Jump to content

ερωτηση!

DJ-XRHSTOS

Recommended Posts

γεια σας παιδια!!!μου φεραν ενα pc να του κανω format κ τετοια και το έλυσα για να βρω κατι.τα εβγαλα περιπου ολα πανω απο την mobo.αλλα το pc τωρα δεν παιρνει μπρος!!!το cd drive εκανε ενα τσακ τσακ πολυ σιγα.σαν να πηγενε να γυρίσει πειτε τα βασικα που μπορει να φταινε.

επιγον γιατι δεν ειναι και δικο μου το pc.

ps ειναι πολυ παλιο!!!

κανουν όλα καλή επαφή μεταξύ τους? τα καλώδια? όλα οκ? μήπως άλαξες κάπιο jumper του δίσκου? και κάτι άλλο σημαντικό... κάνει μήπως καπιο beep η μητρική? (σιγουρέψου πως έχει speaker το κουτί)

θα σου πρότεινα να τα ξανασυνδέσεις όλα, το κακό με τα παλία pc είναι ότι τώρα χαλάνε παραπάνω απο εύκολα αν πειράξεις το h/w και το χειρότερο είναι πως δεν μπορείς να αλάξεις αυτο που χάλασε, και P4 να'ναι...

καλη τύχη :/

Specks please(Μητρικη,επεξεργαστης,μνημες,καρτα γραφικων κ.λ.π.)

Οταν προσπαθεις να τον ξεκινησεις το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη γυριζει,κατι που να σου δειχνει οτι η μητρικη περνει ρευμα,o δισκος δουλευει?

Δοκιμασε να κανεις reset το CMOS και μια μνημη καθε φορα επανω.

stealth

λιπον!εχω συνδεδεμενα.το psu με την mobo και την γραφικον και τις αλλες τις βλακιουλες που ειναι για reset για τα ledakiα κ αυτα.το psu γυρναει και ο επεξεργαστης καιει(οχι πολυ αλλα οσο περναει η ωρα καιει περισοτερο) και no bip and no picture.

σκληρος seagate

drive sony

vga agp circus logic

psu octane oo7

mobo δεν γραφει αλλα κατι τσιπακια λενε winbond

εχει και μια αλλη καρτα που λεγετε mozart wave table δεν ξερω τι ειναι.

LAGOS-DK added 14 Minutes and 59 Seconds later...

cpu intel i486 sx

sorry το ξεχασα.

guys η cpu πως μπαινει?ενοω οπως να ειναι?η τα γραμματα κατακορυφα?

με μια φορα μπαινει δεν μπορει να κανεις λαθος εκει! αρκει κ αν την εσπασες που αποκλειτε... για μητρηκη το κοβω!! τι το θελες ρε παιδι μου κ εσυ?

ασχετο αλλα δεν ειναι πολυ παλιο για agp?

ελα ντε ρε γμτο.οκ δν φταιει η cpu τελικα.μιπως εγινε τιποτα με τα Jumperakia?γαιτι κατι πείραξα.επισης η μητρικη ειναι γεματι jumpers!!!

Ρε λάγκε πάλι μας παιδεύεις:p:P:D....Ψάξε λίγο ρε c μήπως κάτι παίζει με το τροφοδοτικό και αφού λες ότι δουλεύει δες μήπως η επαφές του τροφοδοτικού στην mobo έχουν χαλάσει η έχουν βρωμιές..φισα και λίγο."διοτι λες ότι δεν δίνει ρεύμα και δεν ανάβει το pc σωστά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.