isaios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 επειδη εχει αρχισει και με κουραζει ψυχικα το prime,θα ηθελα τη γνωμη σας και την εμπειρια σας απο αλλα προγραμματα που σχετιζονται με τον ελεγχο σταθεροτητας του συστηματος μας,Εχω αρχιζει και πειραματιζομαι με το hot cpu tester pro και με εχει βοηθησει να βγαλω καποια συμπερασματα σε πολυ μικροτερο χρονο απο το prime:115: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 S&Μ χρησιμοποιησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Φεβρουάριος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 ενας φιλος μου ειπε οτι το s&m παιζει καλυτερα με τους amd.Iσχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Φεβρουάριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δοκιμασε το OCCT Perestroika αλλα νομιζω στρεσσαρει μονο την CPU. http://www.ocbase.com/perestroika_en/ stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Φεβρουάριος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Ευχαριστω για το ενδιαφερον.θα τα δοκιμασω και θα γραψω τα συμπερασματα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.