Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2008 Ένας φίλος μου στο pc του έχει το έξεις πρόβλημα....Ξαφνικά..Πάει να μπει στις φωτός του και του βγάζει μιχ...Το κλασικό τον windows "Send -Dont Send"Έχει Windows Χρ Προ Sp2 και το πρόβλημα έγινε ξαφνικά από το πουθενά...Καμια ιδέα..Με kaspersky που το έψαξα δεν βρήκα tpt...Και Όταν πατάει dont send η και send του κάνει restart την επιφάνεια εργασίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιανουάριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Για format σε κοβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celebrintal Ιανουάριος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Δεν δοκιμάζεις ένα system restore μίπος σου λύσει τα χέρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Ιανουάριος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 είναι ο ιος Issas.exe βάλε antivirus! κάνε αναζήτηση στο google να δείς τί επιπτώσεις έχει ο ιος και πως σβήνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Ιανουάριος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 εχω το ιδιο προβλημα αλλα δεν συμβαινει παντα.γιατι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tassadar Ιανουάριος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Αν είναι ο sasser νομίζω δεν βγαίνει με anti-virus... θέλει patchγιατί κολλάει πάνω στην lsass.exe process του συστήματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 22, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Αν είναι ο σάσερ νομίζω δεν βγαίνει με αντί-virus... θέλει patchγιατί κολλάει πάνω στην lsass.exe process του συστήματος...PAtch??Από που μπορώ να το βρω αυτό το patch??Aμα έχεις link να το κατεβάσω θα σ ήμουν υπόχρεοςΕvo8-By-m-diox added 1 Minutes and 29 Seconds later...είναι ο ιος Issas.exe βάλε antivirus! κάνε αναζήτηση στο google να δείς τί επιπτώσεις έχει ο ιος και πως σβήνεται!antivirus έβαλα το kaspersky και δεν βρήκε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tassadar Ιανουάριος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 W32.Sasser Removal Tool Patch...tool καλύτερα..απλά νομίζω patch-άρει και την τρύπα που κολλάει το worm για να μην την ξαναπάθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιανουάριος 22, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ....Και πολύ άμεσο..Θα το δοκιμάσω αύριο στο pc του φίλου m και θα σου πω...Και πάλι ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν...Θα ενημερώσω σύντομα..Καλο βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.