Jump to content

Stacker 833 Watercooling Mod.

GeorgeVasil

Recommended Posts

Γίωργο πολύ όμορφο ,μπράβο σου .Πιστεύω οτι με τα υπόλοιπα που λείπουν θα γίνει αστέρι

Το έχεις λειτουργήσει καθόλου για να μας πείς θερμοκρασίες κτλ?

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply
Γιώργο, πότε έπεται η συνέχεια? Μην μου πεις οτι περιμένεις πραγματάκια banana

E ναι..:D Αν στείλεις τπτ και προς τα εδώ..:D:D

@Mιχαλη πριν φύγω την πέμπτη..(που άρχισαν και οι ζέστες)

Στα ~4150 με 1,38V Prime Small FFTs...ήταν κολλημένο στους 57-58.;)(μετά απο 1h ++)

Η αρχή του ψυγείου ζεστενοταν μια χαρά πάντως..:)

Με την αντλία στο 1,5-2.

Μπράβο Γιώργο!

Πάρα πολύ καλός! Βγήκε πολύ καλά στημένο!

Ειδικά το κόψιμο στον πάτο του κουτιού είναι όλα τα λεφτά!!!

Πολύ προσεγμένο!

:finger001::finger001::finger001:

Άντε σύντομα θα σου έρθουν και τα καλούδια σου, που παραπονιέσαι:p

Θελω Teaser..αλλιώς δεν πιστεύω τπτ.:p:smile007:

Καλό?

Α, πρέπει να σου πω ότι θα χρειαστείς και ένα molex (για την πίσω ουρά)

post-614-1414343124,7445_thumb.jpg

post-614-1414343124,7902_thumb.jpg

:liebe001: :liebe001: :rauch003: :finger006: :finger011:

Α Ψ Ο Γ Ο...:D

Αντε να ερθει με το καλο.Σε ευχαριστω και παλι.:)

@ GV θα περιμένω ολοκληρωμένη δουλειά για σχόλια...πάντως μια χαρά τα πάς ως τώρα ;)

@ webhunter : ωραία τα 4πινα μόλεξ που ξεκουμπώνουν σαν sata. where from and how much? :)

Βασικά είναι A.C. Ryan. Από multirama extreme.. Το πακετάκι 10 κομμάτια 15 ευρώ, ακριβά μεν αλλά παίζει να αξίζουν...

πάνε σαν κιτ αυτά αν έχει και 4pin και sata μέσα είμαι εγώ αλλά είμαι από Αθήνα...

ωραιος ο GV.:finger008:

Μολις μπει και στην καρτα νερο θα δειχνει ακομα πιο ωραιο πιστευω!

Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να περιμένω και εγώ κανά αιώνα μέχρι να έρθουν στο μαγάζι. Δεν κάνουμε παραγγελία? Εκτός και αν μου πει αύριο ότι τα έχει φέρει.

Μπραβο και απο μενα. Να ξερεις οταν θα το κανω κ εγω στο stacker μου θα ερθεις να το αναλαβεις εναντι πληρωμης φυσικα :p

Τι εργαλεια πρεπει να εχει κανεις ; Ειπες για dremel, ποτηροτρίπανο κλπ. Μπορεις να δωσεις λιγες ακομα λεπτομεριες;

Μπραβο και απο μενα. Να ξερεις οταν θα το κανω κ εγω στο stacker μου θα ερθεις να το αναλαβεις εναντι πληρωμης φυσικα :p

Τι εργαλεια πρεπει να εχει κανεις ; Ειπες για dremel, ποτηροτρίπανο κλπ. Μπορεις να δωσεις λιγες ακομα λεπτομεριες;

Αυτα δεν ειναι για να πληρωνεις...:p

Κερνας καμποσες πιτσες και ερχομαι..:D:D

Γωνιακος τροχος...dremel..αρκουν.:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.