Jump to content

ποιο τροφοδοτικο προτεινετε?

xouzourhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας

αποφασισα να στησω ενα καινουριο μηχανημα και θα ηθελα τις προτασεις σου σας.

ενδιαφερομαι για ενα τροφοδοτικο γυρω στα 600 Watt και γυρω στα 100 ευρω πανω κατω.

ty

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Έχω ενα Enermax 485Watt εδώ και 2-3 χρόνια και όντως φαίνεται σκυλί. Όμως δε θα σου πρότεινα Enermax αφού με τα ίδια λεφτά (και με πολύ λιγότερα απ'οτι φαίνεται) μπορείς να πας σε κάτι καλύτερο. Η πρότασή μου παραμένει στο Etasis 650W Gaming

Edit: Το Enermax που σου πρότειναν ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Με τόσα λεφτά παίρνεις 750Watt http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700497 ή με 20 ευρώ παραπάνω πας σε 850 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650570

Αλλα εφόσον θες γύρω στα 100 ευρώ και γύρω στα 600 Watt μη σκέφτεσαι τα παραπάνω link, τα έδωσα εντελώς ενδεικτικά

Εγω θα προτεινα κατι σε TAGAN σε οσους τα εχω προτεινει εχουν βγει σκυλια...!εχω και εγω ενα και κατα προτιμηση τα DUAL ENGINE! ειναι τα πιο καλα...!

μα καλά σοβαρά μιλάς?

δύο χρόνια?

Αυτό πρέπει να είναι αποκλειστικό τους ρεκόρ...

πραγματικά τέτοια καφρίλα δεν πιστεύω να υπάρχει στον πλανήτη ολόκληρο...

Ρε παιδιά, αμα δεν τους κυνηγάτε ΔΕΝ θα σας αλλάξουν τίποτα. Κι εμένα μου έχει τύχει, αλλά με μερικές χριστοπαναγίες και ξεμπροστιάσματα (αν χρειαστεί) όλα διορθώθηκαν.

Συγνώμη αλλά αμα περιμένετε με το "σταυρό στο χέρι" να βρείτε άκρη, be my guest. Πάντως εμένα μου έχουν αλλάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που έχουν χαλάσει, στο eshop. Όταν η υδρόψυξη μου έκανε ζημιά μου δώσανε μέχρι και backplate καινούργιο μετά από κράξιμο και απαίτηση μου (το παλιό καταστράφηκε από τις θερμοκρασίες).

Και εν ΠΑΣΕΙ περιπτώσει, υπάρχει και η αντιπροσωπία. ΑΝ δεν σε καλύψει το κατάστημα πας αντιπροσωπεία και τέλος. Δύο φορές το έχω κάνει αυτό (με τις 6600gt SLI και με τις 7900gs που την μία μου την έκαψε η υδρόψυξη των vga, έφταιγα δηλαδή) και μου τις αλλάξανε. Εχω στείλει μέχρι και δίσκο στην WD στην Γερμανία για αντικατάσταση (και έγινε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα).

Ε.. μην κάνετε και την τρίχα, τροιχιά!!! Τέλος...

Ρε παιδιά, αμα δεν τους κυνηγάτε ΔΕΝ θα σας αλλάξουν τίποτα. Κι εμένα μου έχει τύχει, αλλά με μερικές χριστοπαναγίες και ξεμπροστιάσματα (αν χρειαστεί) όλα διορθώθηκαν.

Συγνώμη αλλά αμα περιμένετε με το "σταυρό στο χέρι" να βρείτε άκρη, be my guest. Πάντως εμένα μου έχουν αλλάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που έχουν χαλάσει, στο eshop. Όταν η υδρόψυξη μου έκανε ζημιά μου δώσανε μέχρι και backplate καινούργιο μετά από κράξιμο και απαίτηση μου (το παλιό καταστράφηκε από τις θερμοκρασίες).

Και εν ΠΑΣΕΙ περιπτώσει, υπάρχει και η αντιπροσωπία. ΑΝ δεν σε καλύψει το κατάστημα πας αντιπροσωπεία και τέλος. Δύο φορές το έχω κάνει αυτό (με τις 6600gt SLI και με τις 7900gs που την μία μου την έκαψε η υδρόψυξη των vga, έφταιγα δηλαδή) και μου τις αλλάξανε. Εχω στείλει μέχρι και δίσκο στην WD στην Γερμανία για αντικατάσταση (και έγινε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα).

