Jump to content

Ψυγείο R134a

Κατσαβριάς Ε

Recommended Posts

Το μόνο εύκολο είναι να το βγάλεις, κόψε σιγά σιγά το σωληνάκι τις πλήρωσης (ένα που είναι μόνο του και σφραγισμένο) να φύγει το αέριο και μετά βγάλε τα καλώδια και κόψε και τα αλλά σωληνάκια, με ένα δεκαράκι κλειδί ξεβίδωσε τις βίδες (μπορεί να έχει και κουμπώματα η ασφάλειες )

Μια χαρά θα είναι, πάντα ανάλογος γιατί το θες.

Τι ψυγείο είναι δίπορτο κατάψυξη συντήρηση και πόσο μήκος είναι?

για να σε πω τι μοτέρ είναι

όχι ειναι ενα κλασικο ψυγειακι τησ zanusi μια πορτα, με καταψύκτη. το ύψος του το κλασικο καπου στο 1,2μ. νομιζω. Μήπως θα σε διευκόληνα αν μου έλεγες να κοιτάξω για καμια συγκεκριμένη πληροφορία?? δεν το θέλω για τπτ πολύ τρελό. για κανένα direct-die phase change ελεγα να δοκιμάσω με έναν 3200+ winchester. μου είχες δώσει κ το τηλ. σου όταν σε ρώτησα για ένα συστημα, μπορω να σε ενοχλίσω αν χρειαστώ τπτ??

Ενα παρομοιο συμπιεστη R134a 56w(ετσι γραφει απο εξω) εβγαλα κι εγω σημερα απο ενα μικρο ψυγειο.Μπορω να τον χρησιμοποιησω οπως ειναι με r404 η πρεπει πρωτα να αλλαξω το λαδι του;αν πρεπει να αλλαξω λαδι τι πρεπει να παω να αγορασω;

:)

εεε... μην εισαι και απο πανω απο την σωληνα. Κοψτην και ασε το αεριο να φυγει...

@ilgreco Καλο ειναι να αλλαξεις τα λαδακια του αλλα μπορεις να το δουλεψεις και ετσι εφοσον δεν εχουν χυθει απο κανενα αναποδογυρισμα....

Παράθεση
Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:35]

εεε... μην εισαι και απο πανω απο την σωληνα. Κοψτην και ασε το αεριο να φυγει...

@ilgreco Καλο ειναι να αλλαξεις τα λαδακια του αλλα μπορεις να το δουλεψεις και ετσι εφοσον δεν εχουν χυθει απο κανενα αναποδογυρισμα....

Βασικα βγηκαν 4/5 σταγονες σε μια στιγμη....τι λες να κανω,να προσθεσω λιγο λαδι ακομα;

αλλαξετο να εχει το κεφαλι σου ησυχο... Γυρισετον αναποδα και ασε να τρεξει το λαδι και μετα βαλε ~200-250ml POE (πολυεσταιρικα)

http://www.berva.hu/e_AFKhtml.htm αυτό είναι link με τα details απο την κατασκευάστρια του συμπιεστή μου (AFK38A) δυστηχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το πόσο είναι η ισχύσ του. αν κάποιος μπει στον κόπο ασ κανει ενα Post εδώ pls και εγώ του έχω τσικουλάτα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.