Jump to content

Ανεξήγητο κόλλημα

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Ο υπολογιστής μου(βλ. υπογραφή) αρκετές φορές όταν τον αφήνω ανοιχτό το βράδυ για να ανεβάζει σχεδον κολάει.Δηλαδη αν κουνήσω το ποντίκι η οθόνη επανέρχεται μετά απο λίγο αλλα είναι λες και ο υπολογιστής μου δουλέυει σε υπερβολικά αργούς ρυθμούς.Τι μπορεί να φταίει?Αν οι δίσκοι απενεργοποιούνταν θα γινόταν αυτό?Και αν ναι πόση ώρα θα έκανε να επανέλθει?

Τσέκαρε θερμοκρασίες με κάποια εφαρμογή εκείνη τη στιγμή και επίσης τρέξε και κάτι για να μετρήσεις τους σκληρούς. Αν κάνεις ctrl-alt-dlt σου βγάζει ότι ζορίζονται οι πυρήνες τη δεδομένη στιγμή; Επίσης το γνωστό παραμυθάκι με τις Sparkle, κατέβασε ένα κλικ από τις (Δεξί κλικ>Ιδιότητες>Ρυθμίσεις>Για προχωρημένους) την επιτάχυνση υλικού.

Έχω κάνει Ocστα 3ghz και μνήμες στα 920 αλλα δεν φταίει αυτό.Memtest Και orthos δεν έβγαλαν πρόβλημα.dimisd οι πυρήνες δεν ζορίζονται καθόλου.

crio added 0 Minutes and 33 Seconds later...

Αυτο το εποτάχυνση υλικού που λές τι είναι??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.