Jump to content

PC crash problem

varachio

Recommended Posts

Αγαπητέ stred το τροφοδοτικό του συστήματος της υπογραφής μου δεν μου κάνει καρδιά να το ξεθάψω γιατί παιδεύτικα πολύ να τακτοποιήσω τα καλώδια και τα έχω πιασμένα με Velcro ties και δεματικά οπότε καλύτερα να αγοράσω ένα καινούργιο και να δώ τι θα γίνει τελικά... Δεν έχει μείνει εξάλλου και τίποτα άλλο να δοκιμάσω... λέω να πάρω αυτό παρεπιπτώντος

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415

μήπως προτείνετε κάτι άλλο καλύτερο στα ίδια λεφτά?

Αν και το τροφοδοτικό δεν λύσει το πρόβλημα τότε θα αλλάξω την κάρτα ήχου και τέλος την κάρτα γραφικών με μια 8800gs και βλέπουμε... Κάτι φταίει και θα το βρώ. Όπως και να έχει θα σας ενημερώσω ξανά απο Δευτέρα... Thanks!

Τελικά δεν έβλεπα τις μπλέ οθόνες γιατί ήταν ενεργοποιημένη η αυτόματη επανεκκίνηση των WinXP. Μετά απο την απενεργοποίησή της στο πρώτο crash είδα στην οθόνη αυτό post-5972-1442174930,3278_thumb.jpg.

Ψάχνοντας βρήκα οτι είναι: 1.Ιος 2.Κεντρική μνήμη 3.Μνήμη επεξεργαστή 4.Μνήμη κάρτας γραφικών 5.Σκληρός δίσκος 6.κακή εγκατάσταση του λειτουργικού. (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος)

Ξεκίνησα απο τα εύκολα. Ίος δεν ήταν(ή spyware). Μνήμη δεν ήταν. Οπότε άλλαξα σκληρό και πέρασα για ακόμα μια φορά το λειτουργικό ελένχοντας ξανά όλους τους drivers. Απο χθές βράδυ δουλεύει χωρίς να έχει κρασάρει ούτε μια φορά όσο κι αν τον ζόρισα... Ελπίζω λύθηκε το πρόβλημα αν και ακόμα δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς.

Μια όμως που το PC έχει ακριβώς τα ίδια προγράμματα και οδηγούς μάλλον έφταιγε η σειρά με την οποία είχαν μπεί οι drivers και μάλλον αυτοί του ήχου.

Τελικά κύριοι δεν ήταν τίποτα απ όλα αυτά... Ήταν το AVG antivirus... ναι, κι όμως... έχω χτίσει πάρα πολλά συστήματα και σε όλα χρησιμοποίησα το AVG χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα. Αφήνω πάντα το αντιβιοτικό για το τέλος αφού έχω περάσει όλα τα άλλα προγράμματα και drivers του συστήματος... Δεν ξέρω αν είχε συμβεί ξανά σε κάποιον να κρασάρει το σύστημα λόγω αντιβιοτικού αλλά με τον εν λόγω εξοπλισμό και οδηγούς πιστεύω θα έχει πρόβλημα όποιος το ξαναπροσπαθήσει... Many thanks σε όσους βοήθησαν...:001:

Εγώ παντος δεν ξαφνιάζομαι ... Ειχα το ιδιο πρόβλημα με το utorrent το οποίο έτρεχε σε 64bit vista ... ολο μπλε οθόνες και restart ... (που να πάει το μυαλό , ειχα δοκιμασει drivers ..προγράμματα τιποτα....) ..μολις εγινε απεγκατάσταση και μπήκε azureus δεν ξανα έκανε restart

εγώ πάλι ξαφνιάστηκα!

ειλικρινά το avg antivirus το έχω εγκαταστήσει και γω δε ξέρω σε πόσους υπολογιστές χωρίς να έχει ποτέ δημιουργήσει προβλήματα..

ενδεικτικά να αναφέρω καμιά 10αριά υπολογιστές φίλων, σε 6 δικούς μου, σε καμια 10αριά υπόλογιστές στο στρατόπεδο που ήμουν φαντάρος γιατί εκεί ήμουν κάτι σε ανεπίσημος υπέυθυνος πληροφορικής κτλ κτλ..

τέλος πάντων, αφού το βρήκες πάλι καλά γιατί είχες παιδευτεί πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.