spiderdim1442169203 Ιανουάριος 25, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 δεν εχει δικαιωμα επιστροφης εντος 15 ημερων απο την αγορα του ?εδω ειναι Ελλαδα....νομοι υπαρχουν μονο στα χαρτια.....Δυστυχως Δεν απανταω "καπως", τωρα εαν η αληθεια πονάει ειναι άλλο θέμα.εμενα μου την σπαει αυτο που κανουν οι εταιριες...λενε οτι καθε ασχετος πχ εγω, θα παει θα αγορασει την ωραια οθονη μας και θα του δωσουμε και μια εγγυηση για 5 pixel....φυσικα το πρωτο pixel παει πακετο με την οθονη και τα αλλα θα φτασουν μετα....εννοειτε βεβαια οτι ο λαλακας, ε συγνωμη ο πελατης δεν θα το ξερει... ελεος με αυτους τους μην πω τι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatekeeper Ιανουάριος 25, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 απο οσο γνωριζω χωρις καμμια αιτιολογια μπορει να επιστραφει το προιον εντος 15 ημερων. τωρα το αν θα βγαλει συννενοηση με το e-shop αυτο ειναι αλλο θεμα.θεμα RMA δεν παιζει οποτε κοιταχτε το αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 25, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 εμενα μου την σπαει αυτο που κανουν οι εταιριες...λενε οτι καθε ασχετος πχ εγω, θα παει θα αγορασει την ωραια οθονη μας και θα του δωσουμε και μια εγγυηση για 5 pixel....φυσικα το πρωτο pixel παει πακετο με την οθονη και τα αλλα θα φτασουν μετα....εννοειτε βεβαια οτι ο λαλακας, ε συγνωμη ο πελατης δεν θα το ξερει... ελεος με αυτους τους μην πω τι....Kαι εμενα με χαλαει αλλά δε μπορεις να τις αναγκάσεις να κανουν κατι αλλο, παρα μόνο να μην αγοραζουμε τα προιόντα τους.Γιαυτο πρεπει να ρωταμε και να ενημερωνομαστε και αναλογα να αποφασιζουμε.Αλλους δε τους χαλανε 1-2 pixel αλλα να εχουν την καλυτερη δυνατη ποιότητα εικόνας,Εμενα με χαλαει λόγω παθησης εστω και ενα φωτεινο pixel, γιαυτο αγοραζω μονο LG και χανω τα καλυτερα χρωματα και γωνιες των pva panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιανουάριος 25, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 εδω ειναι Ελλαδα....νομοι υπαρχουν μονο στα χαρτια.....Δυστυχως Είπες βαριά κουβέντα αγαπητέ. Αν κάποιοι μου έλεγαν το ίδιο όταν ήμουν 18, θα τους πέρναγα για τρελούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιανουάριος 25, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Kαι εμενα με χαλαει αλλά δε μπορεις να τις αναγκάσεις να κανουν κατι αλλο, παρα μόνο να μην αγοραζουμε τα προιόντα τους.Γιαυτο πρεπει να ρωταμε και να ενημερωνομαστε και αναλογα να αποφασιζουμε.Αλλους δε τους χαλανε 1-2 pixel αλλα να εχουν την καλυτερη δυνατη ποιότητα εικόνας,Εμενα με χαλαει λόγω παθησης εστω και ενα φωτεινο pixel, γιαυτο αγοραζω μονο LG και χανω τα καλυτερα χρωματα και γωνιες των pva panel.οκ...τα ειπα και ηρέμησα....Πανο να τα λεμε συχνα:001: Θανο εμεις τα ειπαμε μεσω τηλεφωνου και θα τα ξαναπουμε.υπομονη μεγαλε και οπως λενε(και ειπε εμεσα ο panoc) ''ρωτωντας πας στην πολη'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιανουάριος 25, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Και philips παίζει πολλά μοντέλα με 0 pixel. Έχω αλλάξει 2 φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Ιανουάριος 25, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 εδω ειναι Ελλαδα....νομοι υπαρχουν μονο στα χαρτια.....Δυστυχως yo Greece!!!ελλαδιτσα ελλαδουλα ελλα....!οταν λεω εγω να σηκωθούμε να φύγουμε ολοι!!!ποτε πηρες οθονη ρε θανο κ δν εμαθα τπτ?τεσπα με γεια!εμενα παντος ενα καμενο καλωδιο με φωτισμο που πηρα πριν λιγο καιρο μου αλαξαν.μπες καμια φορα msn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 25, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 κοιταξτε παιδες το πιχελ ειναι ασπρο και ευτυχως δεν φενεται πολυ ειναι σε γωνια ..η οθονη δεν ηταν δικια μου επιλογη ηταν απο τους γονεις μου δωρο για την γιορτη μου.απο οτι ρωτησα η ιδια η samsung λεει για 7 πιχελ και πανω,οποτε αν γινετε να καψω κανενα καλα θα ηταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Ιανουάριος 25, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 κοιταξτε παιδες το πιχελ ειναι ασπρο και ευτυχως δεν φενεται πολυ ειναι σε γωνια ..η οθονη δεν ηταν δικια μου επιλογη ηταν απο τους γονεις μου δωρο για την γιορτη μου.απο οτι ρωτησα η ιδια η samsung λεει για 7 πιχελ και πανω,οποτε αν γινετε να καψω κανενα καλα θα ηταν..