ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 H μητρική αυτή έχει ένα AMD επεξεργαστή χ2 6000+, βαλμένο πάνω της με 2 κάρτες γραφικών GIGABYTE 8800GTS. Όταν την έβαλα να δουλέψει έκανε συνεχόμενα κολλήματα της άλλαξα το BIOS και τα κολλήματα συνέχισαν το ένα πίσω από το άλλο. Όταν βγήκε άλλο της έβαλα το νεότερο και σταμάτησε να κολλάει συχνά. Όταν μου ήλθε και το ασύρματο ROUTER πήγα να το συνδέσω επάνω στη διαδικασία ήλθε και ο ανεψιός μου που ξέρει πολύ περισσότερα από εμένα και με βοήθησε το παιδί αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία στο λίγο χρόνο που είχε διαθέσιμο μου το έφτειαξε και δούλευε σε ένα κανάλι σταθερό. Εκείνο όμως δεν δούλευε σταθερά και έπεφτε στο 1-2 ΜΒ. Η σύνδεσή μου είναι στα 16:2=8 που θα έπρεπε να πλησιάζει. Έτσι πήρα την απόφαση και το πάλεψα μέχρι που έφερα καλό αποτέλεσμα. Είχε τώρα μεσαίο σήμα από χαμηλό και η αναφορά του ήταν στο 45-48-50ΜΒ. Έπεφτε στιγμιαία και στα 5-6 η 25 αλλά κρατιόταν ψηλά και δούλευαν και τα δύο [pc and router] με αυτόματη ανίχνευση. Μετά από πολλές επανεκκινήσεις αφού έβλεπα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα το έκλεισα. Την άλλη ημέρα δεν μπήκε και αναγκάσθηκα να ασχοληθώ πάλι. Αυτό στο τέλος κατέληξε να μην μπαίνει αυτόματα και έμπαινε μόνο με εντολή και ας το είχα όπως ήταν ρυθμισμένο τότε που έμπαινε αυτόματα. Όπως είχα λοιπόν κάτι παράθυρα με κατεβάσματα που δοκίμαζα αν δουλεύει και κλείνοντας κάποια από αυτά το έχασα εντελώς το εικονίδιο Αφού το έψαξα με διάφορους τρόπους και προγράμματα επενεγκαταστάσεις οδηγών κλ κατέληξα και έκανα και format και το μόνο που ανιχνεύω είναι μια συσκευή άγνωστη ανενεργή. Δεν βρίσκω λοιπόν τρόπο να την ενεργοποιήσω ούτε από BIOS ούτε από λογισμικό. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει την κατάσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Φεβρουάριος 1, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Απάντηση δεν παίρνω και πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Φεβρουάριος 1, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 δηλαδή σου λέει πως η ασύρματη κάρτα δικτύου σου δεν έχει drivers?, μπες στην διαχείρηση συσκευών και πάτα ιδίοτητες σε αυτή την άγνωστη συσκευή (ενω έχεις στο dvd-rom το cd της μητρικής, λογικα εκεί θα είναι οι drivers) οπότε επέλεξε να ψάξει οδηγούς απο το cd-rom. Όσο για τα κολλήματα δές αν φταίει καμία μνήμη η αν το τροφοδοτικό σου είναι low-powered. Καλό θα ήταν να πεις μια πλήρης περιγραφή του συστήματος σου για να μπορέσουμε να σε help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Φεβρουάριος 1, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Το Unknown Device Identifier αναφέρει άγνωστη συσκευή. Δεν έχει τίποτε άλλο το PC παρά ένα μόντεμ 56κ εκτός από τα προαναφερθέντα. Drivers έχει και δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί μπαίνουν και βγαίνουν, αλλά δεν υπάρχει συσκευή ορατή από το σύστημα πουθενά.ΔΙΟΜΗΔΗΣ added 6 Minutes and 6 Seconds later...Τα κολλήματα δεν είναι το πρόβλημά μου, τελείωσαν, απλώς τα ανέφερα σαν ιστορικό να βλέπουν και άλλοι παθόντες, ίσως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Φεβρουάριος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 H άγνωστη συσκευή που ανίχνευα από τις πληροφορίες συστήματος και από το Unknown Device Identifier δεν ήταν η ασύρματη συσκευή της REALTEK RTL8187 που ήταν η ζητούμενη, αλλά μία που εξακολουθεί να υπάρχει στην ίδια κατάσταση . Η REALTEK εμφανίσθηκε ξαφνικά σε εντελώς άσχετο χρόνο ενώ ασχολιόμουν με το word. Αφού λοιπόν ασχολήθηκα συστηματικά με το θέμα μπορώ να πω με συγουριά ότι προοδευτικά σταμάτησε να λειτουργεί και πριν και τώρα. Δηλαδή μάπα η εν λόγω συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.