gnu Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 εβαλα το enermax 485 γιατι μου καηκε το παλιο μου.μολις ανοιγω τον υπολογιστη ακουγετε ενα μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ......συνεχεια δεν σταματαει. αφου τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα ολα παλι απο την αρχη δοκιμασα και με ενα παλιο τροφοδοτικο ενος φιλου noname 350αρι. το μπιπ μπιπ.... ειχε σταματησει.ξαναβαζω το δικο μου παλι εκανε.τι γινετε ρε παιδια?υπαρχει περιπτωση να μην ταιριαζει το enermax με την μητρικη η τιποτε αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 το τροφοδοτικο δεν παιζει καμια σημασια σε αυτα που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:21] το τροφοδοτικο δεν παιζει καμια σημασια σε αυτα που λες. [/quoteγιατι οταν βαζω το παλιο δεν κανει τιποτα?τον ηχο μου τον κανει οταν βαζω το καινουργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Οι ηχοι ειναι απο την μητρικη εκει τσεκαρε να δεις τι δεν παει καλα.Μνημες-πιθανο βραχυκυκλωμα-vga κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skembe Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Εχεις αποκλείσει την περίπτωση του να είναι ελλατωματικό το τροφοδοτικό; :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnu Φεβρουάριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Οχι ευτυχως το τροφοδοτικο δεν ειναι ελατωματικο,γιατι το δοκιμασα και στον υπολογιστη ενος φιλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Φεβρουάριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Μαλλον καπου δινει παραπανω ρευμα(νουμερο)ή παρακατω και σου σφυραει αν εχεις καποιο προγραμμα πχ Abit EQ αλαξε την ρυθμηση να μην σφυραει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.