Jump to content

2x2GB ή 4X1GB ?

CityRebel

Recommended Posts

Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του καθενός;Έχω ακούσει ότι το 2x2 δεν clockαρει καλά ,αλλά και ότι πολλες φορες το να γεμιζεις όλες τις slot βγάζει προβλημα..

Επίσης,έχετε να προτείνετε κάποιο κitάκι καλό ; H χρήση του θα είναι κατά 70% για gaming και 30% για o/c.

To 4*1 δείχνει να κλοκάρει καλύτερα όπως είπες,όμως κάποια καινούρια δείγματα σε 2*2 πάνε καλά.Δυστυχώς όμως είναι κάπως ακριβά ακόμη.Εγώ πάντως θα πρότεινα 2*2 εφόσον δεν είσαι hardcore gamer κι άν χρειαστείς κι άλλα στο μέλλον βάζεις..

Από προσωπική εμπειρία η μόνη διαφορά που είδα όταν αναβάθμισα το pc μου από 2 σε 4 gb είναι ότι η μνήμες σχεδόν ακουμπάνε μεταξύ τους και έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία . αν και στην αρχή φοβήθηκα μήπως δεν θα κλοκαρου το ίδιο με πριν.

Εγω λεω 2x2GB για να εχεισ και καμια θεση ελευθερη..

Πώς με το 2χ2 μπορείς να έχεις περισσότερα slots ελεύθερα από το 4χ1;

Πάντως 2χ2 καλύτερα, γιατί αν χαλάσει η μία τουλάχιστον έχεις την άλλη και μπορείς να κάνεις δουελειά σου + dual channel..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.