Futuristic Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Λοιπόν έφτασε ο καιρός να κάνω το πείραμα: Να στήσω web server (http) σε pentium 133 mhz. με 32 ή 48 mb ram. Σκέφτομαι να βάλω windows 98. (Προτείνετε να βάλω Second Edition?) και Apache Web Server. Έχω ήδη στήσει σχεδόν το site σε frontpage, κυριώς html με κάποια frames και λίγο javascript. Βασικά θέλω βοήθεια. Θα το σηκώνει το server o pentium 133? Linux δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ . Σκοπέυω να το έχω μόνιμα (24 ώρες) συνδεδεμένο στην ethernet port του jetspeed και τον άλλο pc μου στην usb, και να το κλείνω και να τον ανοίγω όποτε θέλω (λόγω δουλειάς). Προτάσεις, ιδέες ευπρόσδεκτες όσον αφορά την δικτύωση, το πρόγραμμα web server, κτλ. Βασικά έχει κανείς κάνει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ πολύ και μόλις τα καταφέρω (αν) θα σας πω την Page να την επισκευθείτε. Υ.Γ. Να βάλω bannerακι του thelab.gr? Που θα βρω; Υ.Γ.2. Το installation των w98 πόσα mbs είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Καποιο Unix based λειτουργικο ειναι μονοδρομος για το συστημα σου, ξεχνα ολα τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Φεβρουάριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 βασικά γιατι? λέω να επιχειρήσω σε w98, λόγω απειρίας σε linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Φεβρουάριος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 help plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.