Fandom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Όπως ανέφερα σε προηγούμενο thread, μολις αγόρασα το mx1000 και είμαι πολύ ικανοποιημένος...θα ήθελα όμως να με βοηθήσετε να το ρυθμίσω κατάλληλα ώστε να αποδόσει ακόμα περισσότερο!Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:1)Να το συνδέσω στη usb 2.0 ή στην ps/2; Ποία είανι ποιό γρήγορη, ποια τρώει λιγότερη cpu και γενικά ποιά να προτιμήσω;2)Αν το συνδέσω στη usb να αλλάξω με το προγραμματάκι την συχνότητα σε 250hz/4ms; Θα κάνει διαφορά; Πιθανά προβλήματα;3)Στις ρυθμίσεις του mouse/hardware/advanced έχει μια επιλογή η οποία είναι ρυθμισμένη στα 100, και πάει 80 και 200 (λογικά είναι το rate της ps/2). Να το ρυθμίσω στα 200 ή θα προκαλέσει προβλήματα;4)Όταν δεν χρησιμοποιώ το mouse για ώρα (πχ το βράδυ) να το αφήνω στην βάση φόρτισης του η καλύτερα να περιμένω να αδειάζει αρκετα η μπαταρία προτού το φορτίσω (προς αποφυγή πολλών φορτίσεων);5)Το software logitech που τρέχει στο background τρώει και cpu εκτός απο μνήμη;Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 1. Συνήθως συνίσταται η PS/2 (πιο γρήγορη και με λιγότερους πόρους)4. Η μπαταρία είναι λιθίου αν δεν κάνω λάθος, οπότε δεν έχει μεγάλη σημασία. Καλό είναι πάντως να την αφήνεις να φτάνει περίπου στο 20-30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikpet Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Έχω την εντύπωση ότι έχοτας ένα ποντίκι στη θύρα usb έχει καλύτερη απόκριση,,,Ανεξάρτητα από τους πόρους που χρησιμοποιεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Το εχω σε USB 2,0. Έχω ακούσει απόεδώ ότι σε USB 1.1 είχε πρόβλημα. Επίσης όσον αφορά τη μπαταρία έγω δεν το βάζω κάθε βράδυ... ¨οταν πέσει η πρώτη γραμμή και αν το θυμηθώ το βάζω. Το software δε με ενοχλεί καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Δοκίμασε και το logigamer έχει κάποια bug , αλλά σου επιτρέπει να παραμετροποιείς τα πλήκτρα για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Nikpet Έχω την εντύπωση ότι έχοτας ένα ποντίκι στη θύρα usb έχει καλύτερη απόκριση,,,Ανεξάρτητα από τους πόρους που χρησιμοποιεί... χμμμ...αν και ο ίδιος ο Θωμάς έλεγε άλλα σε άλλη φάση, τώρα φαίνεται να σε δικαιώνει:http://www.tomshardware.com/consumer/20031020/mice-06.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Φεβρουάριος 14, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Τελικά που ειναι καλύτερο να το συνδέσουμε..;;Εσείς προτιμάτε usb2 ή ps/2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 usb 2 και φουλ ταχυτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 αν θυμαμαι καλα το πσ/2 περιοριζει τα hz(mouse rate) στα 120 ενω το usb οχι....αρα το πιο ειναι καλυτερο ειναι ευκολονοητο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 τσεκαρε το με το mouserate..http://tscherwitschke.de/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Φεβρουάριος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 ρε παιδια γνωριζει κανεις αν βγει με κανενα ασυρματο πληκτρολογιο πακετο?? εχει ακουστει κατι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Τι εννοείς ασύρματο πληκτρολόγιο πακέτο; Σκέτο πληκτρολόγιο χωρίς ποντίκι στο πακέτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Φεβρουάριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 εννοω πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα σε ενα πακετο προσφορας...αγοραζεις δηλαδη και τα δυο με το πακετο...οπως και με τα προηγουμενα της σειρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Fandom [11-02-2005 17:08] Όπως ανέφερα σε προηγούμενο thread, μολις αγόρασα το mx1000 και είμαι πολύ ικανοποιημένος...θα ήθελα όμως να με βοηθήσετε να το ρυθμίσω κατάλληλα ώστε να αποδόσει ακόμα περισσότερο!Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:1)Να το συνδέσω στη usb 2.0 ή στην ps/2; Ποία είανι ποιό γρήγορη, ποια τρώει λιγότερη cpu και γενικά ποιά να προτιμήσω;2)Αν το συνδέσω στη usb να αλλάξω με το προγραμματάκι την συχνότητα σε 250hz/4ms; Θα κάνει διαφορά; Πιθανά προβλήματα;3)Στις ρυθμίσεις του mouse/hardware/advanced έχει μια επιλογή η οποία είναι ρυθμισμένη στα 100, και πάει 80 και 200 (λογικά είναι το rate της ps/2). Να το ρυθμίσω στα 200 ή θα προκαλέσει προβλήματα;4)Όταν δεν χρησιμοποιώ το mouse για ώρα (πχ το βράδυ) να το αφήνω στην βάση φόρτισης του η καλύτερα να περιμένω να αδειάζει αρκετα η μπαταρία προτού το φορτίσω (προς αποφυγή πολλών φορτίσεων);5)Το software logitech που τρέχει στο background τρώει και cpu εκτός απο μνήμη;Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις! 5 ολόκληρες ερωτήσεις!!!!Ρε παιδια τι ρωτάτε με άγχος usb1 ή usb 2 ή μήπως ps/ 2 ?Λες και έχει τόση μεγάλη σημασία...Αυτό είναι αρρώστια...Όπου και να το βάλεις το ίδιο είναι.Το ποντίκι αυτο είναι έργο τέχνης και αξίζει τα λεφτά του.Και ένα ποντίκι από μαρινόπουλο με 5 ευρω την ίδια δουλειά κάνει αλλά τραυματίζει την αισθητική εικόνα του χώρου μας σε αντίθεση με το MX 1000 που είναι κόσμημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.