jkanellopoylos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 Εχω προβλημα με εγκατασταση xp με raid. ξερω οτι χρειαζομαι καποιους drivers και πρεπει να πατησω F6 στην εγκατασταση.Εχω motherboard Asus P5K3, δεν εχω δισκετα.....πως μπορω να το κανω διαφορετικα???μπορω να κατεβασω απο καπου τους drivers για cd?
nonacab Φεβρουάριος 3, 2008 #2 Φεβρουάριος 3, 2008 φιλε απ'οτι ξερω τους drivers για τον raid controller τους περνας αποκλειστικα με floppy. δεν γνωριζω καποιον αλλο τροπο. ας απαντησει βεβαια κ καποιος πιο εμπειρος μηπως γινεται και διαφορετικα.
bfc_xxx Φεβρουάριος 3, 2008 #3 Φεβρουάριος 3, 2008 Μπορείς να κάνεις slipstream τους driver μεσα στο cd των windows. Ένας τρόπος να το κάνεις είναι με το πρόγραμμα nlite ενσωματώνοντας το συγκεκριμένο driver που θες και ένας άλλος τρόπος είναι κατεβάζοντας έτοιμα driverpacks από τη σελίδα http://driverpacks.net/DriverPacks/ και χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο πρόγραμμα που έχει η σελίδα. Όποιο τρόπο και να διαλέξεις πρέπει να επιλέξεις να φορτώνεται ο driver σε textmode για να μπορέσει να φορτωθεί στο πρώτο στάδιο της εγκατάστασης των windows και να αναγνωρίσει τη συστοιχία σου.
jkanellopoylos Φεβρουάριος 5, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 5, 2008 ευχαριστω πολυ , το nlite δεν ξερω να το χρησιμοποιω ουτε ξερω που πρεπει να βαλω τους drivers μεσα στο cd.κατεβασα drivers pack αλλα ουτε αυτο ξερω τροπο να το τρεξω, να το βαλω σε flashακι και κατα την εγκατσταση F6???θα την αναγνωρισει αυτη τη μορφη αρχειου?
Candyman1442169163 Φεβρουάριος 5, 2008 #5 Φεβρουάριος 5, 2008 Θέλει floppy οπωσδήποτε. Ίσως αν μπορείς να κάνεις remap το flash drive σαν drive a: να δούλευε, αλλά κανονικά θέλει δισκέτα εκτός αν κάνεις slipstream cd των WinXP με τον driver "περασμένο" μέσα απο πριν ώστε να εγκατασταθεί αυτόματα. Ε στην τελική αν δεν έχεις άλλη λύση, αγόρασε ένα floppy να κάνεις την δουλειά σου, 3 ευρώ έχει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.