Jump to content

Eizo S2401W vs Samsung SM245B

backgroundman

Recommended Posts

Καλησπερα, ειμαι μεταξυ των 2 monitors και θα ηθελα αν καποιος εχει ενα απο τα δυο να μου πει τη γνωμη του.

Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω καποιο review για το eizo, για να δω τι ψαρια πιανει....

Θα σου πρότεινα την Eizo. Και οι 2 έχουν TN Panel που σημαίνει συμβιβασμός στην ποιότητα ελέω χρόνου απόκρισης γι αυτό και η τιμή τους είναι σχετικά χαμηλή. Επίσης η Eizo δίνει 5 χρόνια εγγύηση ενώ η Samsung 3.

Επιπλέον η Eizo είναι η μοναδική εταιρία που βρήκα που δίνει 0-pixel για μεγάλες οθόνες (πανω απο 19''). Στο πλαίσιο που πήγα και τις είδα δίπλα-δίπλα είχαν σχεδόν την ίδια ποιότητα, με τη Samsung να έχει λίγο πιο έντονα χρώματα. Βέβαια μπορεί να μην είχαν ρυθμιστεί σωστά...

Για πειτε διαφορές μεταξύ TN και SPVA panel. Προτείνετε καποιο μοντέλο με SPVA panel με ~700 ευρώ. Εγώ πάντως στο πλαίσιο (Περιστέρι και Στουρνάρη) απο τις 20-30 οθόνες που είχε, μονο Eizo και Samsung είχαν την καλύτερη απεικόνιση/φωτεινότητα.

Όσο για την Eizo δεν είναι μόνο για να λες οτι έχεις Eizo έχει 5 χρόνια εγγύηση, έχει 0-pixel για μεγάλες οθόνες, έχει πάρα πολύ καλή απεικόνιση (μακράν καλύτερη απο LG) και επιπλέον έχω 2 οθόνες CRT-Eizo εδώ και 10-15 χρόνια και δεν έχουν πάθει το παραμικρό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.