χιχι!ολο στην καταστροφη εισαι!εχω ακουσει οτι υπαρχουν κατι βιντεο που το κανουν αυτο.κατι κανουν, βαζουν μαυρο κ αποτομα ασπρο δν ξερω.αμα ξερει κανεις ας πει.μπες μσν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιανουάριος 25, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Δεν παιζει αυτο. Εννοεις μαλλον κατι προγραμματακια που περνανε εικονες για να δεις αν υπαρχουν καμμενα pixel και που. Παντως Θανο σε βλεπω να κανεις υπομονη μεχρι να το συνηθισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 25, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 θα δειξει αναλογα αμα καταφερω και καψω κανενα εγω με το ανοιξε κλεισει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dracosc Ιανουάριος 25, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Πολλες φορες αυτα τα προγραμματα με την αποτομη εναλλαγη χρωματων, βοηθανε στο να "ξηπνησουν" καποια "κοιμισμενα (τα οποια ισως τα θεωρουμε dead)" pixels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 25, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Δυστυχώς τα έχουμε πει αρκετές φορές με τα zero pixel ...........Θάνο θα πρέπει όπως σου είπαν και πιο πάνω να το συνηθίσεις και ευτυχώς που είναι στην άκρη του μόνιτορ ....Από την στιγμή που ήταν δώρο και έκατσε στραβή ..... τί να πει κανείς .... άστο να πάει ....@spiderdim μερικά από αυτά που έγραψες τα έχουμε κουβεντιάσει ......από την στιγμή που επιλέγουμε χωρίς να ξέρουμε shit happens .Oσο για την Ελλαδίτσα δεν έχει να κάνει ....... μην τα ισοπεδώνουμε όλα χτες πήγα πλαίσιο ... και μπροστά στο service είχε μια μεγάλη κόλα χαρτί και έγραφε τις διάφορες εγγυήσεις που δίνουν οι μάρκες .....λίγη παραπάνω προσοχή-ενημέρωση και αυτό είναι όλο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 25, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 LG μεχρι 19" για 3 χρόνια και Eizo για 6 μήνες.Την πάτησα για μια ίντσα ?? ελεος !! και τους το έλεγα ... "Ας πάρουμε μια πιο μικρή να έχουμε και εγγύηση " και μου ελεγαν "ΟΟΧΧΙΙ να πάρουμε μια σαν την δικιά σου 20" ..... " :011:Εντομεταξύ δεν πήρα τηλ το service της LG..λέτε να παρω ή τσαμπα? μάλλον τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 25, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 κ γω τα ιδια ειχα παθει με τη samsung 1 χρονο+ ειμουν με καμενο πιξελ μεχρι που καηκε ολη η οθονη κ μου εστειλαν πακετο καινουρια αυτη τη φορα ευτυχως κομπλε! δεν νομιζω να ξαναπαρω samsung, εχω ακουσει αρκετους που τους εχει συμβει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 26, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 κ γω τα ιδια ειχα παθει με τη samsung 1 χρονο+ ειμουν με καμενο πιξελ μεχρι που καηκε ολη η οθονη κ μου εστειλαν πακετο καινουρια αυτη τη φορα ευτυχως κομπλε! δεν νομιζω να ξαναπαρω samsung, εχω ακουσει αρκετους που τους εχει συμβει!μακαρι να συμβει και σε εμενα αυτο να καει ολοκληρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Ιανουάριος 26, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 :033: !πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να ευχετε να του κανει η οθονη!:033: :033: :033: αντε με το καλο να σου καει!:033: :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 26, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 μακαρι να συμβει και σε εμενα αυτο να καει ολοκληρη.Θα το συνηθίσεις , μην χαλιέσαι και ανχόνεσε για ενα pixel , απλα δεν αξίζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 26, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 δεν ειναι οτι ανχονομαι ειναι το γα..το γιατι ειναι καινουργια η οθονη.αλλα απο την αλλη εκει που ειναι δεν φαίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 26, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Εγώ αρχίζω να πιστεύω οτι στην Ελλάδα δίνουν τις ηλεκτρονικές φόλες , η εταιρίες (να μην αναφέρουμε ονόματα) το ξέρουν και για αυτο κάνουν και καλές τιμες..η LG που πήρα εγώ κάνει 219..αδυνατο να πιστέψω οτι η εταιρία που μου την πούλησε (φτηνά) ήθελε το καλό μου ( το καλό τις τσέπης μου ) και την έιχε τοσο χαμηλά ...(λογικά και αυτή την αγόρασε φτηνά εν γνώση της ποιότητας που αγοράζει....) Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.