panos37 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 Καλησπερα σε ολους. Επειδη εχω αρκετες HD ταινιες θα 'θελα οποιος ξερει να μου πει εναν απλο τροπο να τις δω στην TV μου (η οποια δεν ειναι HD-απλα ειναι μια ψηφιακη Philips 29") εστω και με εικονα παρεμφερη ενος DVD. Καταρχας αν ξερετε καποιο προγραμμα να μετατρεπει το 264 σε DVD ? Και το βασικο μου ερωτημα ειναι πως μπορω να συνδεσω το pc με την TV ετσι ωστε να βλεπω την ταινια (εχω μια sapphire 1950 gt) και απ'οτι βλεπω εχει μια υποδοχη super video. Η αποσταση να σημειωσω οτι ειναι γυρω στα 8 μετρα. Οποιος εχει να προτεινει κατι ,γιατι οτι διαβασα παρεμφερες με μπερδεψε χειροτερα..
panos37 Ιανουάριος 30, 2008 Author #2 Ιανουάριος 30, 2008 ελατε ρε παιδια .. κανενας με ενα τοσο βασικο ερωτημα?
schumifer Ιανουάριος 30, 2008 #3 Ιανουάριος 30, 2008 Όπως είπες και μόνος σου έχεις svideo οπότε παίνρεις καλώδιο και ξεκινάς τη σύνδεση. Αν θες και ο ήχος να πηγαίνει στην τηλεόραση τότε χρειάζεσαι και καλώδιο καρφί 3.5 -> 2πλό jack (αν κι εγώ αφήνω τον ήχο να έρχεται από το πισί)Για να μετατρέψεις βίντεο σε dvd convertXtoDVD
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.