lazarosleon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 Παιδια αγορασα ενα καινουργιο φορητο Toshiba A210-183 το οποιο μεσα Δυστηχως ειχε Βιστα, και επειδη μου εκανε κατι κουλα, αγορασα τα ΧΡ (SP2) Pro και τα εγκατεστησα. Το θεμα ειναι πως δεν εχω ιντερνετ και πολλες ακομα συσκευες και μου λειπουνε Drivers. Τι μπορω να κανω σας παρακαλω???Ειναι και το βασικο μου μηχανημα τωρα και το χρειαζομαι αμεσα να δουλεψει.Βοηθεια πλιζ.:022: :022: :022: :022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Η μονη λυση ειναι να πας σε ενα PC με συνδεση στο net η σε internet cafe και να κατεβασεις σε ενα USB stick τους drivers που χρειαζεσαι απο την σελιδα της Toshiba.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 εχω διπλα μου ιντερνετο κωδικος του λαπτοπ ειναι α210-183 αλλα δεν τον βλεπω στην λιστα.αλλη λυση?Στις ιδιοτητες του μηχανηματος εχω 6 αγνωστες συσκευες με ερωτηματικο, εκει ειναι καρτα δικτυου,ηχου κλπ. κανα προγραμμα μηπως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Φεβρουάριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Aπο το site τους και τα χαρ/κά του δεν φαίνεται τι σόι κάρτα δικτύου έχει. Μήπως μπορείς να δεις αν ειναι realtek ή κάποια άλλη? Πάντως εάν δεν υπάρχουν drivers για τα ΧΡ δύσκολα τα πράγματα. Η λύση είναι επιστροφή σε Vista...(ή φυσικά κάποια διανομή Λίνουξ αν έχεις όρεξη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Realtek ειναι.Που θα βρω τους Drivers??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Φεβρουάριος 3, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=742 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Φεβρουάριος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Έχεις την σειρά Equium, Satellite Pro, ή Satego? Στα drivers A210-183 δεν βλέπω για Satellite, μέχρι Α200 φτάνει. Στις άλλες σειρές υπάρχει Α210. Για ψάξτο λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Φεβρουάριος 3, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Πήγαινε απο device manager-click στην κάρτα δικτύου-update driver- install from a specific location- don't search- realtek (απο το αριστερό μενού)και επελεξε απο το δεξί μενού το πρώτο (8139).Αλλιώς :Για ενσυρματη realtek ψάξε τους 8139 και στήσε τουςΓια ασυρματη realtek ψάξε τους 8185... Να έχεις τουλάχιστον net... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Υπαρχει αλλα στους drivers δεν το βρησκω το ψαχνω αρκετη ωρα τωρα.http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=135308Δυσκολα τα πραγματα.......το μονο που μπορει να κανει ειναι να βρει εναν-εναν τους drivers για τα unknown devices απο την σελιδα των κατασκευαστων τους.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Φεβρουάριος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 δες λίγο το pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Φεβρουάριος 3, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Απο εδώ: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=135308 διαλέγοντας Drivers, σε πάει στο site που έδωσα παραπάνω. Kαι ενώ στο πρώτο λινκ δείχνει satellite, στο 2ο με τους οδηγούς ξαφνικά γίνεται equium. Εγώ θα δοκίμαζα τουλάχιστον να εγκαταστήσω έναν απο αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 3, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δεν ειμαι και πολυ απογοητευμενος ωστε να το πεταξω στην θαλασσα.Μεχρι στιγμης δουλευει το Wi-Fi, η καρτα Firewire και η καρτα ηχου.Καρτα Γραφικων, Blue Tooth, Dvd Drivers, Cpu Drivers και κανα 2-3 συσκευες ακομα τις βγαζει με κιτρινο οπως επισης και την καμερα.Καμια ακομα λυση παιδια???Φιλε Dryanoff ευχαριστω για το πμ, μονο η καρτα δικτυου firewire δουλεψε, ολα τα αλλα τζιφος.Να το πεταξω να παρω κανα αλλο ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Φεβρουάριος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Να το πεταξω να παρω κανα αλλο ?????? Αφού του ξαναβάλεις τα vista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 3, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Προσφατα κατεβασα drivers για ενα satellite και δουλεψαν μια χαρα...Εδω αν συμπληρωσεις τα στοιχεια δε σου βγαζει drivers??? :105: Μην ξεχασεις να συμπληρωσεις το Short Model No.. Ειναι ενα μερος απο τον κωδικο που γραφει το laptop απο κατω σε ενα αυτοκολητο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Φεβρουάριος 3, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Υπάρχουν προγράμματα που αναγνωρίζουν το υλικό σου και κατεβάζουν αυτόματα τους drivers... Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 3, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Υπάρχουν προγράμματα που αναγνωρίζουν το υλικό σου και κατεβάζουν αυτόματα τους drivers... Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημά σου...για πες μου που τα βρισκω σε παρακαλω παρα πολυ.Ξερεις καποιο συγκεκριμμενο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 3, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αν δεν σου αναγνωρίζει πολλές συσκευές μάλλον σου λείπει ο οδηγός του chipset. Οπότε κοιτάς προς Intel μεριά αν δεν υπάρχει στο site της Toshiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Φεβρουάριος 4, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 για πες μου που τα βρισκω σε παρακαλω παρα πολυ.Ξερεις καποιο συγκεκριμμενο???Έχεις pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 4, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Καλη μερα και καλη εβδομαδα παιδες.Οριστε η απαντηση η οποια πηρα με e-mail απο www.toshiba.gr''Καλημέρα σαςΤο Α210 δεν υποστηρίζει ακόμη Windows XP. Το site στο οποίο θα βρείτε τους οδηγούς είναι το www.toshiba-tro.de.Ευχαριστώ πολύ''Επισης, να πω πως επειδη ακουσα το κουφο οτι αν βγαλεις τα βιστα και βαλεις xp, χανεις και καλα την εγγυηση, αυτο μου το διεψευσε η αντιπροσωπεια toshiba που πηρα το πρωι τηλεφωνο και μου ειπε ''Δικαιωμα σας τι προγραμμα θα χρησιμοποιησετε, η εγγυηση ειναι για Hardware, οχι για software''.Ειπα και εγω μη μου υποχρεωνανε τιποτα τετοιο κουφο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Φεβρουάριος 5, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Τελικα δεν εγινε τιποτα, οι Drivers μπερδευονται μεταξυ τους και γινεται πανικος. ο Προισταμενος τεχνικου τμηματος στην Ελλαδα της Toshiba μου ειπε ναι μεν πως τα ΧΡ ειναι πιο σταθερα απο τα Βιστα, αλλα το αν και ποτε η Toshiba βγαλει Drivers για το συγκεκριμμενο η για καθε νεο προιον της ειναι αγνωστο. Απο 1 μηνα μεχρι 3 η 6, ισως και ποτε. Αυτο βεβαια ειναι χουντα, το οτι σε υποχρεωνει να εχεις Βιστα(ανεξαρτητου εκδοσεως). Αναγκαστικα με βιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.