Jump to content

Updated System.................Intel

coolmind

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οπως δηλωνει και η υπογραφη μου,μετα απο 6 mobos και 5 cpus Amd,ηρθε η ωρα να δοκιμασω κατι διαφορετικο!!!!Η αληθεια ειναι οτι αυτο εγινε μετα απο πολυ σκεψη και αρκετη απογοητευση,γιατι πολυ απλα το τελευταιο chipset της ati(790fx)δεν ειναι αυτο που θα επρεπε να ειναι,απο την αποψη οτι σαν chip δεν ανεβαινει οπως του ανταγωνισμου,και του οτι μετα το"περιμενετε"της ati για την αφιξη του 790,περιμενα ως amd fan να αγορασω κατι που θα κανει το συστημα μου να πεταει,και να ανεβαινει.Και τα λεω αυτα γιατι ναι μεν το 790 σε σχεση με το 580 ανεβασε την ιδια cpu(6000+)100 mhz παραπανω αλλα και παλι απο τα 3300 στα 3400 δεν ειχα και τις φοβερες διαφορες στην αποδοση,παρολο του οτι σαν αισθηση ηταν ποιο γρηγορο,συν του οτι η μητρικη πριν κλεισει μηνα,αυτοκτονισε το δευτερο pcix.Η συνεχεια ηταν οτι αλλαξα μητρικη με την ιδια(M3R32MVP-DELUXE)αλλα στην καινουργια ενω δουλευε το crossfire ηταν καμενα ολα τα usb!!!.Οποτε με αυτα και με αυτα,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ και περασα στην αλλη πλευρα.Η επιλογη μητρικης και μνημων ηταν ευκολη υποθεση λογω του ολοι ελεγαν τα ιδια Maximus,Maximus,Maximus,Maximus,και Micron,Micron,Micron,Micron,Micron.Οσο για την cpu η επιλογη ηταν ο 8400 λογω value for money.Απο εκει και περα λογω δικης μου απειριας στο overclock,ανελαβε ο φιλος ReaperX να βγαλει τα καστανα απο την φωτια,και τα καταφερε απολυτα καλα,οπως βλεπετε στην sig μου.Δειτε μερικες φωτο απο 06bench και cpuz,και απο δευτερα τα υπολοιπα!!!

post-1907-1442174921,8714_thumb.jpg

post-1907-1442174921,9389_thumb.jpg

Μια χαρά πήγε η cpu αλλά δεν ξέρω αν είναι καλά τόση τάση για κάθε μέρα.

Απο οτι μιλησα χθες με τον Νασο , φανηκε πως η CPU του αρχισε να πεφτει .

Κατα τα αλλα , εχει παρα πολυ καλο κομματι και το συνολο ειναι πολυ γρηγορο με το CF !

Απο οτι μιλησα χθες με τον Νασο , φανηκε πως η CPU του αρχισε να πεφτει .

Κιόλας ? ΟΕΟ ?

Κιόλας ? ΟΕΟ ?

Παει σχεδον μια εβδομαδα , οποτε ειναι λογικο .

Μεσα σε 3 μερες με 1.5V εχουμε δει να χανει η CPU φιλου.

Kαλορίζικο το συστηματάκι Νάσο κι ο cpu αστέρι!Αυτές τις axe ram απορώ πώς τις παίζετε τόσο ψηλά πάντως.Τόσο πολύ κόβει το 965?Οι προηγούμενες crucial D9GKX ανέβαιναν μια χαρά,μέχρι που ψόφησαν.Αυτές πάλι όχι..:(

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Τι θα γινει με τον επεξεργαστη θα το δουμε ολοι μαζι,παντως δεν πιστευω οτι θα παθει κατι με 1,4 ρευμα,και αν παθει,επαθε....παμε για αλλον.

Άντε καλοδούλευτο!!!Θέλουμε και fotos με τα νερά...:033:

Τι θα γινει με τον επεξεργαστη θα το δουμε ολοι μαζι

Λες να βγάλει και σπίθες??:p:p:p

Η πρώτη αποστολή εξετελέσθη...

Τώρα μένει να πας και σε nvidia...

:046:

Δεν είναι πια σταθερός εκεί coolmind;

Με αέρα είσαι;

Το έχεις εκεί για κάθε μέρα;

Καλοτάξιδο το σύστημα φίλε Νάσο! Ο επεξεργαστής ήδη φαίνεται να έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για... τον άλλο κόσμο... :p

Τι είναι αυτά που λες;

Φτου φτου μην το ματιάσουμε να μείνει εκεί για 3 χρόνια μέχρι να λήξει η εγγύηση :-)

Παει σχεδον μια εβδομαδα , οποτε ειναι λογικο .

Μεσα σε 3 μερες με 1.5V εχουμε δει να χανει η CPU φιλου.

sorry,τι ακριβως εννοεις με τον ορο "χανει'?

δηλαδη εγω που εχω τον c2d 4300@3500Mhz με 1,5v εδω και ενα χρονο να αρχισω να ανησυχω?

Μιλάμε πάντα για τα νέα κομμάτια στα 45 ......όχι τα παλιότερα στα 65..

Καλοδούλευτο...

To είδα από κοντά σήμερα.

Επιβλητικό κουτί διπλό ψυγείο το crossfire σπέρνει

και άνετα σκοράκια.

Και ακόμα 1.404@4.4GHz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.