torolos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Παιδια επειδή έχω κόλλημα με το θόρυβο και κανενα κόλλημα με τις επιδώσεις (σε λογικα πλαισια παντα) θέλω να μάθω αν μπορω να κανω το συστημα μου αθορυβο.Ητανε να παρω τροφοδοτικό zalman αλλα τωρα σκεφτομαι για fanless π.χ.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1057804 Το κουτί μου δε εχει κανενα ανεμιστηράκι κ στην cpu κ καρτα γραφικών δεν εχω πειραξει τιποτα.Τι προτείνετε?mobo:MSI K8N SLI PLATINUMcpu:AMD Athlon 64 3500+ (socket 939)ram: 2x512mb NVIDIA GeForce FX 5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Φεβρουάριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Σου προτείνω zerotherm btf95 (έχω ποστάρει και ανάλογο thread) και τροφοδοτικό fanless silverstone. Από Case fans ένα noctua πίσω -τίποτα άλλο-, fanless κάρτα γραφικών, σκληρό seagate ή samsung, dvd-rw samsung. Τροφοδοτικό αν δε θες fanless τα seasonic είναι αρκετά αθόρυβα και ποιοτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.