Ε.. μην κάνετε και την τρίχα, τροιχιά!!! Τέλος...

Καλά δε διαφωνώ μαζί σου οτι αν κάτσεις και τους κυνηγήσεις-τσακωθείς θα βγάλεις άκρη αλλά προσωπικά βαριέμαι και δεν μ'αρέσει καθόλου να πρέπει να νευριάζω για τα αυτονόητα..

Θεωρώ την πραγματική αξία ενος μαγαζιού απο το πως με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη και δε με νοιάζει, ας τα πληρώσω 2-3€ ακριβότερα.. το μόνο που παραδέχομαι στο e-shop γι'αυτό ακόμα το χρησιμοποιώ είναι η ποικιλία τους και η διαθεσιμότητα των προιόντων τους..

Όσο για τροφοδοτικό, προτείνω αυτό της υπογραφής μου.. επειδή το είχα ψάξει πολύ θεωρώ πως στα 90€ έχει πολύ καλό λόγο απόδοσης/τιμής και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα..

Δεν τους κυνήγησα (πολύ) για το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι (είχα καβάτζα καλύτερο και είπα άί στο δι@0λ0 και τέρμα με αυτούς πια), για άλλα που τους κυνήγησα μου τα χουν αντικαταστήσει σύμφωνοι. Αλλά εγώ είμαι ΠΕΛΑΤΗΣ και τους ΠΛΗΡΩΝΩ για να παίρνω αυτό που θέλω (προϊόν, εγγύηση κλπ). Αν ήθελα να παίξω κρυφτό - κυνηγητό - μπιζ - τυφλόμυγα όπως θες πες το, κατεβαίνω να παίξω και με τα παιδάκια της γειτονιάς. Τόσο άχρηστο πια είναι το CRM τους? Και ναι με κάθε ευκαιρία θα το κάνω όχι "τριχιά" αλλά και σαν το μούσι του γκάνταλφ αμα λάχει.

Δεν τους κυνήγησα (πολύ) για το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι (είχα καβάτζα καλύτερο και είπα άί στο δι@0λ0 και τέρμα με αυτούς πια), για άλλα που τους κυνήγησα μου τα χουν αντικαταστήσει σύμφωνοι. Αλλά εγώ είμαι ΠΕΛΑΤΗΣ και τους ΠΛΗΡΩΝΩ για να παίρνω αυτό που θέλω (προϊόν, εγγύηση κλπ). Αν ήθελα να παίξω κρυφτό - κυνηγητό - μπιζ - τυφλόμυγα όπως θες πες το, κατεβαίνω να παίξω και με τα παιδάκια της γειτονιάς. Τόσο άχρηστο πια είναι το CRM τους? Και ναι με κάθε ευκαιρία θα το κάνω όχι "τριχιά" αλλά και σαν το μούσι του γκάνταλφ αμα λάχει.

Στην ζωή τίποτα δεν μας το δίνουν έτοιμο. Πρέπει να προσπαθείς, ακόμα και για αυτά που θεωρητικά είναι δικαιώματα σου. Welcome to life! ;)

Στην ζωή τίποτα δεν μας το δίνουν έτοιμο. Πρέπει να προσπαθείς, ακόμα και για αυτά που θεωρητικά είναι δικαιώματα σου. Welcome to life!

Σύμφωνοι 100%. Το θέμα είναι πόσοπρέπει να προσπαθείς για κάποια πράγματα κι αν τελικά αξίζει(υποκειμενικό), φιλοσοφημένε φίλε μου.

ΥΓ: Για καλό το είπα το "φιλοσοφημένε" μη με φας :)

δεν ειναι απολυτο οτι θα το παρω απο το e-shop...μην τρωγομαστε μεταξυ μας :001: ..απλα λογω της ποικιλιας που ειπωθηκε ψαχνω απο εκει...

λοιπον μετα απο πολλες συγκρουσεις που ειχα εχω καταληξει εδω....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420

ακουω γνωμες...

λοιπον μετα απο πολλες συγκρουσεις που ειχα εχω καταληξει εδω....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420

ακουω γνωμες...

Έτσι μπράβο. Καλή επιλογή! Εγώ δεν σχολιάζω περαιτέρω, έχω πει πολλές φορές για τα Toughpower... Οι κάπως παλιότεροι εδώ, τα ξέρετε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.