Fitas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 Έχω εναν καινούργιο υπολογιστή αγορασμένο απο το e-shop(2μηνες)και έχει πρόβλημα στον ήχο.Ολες οι φωνές ακούγονται λέσ και αυτοί που μιλάνε έχουν εισπνέυσει ήλιον,τι μπορεί να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Ιανουάριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 η mobo ειναι gigabite?εχει καρτα ηχου realtec??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Ιανουάριος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 είχα και γω το ίδιο πρόβλημα, και έκανε κακή επαφή το καλώδιο των ηχείων με την κάρτα ήχου.. ίσως είναι αυτό, αν έχεις Onboard πχ realtek μπες στην κονσόλα της, είναι κάπου στο taskbar, και δες την ταχύτητα που αναπαράγει τον ήχο, βάλτο στο normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Ιανουάριος 31, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 είχα και γω το ίδιο πρόβλημα, και έκανε κακή επαφή το καλώδιο των ηχείων με την κάρτα ήχου.. ίσως είναι αυτό, αν έχεις Onboard πχ realtek μπες στην κονσόλα της, είναι κάπου στο taskbar, και δες την ταχύτητα που αναπαράγει τον ήχο, βάλτο στο normal.Θα το κάνω ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Φεβρουάριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Μαλον η καρτα αυτη εχει καποια ψηφιακα εφε (οπως πχ η live) και καποιο απο αυτα ειναι ενεργοποιημενο. Δες το control panel της καρτας να δεις τι επιλογες εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Φεβρουάριος 3, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 η mobo ειναι gigabite?εχει καρτα ηχου realtec???Ναι.Gigabyte είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Φεβρουάριος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 δες την ρυθμιση karaoke.εγω τα ειχα αλλάξει κατα λαθος.καν' τα ετσι οπως ειναι και εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Φεβρουάριος 3, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 δες την ρυθμιση karaoke.εγω τα ειχα αλλάξει κατα λαθος.καν' τα ετσι οπως ειναι και εμενα! Δεν έχουμε το ίδιο μενού αλλά απ οτι είδα το καραοκε ειναι στο 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Φεβρουάριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 μιπως εχεις ενα Χ μεσα στη φατσουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Φεβρουάριος 4, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 To karaoke είναι 100%... Τσέκαρε εάν είναι σβηστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Φεβρουάριος 4, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 To karaoke είναι 100%... Τσέκαρε εάν είναι σβηστό.Αυτό ήταν μάλλον.Ευχαριστώ πολυ παιδιά:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Φεβρουάριος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 το ειχα καταλαβει!το ειχα παθει και εγω!καντα ολα 0 στο karaoke και να μην εχει Χ η φατσουλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Φεβρουάριος 10, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 το ειχα καταλαβει!το ειχα παθει και εγω!καντα ολα 0 στο karaoke και να μην εχει Χ η φατσουλα!Γενικώς τα εχει παίξει ,οταν βλέπω ταινία στο VLC όταν είναι στο στερεο ακούω μονο εξωτερικούς ήχους και όχι αυτους που μιλάνε και όταν το βάζω στο μονοφωνικό η ένταση του ήχου είναι κάτω του μετριου,λέτε να χρειάζεται Drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Φεβρουάριος 10, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 drivers, mixer και σωστες ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.