Jump to content

Ποιά DDR2?

aggelosgr

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας και καλό μήνα. Μόλις χθές η μητρική μου και ο επεξεργαστής μου παρέδωσαν το πνεύμα. (Άχ αυτή η ΔΕΗ) Αυτά που δουλεύουν ακόμα είναι τα εξής: 2χ512 DDR1 Twinmos , XFX7900GS, σκληρός και τροφοδοτικό. Επειδή χρειάζομαι το pc πρέπει να προχωρήσω άμεσα σε αγορά καινούριων συσκευών. Αυτή τη στιγμή μπορώ να διαθέσω γύρω στα 200 euro. Σκέφτηκα την ASROCK ALIVEDUAL και τον AMD 5600. Μνήμη(DDR2) όμως δεν έχω βρεί ακόμα (η μητρική αυτή δεν παίρνει DDR1). Θα ήθελα να μου πείτε κατα τη γνώμη σας ποιά θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Παρατηρήσεις όσον αφορά την μητρική και τον επεξεργαστή δεκτές. Σας θυμίζω όμως πως το budget είναι το πολύ 200 με 210 euro. Ευχαριστώ...

Πράγματι αρκετά καλα items. Αλλά, η XFX 7900GS που εχω ειναι AGP και η μητρική αυτή παίρνει μόνο PCI Express...:022:

Σε αυτήν έχω καταλήξει και γώ, όπως είπα στο πρώτο post.

με κλειστα ματια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554154

δες και εδω

Πολύ καλή ευκαιρία. Μάλλον αυτή θα πάρω. Αλλα μήπως θα ήταν καλύτερα κάτι σε 2χ512 ? (Για Dual Channel) ?

Εγω λεω να παρεις αυτα που σου ειπα και καμια φτηνη 8400GS να φτασεις γυρω στα 210e ή να βρεις καμια μεταχειρισμενη PCIe.Με τη μητρικη που σου ειπα μπορεις να βαλεις Phenom αργοτερα εχεις 2GB μνημη,1GB τωρα πλεον ειναι τραγικο και ενα καλουτσικο CPU που το πας ανετα στην ταχυτητα του 5600+ και παραπανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.