Jump to content

Ποιες είναι οι καλύτερες κάρτες του 2007/8?

somada141

Recommended Posts

ok, τωρα το εθεσες σωστα.

Αρα κοιτας παντα τις αναλυσεις 1600*1200 , αποφασιζεις για καρτα και μετα διαλεγεις και την καταλληλη μητρικη.

Με τα χρηματα που εχεις πει, εγω βλεπω δυο δρομους:

-παιρνεις μια 3870 Χ2 που θα κυκλοφορησει οπου να ναι. Λογικα θα κανει οσο 2 3870 πανω κατω (~400Ε).

πιστευω καλυτερα απο το να μπλεκεις να κανεις μονος σου CF.

-παιρνεις μια GTS και αργοτερα αποφασιζεις αν θα την δωσεις για να παρεις καποιο επομενο μοντελο (βαζοντας και τα χρηματα που θα σου χουν περισσεψει απο τα 500).

κι εγω ως ΑΤι-ακιας βλεπω καλη λυση την 3870 Χ2 με Χ38

Στις 28 Ιανουαρίου είναι η επίσημη παρουσίαση της 3870 Χ2 με την προϋπόθεση να μην υπάρξει και άλλη αναβολή.

Θα κοστίζει περίπου στα 400€ όπως ειπώθηκε ήδη.

Δες ένα συγκριτικό εδώ

και δε βάζεις 2 3870 να ησυχάσεις!!! σιγά την διαφορά! άλλωστε με CF δουλέυει και αυτή!απλά δε φαίνεται!

θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να ρωτησω την αποψη σας

asus en8800gt 512 ή saphhire radeon hd 3870 512 gddr4

η γνωμη μου ειναι πως στα συγκεκριμενα μοντελα η saphhire ειναι μακραν καλυτερη απο την asus....

καμια σχεση η συχνοτητες της μιας με την αλλη....

Οντως, καμια σχεση οι συχνοτητες.

H μια ειναι Nvidia 8800GT(asus) ενω η αλλη είναι ATi HD 3870(saphhire)

Μιλαμε για διαφορετικα τσιπακια, τα οποια ομως εχουν παραπλησιες επιδόσεις.

Η 3870 θεωρητικα εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωής γιατι υποστηριζει DX10.1 -η 8800 "μονο" το "παλιο" DX10.

Παρε την 3870Χ2. Εχω την μονη και ειμαι υπερευχαριστημενος. Στο gpu bench στο farcry μου βγαζει average 50 fps στα 1024*768 high settings. Και το μηχανημα μου υστερει αρκετα σε επεξεργαστη.

θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να ρωτησω την αποψη σας

asus en8800gt 512 ή saphhire radeon hd 3870 512 gddr4

η γνωμη μου ειναι πως στα συγκεκριμενα μοντελα η saphhire ειναι μακραν καλυτερη απο την asus....

καμια σχεση η συχνοτητες της μιας με την αλλη....

oποια και να παρεις ειναι καλη καρτα.

Μπορεις σε διαφορα review να δεις FPS στην αναλυση που παιζεις και στο παιχνιδι που σε ενδιαφερει.

Εδω μια κριτικη απο χρηστη που δοκιμασε και τις δυο και βρηκε την ΑΤΙ καλυτερη σε ποιοτητα εικονας και λιγοτερο "μπελαλιδικη" με τους drivers

Κι εγω Αti προτιμω.

... Στο οποίο thread θα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις μιας και βρήκα μια DFI με το RD600 οπότε θα κάνει CrossFire της προκοπής.

Όταν βρω χρόνο θα τη στήσω και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά μιας ακόμα 3870 για CF...

Παρε την 3870Χ2. Εχω την μονη και ειμαι υπερευχαριστημενος. Στο gpu bench στο farcry μου βγαζει average 50 fps στα 1024*768 high settings. Και το μηχανημα μου υστερει αρκετα σε επεξεργαστη.

Φοβάμαι πως το κόστος που θα έχει σε σχέση με τις διαφορές στις επιδόσεις που θα δει κανείς στις "mainstream" αναλύσεις (ΑΚΑ: ~1280 x 1024) από μία 3870x1/8800GT την απορρίπτει...

Μαντείο PCT όμως δεν είμαι - ας περιμένουμε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.