crio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Ο υπολογιστής μου(βλ. υπογραφή) αρκετές φορές όταν τον αφήνω ανοιχτό το βράδυ για να ανεβάζει σχεδον κολάει.Δηλαδη αν κουνήσω το ποντίκι η οθόνη επανέρχεται μετά απο λίγο αλλα είναι λες και ο υπολογιστής μου δουλέυει σε υπερβολικά αργούς ρυθμούς.Τι μπορεί να φταίει?Αν οι δίσκοι απενεργοποιούνταν θα γινόταν αυτό?Και αν ναι πόση ώρα θα έκανε να επανέλθει?
dimisd1442169115 Ιανουάριος 24, 2008 #4 Ιανουάριος 24, 2008 Τσέκαρε θερμοκρασίες με κάποια εφαρμογή εκείνη τη στιγμή και επίσης τρέξε και κάτι για να μετρήσεις τους σκληρούς. Αν κάνεις ctrl-alt-dlt σου βγάζει ότι ζορίζονται οι πυρήνες τη δεδομένη στιγμή; Επίσης το γνωστό παραμυθάκι με τις Sparkle, κατέβασε ένα κλικ από τις (Δεξί κλικ>Ιδιότητες>Ρυθμίσεις>Για προχωρημένους) την επιτάχυνση υλικού.
crio Ιανουάριος 24, 2008 Author #5 Ιανουάριος 24, 2008 Έχω κάνει Ocστα 3ghz και μνήμες στα 920 αλλα δεν φταίει αυτό.Memtest Και orthos δεν έβγαλαν πρόβλημα.dimisd οι πυρήνες δεν ζορίζονται καθόλου.crio added 0 Minutes and 33 Seconds later...Αυτο το εποτάχυνση υλικού που λές τι είναι??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.