Jump to content

Τι καλυτερο μπορω να παρω με 250 ?

fsbmaniac

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω δει 8800

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513310

αλλα πιστευω οτι αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1044966

ειναι καλυτερη στα 200 ευρω Τι λετε ?

Επισης πειτε μια προταση και για τροφοδοτικο οσο ποιο αθορυβο γινεται(το συτημα θα ειναι με 4πυρηνο Penryn η στην χειροτερη με τον q600 η καποιον penryn 2x 3Gηζ) Παντα στα default δεν θα γινει κανενας υπερχρονισμος

Αν μιλάμε για κόστος/απόδοση καλύτερα μια 8800GT με τιμή κάτω των 230€. Αλλιώς ΑΤΙ.

Τώρα αν και δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιου είδους διαφημίσεις, αν είναι να πας στα 250€, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στις αγγελίες. Υπάρχουν 2 καινούριες 8800GTS 512ΜΒ. Μάλιστα η μία είναι γνωστού φανατίλα :p ΑΤΙά/AMDά :p ο οποίος με το που την έβαλε πάνω, από ότι κατάλαβα, ένιωσε την ανάγκη να ξανά πάει σε HD3870. Αμετανόητος....

και εγώ 3870 vs 8800GT/GTX όλο ψάχνω να βρώ διαφορές και τι να αγοράσω αλλά δεν βγάζω άκρη o.0 στα μισά test η μια είναι καλή, στα άλλα μισά η άλλη(Απο tomshardware)

Ένα review για UT3 που έχει μέσα 8800GT/GTS/GTX και την ΑΤΙ3870

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQyOSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

Σε παρόμοιο δίλλημα είμαι και εγώ.

Για την ακρίβεια ψάχνω να βάλω πολύ δυνατό σύστημα και είμαι ανάμεσα σε :

-Δύο 8800GT σε SLI συστοιχία (~500Ε)

-Δύο HD3870 σε Crossfire συστοιχία(~420Ε)

- Μία 8800GTS μόνη της(~330Ε)

Έχω ρωτήσει σε 15 σημεία του φόρουμ και οι απόψεις διίστανται συνεχώς :

-άλλοι λένε να βάλω την GTS γιατί είναι καλύτερη

-άλλοι λένε ότι η GTS δεν είναι τόσο σπουδαιότερη από μία GT και δεν αξίζει τα +100Ε

-άλλοι λένε ότι το Crossfire είναι καλύτερο και μάλιστα υποστηρίζεται από την ιντελ συγκριτικά με το SLI

(Οι παραπάνω απόψεις είναι από διάφορα άτομα εδώ στο pctechnology και τους ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο τους)

Αλλά προσωπικά έχω χαθεί και δεν ξέρω τι να κάνω....

Παραθέτω τα links

Ati 3870

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1044966

8800GT

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513310

8800GTS

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513316

Ευχαριστώ προκαταβολικά

παιδια δεν ειναι για μενα ειναι για καποιον φιλο ενως φιλου μου...Το παιδι θελει ναμπορει να παιξει κανα παιχνιδακι και να μην κολλαει δεν τον ενδιαφερει να εχει 8χΑ και τετοια τρελα.Βαλτε οτι θα ειναι συστημα με 4πυρηνο στα 2,5Ghz(penryn) και 4gb ram (2x2gb lc4 800mhz) Με μετριες ρυθμισεις και μια καλη αναλυσουλα να παιξει το παιχνιδακι του.Και με συγχωρειτε πολυ αλλα ειναι εντελως τρελα να δωσω για sli/cross 500-600 ευρα για 2 αρκετα καλες καρτες και να μην παω να παρω μια κονσολα που θα κρατησει και 4-5 χρονια και χωρταινεις fps.Οποτε επειδη πιστευω οτι οι ΑΤΙ εχουν γενικα καλυτερη επεικονηση αλλα και καλυτερη συμπεριφορα στο hd πιστευω οτι ειναι υπερ τιμια λυση.

Τι λετε να του πω να παρει αυτη ?

Σε παρόμοιο δίλλημα είμαι και εγώ.

