pontifikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Παιδιά από την ημέρα που πήρα την καινούρια κάρτα(MSI6800) έχω παρατηρήσει ότι όποτε κάνω ένα mpeg ή το DVD full screen μου εμφανίζει οριζοντιες γραμμές στην οθόνη και χαλάει την εικόνα.Μέχρι τώρα είχα πιο σοβαρά προβλήματα αλλά αφού τα έλυσα είπα να το αναφέρω και αυτό.Έχετε καμοιά ιδέα?Η Οθόνη μου είναι TFT 17'' (Hitachi).(Δεν νομίζω να φταίει αυτή γιατί την έχω 1 χρόνο και πάντα έπαιζε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Το ιδιο εκανε και η δικια μου Msi 6800GT πριν μια εβδομαδα.Δοκιμασα τα παντα αλλα το προβλημα παρεμενε.Ως δια μαγειας τις τελευταιες μερες το προβλημα εξαφανιστηκε.Τωρα το γιατι και πως δεν ξερω.....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Φεβρουάριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 [Χθες, στις 22:36] Το ιδιο εκανε και η δικια μου Msi 6800GT πριν μια εβδομαδα.Δοκιμασα τα παντα αλλα το προβλημα παρεμενε.Ως δια μαγειας τις τελευταιες μερες το προβλημα εξαφανιστηκε.Τωρα το γιατι και πως δεν ξερω.....:...: Απλά άλλαξες driver στην κάρτα γραφικών.Ο 66.93 μου παρουσιάζει πρόβλημα. Οπότε έβαλα τον 61.77 και τελείωσε η υπόθεση.Όλα καλά πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Kαι που αλλαξα drivers τα ιδια εκανε.Τον 66.93 εχω τωρα και ολα ειναι οκ:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Φεβρουάριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 13:39] Kαι που αλλαξα drivers τα ιδια εκανε. Τον 66.93 εχω τωρα και ολα ειναι οκ:magic: Εγώ αν βάλω τους 66.93 χαλάει Μου φαίνεται τις λαλακίες τις ΑΤΙ άρχισε να κάνει και Nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.