Jump to content

supertalent ευκαιρια η λαθος?

didicola

Recommended Posts

ο λογος για αυτες τις μνημες τις οποιες περσι το κιτ το 2 γιγα το ειχα παρει 241€ δηλαδη 120 το γιγα και τωρα εχουν 29 μονο?????????????????

δηλαδη 58€ τα 2γιγα με 4-4-3-8 ????

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554154

Πάντως οι εν λόγο μνημούλες θέλουν 2.2V από ότι έβλεπα στο site της Supertalent για να πετύχουν αυτούς τους χρονισμούς στα 800MHz.

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μειώνει την αξία τους. Απλά το αναφέρω.

EDIT:

DidicolA από ότι βλέπω τις πήρες. Για πες εντυπώσεις όσον αφορά την μετάβαση από τα 2Giga στα 4. Έχασες καθόλου από το overclocking πηγαίνοντας στα 4 dimms από τα 2?

που λες κανα δυο τρια κουφα περιστατικα ειδα:

δηλαδη ενω πριν στα 836 με τα 2,2 οπως σωστα λες δουλευε με 4-4-3-8 οταν εβαλα και τις αλλες δυο ο υπολογιστης κολλαγε μεσα στα windows δεν εκανε μεμτεστ απο cd linux και αναγκαστικα να βαλω τα τιμινγσ στο αυτο δηλαδη 5-5-5-15

Μπορει να φταει κατι αλλο αλλα εγω το ελυσα ετσι καθε βοηθεια δεκτη... :)

εχω καταλαβει οτι αυτη την μοβο την χαλαει το overvoltage δηλαδη το περισσοτερο reyma δεν ειναι παντα καλυτερο κατεβασα την ταση στα 2,0 και παλι δουλευει jet

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.