Jump to content

8800 vs 2x EN8600GT

siloo

Recommended Posts

Φίλε siloo θα πρότεινα να σκεφτείς εναλλακτικά την λύση με κάτι ανανεωμένο σε σχέση με τις 2600 σου (πάντα σε Crossfire, π.χ. 2x3850), ή εναλλακτικά να δεις την 3870 (δεν το πιστεύω ότι προτείνω Ati, τέλος πάντων...) :D

Φιλε candyman δεν ξερω αν εχεις προφητικες ικανοτητες αλλα τωρα πια θελω να αλλαξω τισ καρτες μου. Ο κυριος λογοσ ειναι οτι ειχα μια λογομαχια με ενα φιλο ο οποιος εφτιαξε ενα pc amd με την 8800...και του λεω ασε ρε σε κανω σκονη.ερχεται λοιπον στο μαγαζι μου(ασχετο με πληροφορικη) να το σεταρουμε....και εκτος του οτι εκανε εγκατασταση xp σε 15min σε αντιθεση με το δικο που εκανε 45... και εκτος αυτου παιξαμε το race07 και το live for speed και τα γραφικα ηταν καπως καλητερα απο τα δικα μου..

γενικα πολυ πιο ανετο...

και σκεφτομαι σοβαρα να στειλω την μητρικη,τισ καρτεσ και τον επεξεργαστη τα οποια να σημιωσω οτι δεν εχουν κλεισει ουτε 2μηνο...

χωρις παρεξηγηση ετσι απλα επειδη αναφερθηκες στισ καρτες....

οπως καταλαβαινεις ειμαι σε διλημα....τι να κανω???????????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.