Jump to content

DO NOT TRY THIS AT HOME!!!

dracosc

Recommended Posts

ψες μου ηρθε παλι η ιδεα να αφαιρεσω το IHS απο τον ολοκαινουριο 5200+ οπως ειχα κανει παλια σε αλλους δυο S939 3000+ και 3800+ x2.

Ολα ξεκινισαν καλα με το κοψιμο γυρο γυρο τις σιλικονης, μεχρι που ηρθε η ωρα να το τραβήξω. Πολυ το τραβηγμα ρε παιδια. Δεν εβγαινε με τιποτα. Πεισμωσα και εγω και εβαλα ολη τη δυναμη μου (ε καλα, οχι και ολη), και τελικα βγηκε. Ειπα μεσα μου "επιτελους μαλ@@σμενο". Ξανακοιταω καλα να δω μπας και καναμε καμια ζημια και τοτε λεω απο μεσα μου παλι "ΧΕΧΕ, Εγω ειμαι πιο μαλα@@@σμενο απο σενα!!!" Μαντεψτε τι εγινε....μαζι με το IHS, βγηκε και ο πυρήνας....ΝΑΙ, Ο ΠΥΡΗΝΑΣ!

Οπως θα δειτε και στις πιο κατω φωτογραφιες, το IHS σε AM2, ειναι καπως διαφορετικο απο αυτο του S939. Εχει κατι σαν χαλκο γυρο απο το σημειο που αγγιζει ο πυρήνας. Παντως ολο το βραδυ προσπαθουσα να βγαλω τον πυρηνα απο το IHS αλλα ματαιο! Σαν να ειναι συγκολλημενος!!!

Οσοι εχετε AM2 και σκεφτηκατε να αφαιρεσετε το IHS, δειτε τις πιο κατω φοτο!

Στις φοτο, αριστερα ειναι ο 5200+ AM2, και δεξια ενας 3000+ S939.

post-5405-1442174910,9685_thumb.jpg

post-5405-1442174911,0661_thumb.jpg

και εγώ έχω βγάλει σε 2 μονοπύρηνους (3700+, opty148) αλλά και ένα διπύρηνο 165.Όλοι 939.Βγαίνανε πανεύκολα μέσα σε 5-7 λεπτά.Για τους AM2 έχω ακούσει ότι είναι ζόρικα τα πράγματα.Πάντως βγαίνει απλώς θέλει μαεστρία και πολύ τύχη.Επίσης δεν προσφέρουν τρομερές πλέον διαφορές όπως παλιά.Ακόμα και στους Intel c2d, δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα.Πλέον με ένα απλό λαπάρισμα, έχεις καλύτερα αποτελέσματα

φιλε dracosc αν σου καεί ο cpu πιθανον να μην εχεις εγγυηση ....

το σκέφτηκες;;;

Εδω πηρε τον πυρηνα στο χερι το παληκαρι.Με λιγα λογια ξεκολλησε ο πυρηνας πανω απο τη πλακετα του και τον ρωτας για εγγυση και αν του καει?:033:

Φιλε dracosc εκατσε στραβη ρε γμτ...R.I.P στον χ2:022:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.