Για την ακρίβεια ψάχνω να βάλω πολύ δυνατό σύστημα και είμαι ανάμεσα σε :

-Δύο 8800GT σε SLI συστοιχία (~500Ε)

-Δύο HD3870 σε Crossfire συστοιχία(~420Ε)

- Μία 8800GTS μόνη της(~330Ε)

Έχω ρωτήσει σε 15 σημεία του φόρουμ και οι απόψεις διίστανται συνεχώς :

-άλλοι λένε να βάλω την GTS γιατί είναι καλύτερη

-άλλοι λένε ότι η GTS δεν είναι τόσο σπουδαιότερη από μία GT και δεν αξίζει τα +100Ε

-άλλοι λένε ότι το Crossfire είναι καλύτερο και μάλιστα υποστηρίζεται από την ιντελ συγκριτικά με το SLI

(Οι παραπάνω απόψεις είναι από διάφορα άτομα εδώ στο pctechnology και τους ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο τους)

Αλλά προσωπικά έχω χαθεί και δεν ξέρω τι να κάνω....

Ευχαριστώ προκαταβολικά

σου απαντησα εκει, σου απαντω και εδω.

αν εξαιρεσεις τις τιμες σου που ειναι λιγο λαθος (υπαρχουν και καλυτερες) ολα τα αλλα ειναι σωστα

και η GTS ειναι καλυτερη και τα 100+ δεν τα αξιζει και το CF παιζει σε intel chipset ενω το SLI οχι

πρεπει να βαλεις στη σειρα τα παρακατω για να παρεις και τη σωστη απαντηση:

1. αναλυση οθονης που θα παιζεις

2. μητρικη

3. οριο χρηματων

και εγώ 3870 vs 8800GT/GTX όλο ψάχνω να βρώ διαφορές και τι να αγοράσω αλλά δεν βγάζω άκρη
παιδια δεν ειναι για μενα ειναι για καποιον φιλο ενως φιλου μου...Το παιδι θελει ναμπορει να παιξει κανα παιχνιδακι και να μην κολλαει δεν τον ενδιαφερει να εχει 8χΑ και τετοια τρελα.

Οποτε επειδη πιστευω οτι οι ΑΤΙ εχουν γενικα καλυτερη επεικονηση αλλα και καλυτερη συμπεριφορα στο hd πιστευω οτι ειναι υπερ τιμια λυση.

παιδια οτι σας ειπε ο johndr

-3870 για value4money και για οποιον προτιμαει τις ΑΤι και το ΗD

-GT για οποιον πιστευει οτι με λιγα παραπανω λεφτα εχει λιγο καλυτερη αποδοση σε μεσαιες αναλυσεις χωρις φιλτρα και δεν τον πειραζει που θα εχει πιο θορυβωδες fan

-GTS οποιον δεν τον πειραζει να δωσει καμποσα παραπανω για λιγο παραπανω καλυτερη αποδοση (ειδικα αν παρει απο τις αγγελιες σε καλυτερη τιμη)

οτι και να παρετε απο τις 3 , στην τελικη ειναι μονο θεμα χρηματων

παιδια δεν ειναι για μενα ειναι για καποιον φιλο ενως φιλου μου...Το παιδι θελει ναμπορει να παιξει κανα παιχνιδακι και να μην κολλαει δεν τον ενδιαφερει να εχει 8χΑ και τετοια τρελα.Βαλτε οτι θα ειναι συστημα με 4πυρηνο στα 2,5Ghz(penryn) και 4gb ram (2x2gb lc4 800mhz) Με μετριες ρυθμισεις και μια καλη αναλυσουλα να παιξει το παιχνιδακι του.Και με συγχωρειτε πολυ αλλα ειναι εντελως τρελα να δωσω για sli/cross 500-600 ευρα για 2 αρκετα καλες καρτες και να μην παω να παρω μια κονσολα που θα κρατησει και 4-5 χρονια και χωρταινεις fps.Οποτε επειδη πιστευω οτι οι ΑΤΙ εχουν γενικα καλυτερη επεικονηση αλλα και καλυτερη συμπεριφορα στο hd πιστευω οτι ειναι υπερ τιμια λυση.

μεχρι να βγει o penryn μπορει να υπαρχει τπτ καλυτερο στα γραφικα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.