nonacab Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2008 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας με το νεο μου pc. η συνθεση ειναι η παρακατωdfi infinity P965 darkalbatron 8600gtteamxtreem 2x2gb 5-5-5-15intel core2duo 8400το συστημα δεν κανει boot. επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το λαμπακι του ρευματος αναβοσβηνει απο την ωρα που τον ανοιγω κ δεν σταματαει ακομα κ οταν τον κλεινω. υποθετω οτι παιζει προβλημα με την μητρικη γιατι δεν κανει beep ακομα κ οταν βγαλω τις μνημες η την καρτα γραφικων. καμια ιδεα? help.... επισης για το θεμα ασυμβατοτητας με την cpu, η μητρικη υποστηριζει penryn με update bios. δεν πιστευω να μην δουλευει ακομα κ με παλιοτερο bios. μαλλον θα εβγαζε καποιο error οχι να μην bootαρει καθολου...!!!!
deadlock7 Ιανουάριος 29, 2008 #2 Ιανουάριος 29, 2008 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας με το νεο μου pc. η συνθεση ειναι η παρακατωdfi infinity P965 darkalbatron 8600gtteamxtreem 2x2gb 5-5-5-15intel core2duo 8400το συστημα δεν κανει boot. επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το λαμπακι του ρευματος αναβοσβηνει απο την ωρα που τον ανοιγω κ δεν σταματαει ακομα κ οταν τον κλεινω. υποθετω οτι παιζει προβλημα με την μητρικη γιατι δεν κανει beep ακομα κ οταν βγαλω τις μνημες η την καρτα γραφικων. καμια ιδεα? help.... επισης για το θεμα ασυμβατοτητας με την cpu, η μητρικη υποστηριζει penryn με update bios. δεν πιστευω να μην δουλευει ακομα κ με παλιοτερο bios. μαλλον θα εβγαζε καποιο error οχι να μην bootαρει καθολου...!!!!Δυστυχώς αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα..αν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει με άλλον επεξεργαστή,τότε κάτι γίνεται!
nonacab Ιανουάριος 29, 2008 Author #3 Ιανουάριος 29, 2008 οποτε αναζητειται εθελοντης μς τον επεξεργαστη του για να κανω update τα bios μου. κανενας διαθεσιμος? για το οτι η μητρικη δεν κανει τα γνωστα beep οταν βγαζω μνημες η καρτα γραφικων δεν λεει τιποτα ωστε να εξετασουμε κ την μητρικη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.