vgiozo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 Χαιρετώ πέρα ως πέρα καταρχάς...Παρέλαβα σήμερα το νέο μου δίσκο, έναν Seagate 750Gb 7200.11, τον συνέδεσα στον υπολογιστή, αλλά δεν το βλέπει το σύστημα...Δοκίμασα και στον ελεγκτή Nforce & στον ενσωματωμένο Silicon Image 3112 & στην κάρτα Promise SATA300 TX4 πάντα με τα ίδια αποτελέσματα...δλδ άφαντος...Όταν τον συνέδεσα στον Nforce μάλιστα, χάθηκε και εκείνος του διπλανού καναλιού......μήπως είναι θέμα bios, έχει δλδ παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο ποτέ σε κανέναν με τους καινούριους δίσκους;...βέβαια στην δική μου περίπτωση μπορεί να υπάρχει κι άλλο πρόβλημα, τροφοδοτικού, καθότι δεν έχει επιλυθεί ακόμη αυτό που είχε συζητηθεί εδώhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=32249&page=5...μήπως πάλι, έχει πρόβλημα ο δίσκος;
vgiozo Φεβρουάριος 5, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 5, 2008 Βασικά δεν έγραψα γιατί δεν είχε απ' ό,τι φαίνεται σχέση ούτε με βιος, ούτε με τον δίσκο...Δυσκολεύεται το τροφοδοτικό μου να κρατήσει όλους τους δίσκους, και σε ένα μετατροπέα που είχα βάλει από molex>sata δεν παρεχόταν αρκετό ρεύμα.Μετά από δοκιμές δλδ κατέληξα εκεί...Αν είχα εκεί συνδεδεμένους δίσκους, ανεξαρτήτως ελεγκτή, πότε χάνονταν πότε εμφανίζονταν...Άλλαξα κανάλι τροφοδοσίας στον δίσκο κι όλα καλά, αντέγραψα και τα αρχεία από δύο μικρότερους και έτσι δεν χρειάζεται τώρα να έχω κανέναν δίσκο συνδεδεμένο εκεί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.