Candyman1442169163 Φεβρουάριος 1, 2008 #21 Φεβρουάριος 1, 2008 Γιατί σε λάθος setup?Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα in public. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι.. Μερσί μποκού...Candyman added 6 Minutes and 8 Seconds later...το αντεκ μου ανεβαινει στο χωριο πες καμια ιδεα να το τεσταρο σε μιση ωρα θα ειναι στα χερια μουΔεν μπορείς να τεστάρεις και πολλά χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό. Απλά βάλε ένα πρόγραμμα monitoring των τάσεων και κράτα log ενώ τρέχεις διάφορες απαιτητικές εφαρμογές, benchmarks, κ.λ.π. να δεις τι fluctuation έχουν οι τάσεις.Επίσης με ένα θερμόμετρο μετράς την θερμοκρασία του αέρα που εξάγεται από το PSU να δεις σε τι θερμοκρασίες -περίπου- παίζει εσωτερικά (μέχρι 50c max, αν ο αέρας είναι ΠΙΟ ζεστός τότε έχεις πρόβλημα καθώς εσωτερικά θα πιάνει 65άρες)...Απο κει και πέρα, δεν μπορείς να τεστάρεις και πολλά άλλα...
alexandrosss Φεβρουάριος 1, 2008 #22 Φεβρουάριος 1, 2008 Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα in public. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι.. Μερσί μποκού...Candyman added 6 Minutes and 8 Seconds later...Δεν μπορείς να τεστάρεις και πολλά χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό. Απλά βάλε ένα πρόγραμμα monitoring των τάσεων και κράτα log ενώ τρέχεις διάφορες απαιτητικές εφαρμογές, benchmarks, κ.λ.π. να δεις τι fluctuation έχουν οι τάσεις.Επίσης με ένα θερμόμετρο μετράς την θερμοκρασία του αέρα που εξάγεται από το PSU να δεις σε τι θερμοκρασίες -περίπου- παίζει εσωτερικά (μέχρι 50c max, αν ο αέρας είναι ΠΙΟ ζεστός τότε έχεις πρόβλημα καθώς εσωτερικά θα πιάνει 65άρες)...Απο κει και πέρα, δεν μπορείς να τεστάρεις και πολλά άλλα...ok απο οτι εχω δει μερικη το μετρανε με το ups στο ποσο ρευμα καταναλωνειειδικο εξοπλισμο λεγοντασ ???
Candyman1442169163 Φεβρουάριος 1, 2008 #23 Φεβρουάριος 1, 2008 ok απο οτι εχω δει μερικη το μετρανε με το ups στο ποσο ρευμα καταναλωνειειδικο εξοπλισμο λεγοντασ ???Κάτι σαν αυτά: http://www.silentpcreview.com/article148-page1.html..και βασικά καλύτερο να έχεις κάτι σαν αυτό.
samplist Φεβρουάριος 1, 2008 #24 Φεβρουάριος 1, 2008 έλα ρε candyman Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα in public. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι.. γιαυτό είναι τα φόρουμ, άμα είναι να μη μιλάει κανείς, εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για την άποψη σου και θα σε υπερασπιστώ για να τη πεις ελεύθερα. Αυτά που λέω τα εννοώ. Η άποψη μου είναι ότι μιλάς σωστά γενικά άσχετα αν γέρνεις στη μια ή στην άλλη πλευρά.ΥΓ: εκτός αν βαριέσαι βέβαια οπότε αλλάζει ¨)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.