Jump to content

AMD Tests 45nm Microprocessors, Plans Revenue Shipments in 2008.

MUL

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

τα δεδομενα τωρα εχουν οπως ειναι η pick απο κατω ο q6600 δεν χανει σε καμια εφαρμογη ακομα και απο τον 9600phenom που ειναι ακριβοτερος(μιλαω χωρις oc γιατι με το oc το χασμα μεγαλωνει) απο εκει και περα τα 45nm ειναι το τελευτεο χαρτι των phenom αν δεν ανεβαζουν την αποδοση τους τουλαχιστον στα ιδια ρολογια τοτε καλυνηχτα απο cpu's και το μονο που μπορει να κανει ειναι να τους πλασαρει με την μιση τιμη απο οτι τωρα ωστε να γινει ανταγωνιστική.

http://images.tomshardware.com/2008/02/08/intel_skulltrail_part_3/3dmax.png

Εγω πιστευω οτι θα το καταλάβει και θα βγαλει κατι καλο στα 45nm και θα καταλαβει οτι σε επιδοσης δεν φτανει οποτε θα ριξει τις τιμες.

τα δεδομενα τωρα εχουν οπως ειναι η pick απο κατω ο q6600 δεν χανει σε καμια εφαρμογη ακομα και απο τον 9600phenom που ειναι ακριβοτερος(μιλαω χωρις oc γιατι με το oc το χασμα μεγαλωνει) απο εκει και περα τα 45nm ειναι το τελευτεο χαρτι των phenom αν δεν ανεβαζουν την αποδοση τους τουλαχιστον στα ιδια ρολογια τοτε καλυνηχτα απο cpu's και το μονο που μπορει να κανει ειναι να τους πλασαρει με την μιση τιμη απο οτι τωρα ωστε να γινει ανταγωνιστική.

http://images.tomshardware.com/2008/02/08/intel_skulltrail_part_3/3dmax.png

Εγω πιστευω οτι θα το καταλάβει και θα βγαλει κατι καλο στα 45nm και θα καταλαβει οτι σε επιδοσης δεν φτανει οποτε θα ριξει τις τιμες.

Μάθε πρώτα πώς και γιατί ο Τομ είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας και ο περίγελως του Internet εδώ και 5 χρόνια (τουλάχιστο), και μετά παράθετε δεδομένα από αυτόν.

Μέχρι τότε, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

δειξε μου ενα προγραμμα που χρησιμοποιεις που οποιος διποτε phenom ειναι πιο γρηγορος απο q6600 stock(για να μην πω την κατανάλωση ρευματος), για τον tom το ξερω αλλα ειχε ωραιο review σε skulltrail.

Ελπιζω μην πας να ποσταρεις κανα προγραμμα που δεν το χρησιμοποιουν ουτε ο ποιο ψαγμενος developer. Και θα στο πω χυμα ο phenom ειναι ποιο αργος σε ολα τα main προγραμματα winrar,3dstudiomax,photoshop,premiere,games,encoding. Και στα παιχνιδια ειναι ποιο αργος και απο τους athlon 6000χ2.

Και ο phenom μπορει να γινει ανταγωνιστηκος αν προσφερει τους quad core τις σε πολυ χαμηλες τιμες για mainstream συστηματα και αν ανεβασει τα ρολογια και κατεβασει την καταναλωση αλλιως γιοκ(και τα 2 τελευτεα ισως να τα καταφερει με τα 45nm).

Φίλε μου μόλις η intel βάλει μέσα τον imc θα λέει ότι έχει επεξεργαστή (για μένα), τόσο καιρό για κάτι που θα πρεπε να το κάνουν κατευθείαν. Σε αποκρισιμότητα οι amd ακόμα δεν παίζονται κατά τη γνώμη μου αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ τον Η/Υ για να κλοκάρω τον χρησιμοποιώ για 1002 άλλα δημιουργικά πράγματα οπότε η intel αυτή τη στιγμή μόνο στο θέμα κατανάλωσης μου λεέι κάτι...

Ελπιζω μην πας να ποσταρεις κανα προγραμμα που δεν το χρησιμοποιουν ουτε ο ποιο ψαγμενος developer. Και θα στο πω χυμα ο phenom ειναι ποιο αργος σε ολα τα main προγραμματα winrar,3dstudiomax,photoshop,premiere,games,encoding. Και στα παιχνιδια ειναι ποιο αργος και απο τους athlon 6000χ2.

Καλά.

Ό,τι πεις εσύ.

Βέβαια έννοιες και πραγματικότητες όπως:

- SMP

- multitasking

- load balancing

- αποκρισιμότητα

- 64-bit OS

- Linux

- UNIX

είμαι βέβαιος ότι δεν τα έχεις δει ποτέ σου.

οχου εσυ εχεις μεινει στην εποχη τον EMT 64, 64bit ειναι ολοι αλλα δειξε μου σου λεω ενα προγραμμα 1 προγραμμα που ειναι ποιο γρηγορος μπορεις; τωρα για τον εσωτερικο imc δεν λεει και πολλα γιατι παιζουν και προβληματα βαζοντας μεσα στο cpu τον imc και ισως πεσουν και τα ρολογια και το θεμα αποκρισιμοτητας δλδ εκανα κλικ ανηξε ποιο γρηγορα δεν με ενδιαφερει απλα τα fps και ο χρονος που θα τελειωσω την δουλια μου με νοιαζει. btw η penryn εχουν smp 4.1, linux δεν πιστευω οτι πλεον τα πανε καλυτερα οπως στην εποχη pentium και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξαναγραφεις το linux ος unix αφου το linux ειναι υποσυνολο του unix, multitasking παλι ο c2q τα παει καλυτερα ισως να το εγραψες επειδη παει καλυτερα απο τον athlon? το load balancing δεν ξερω τι εννοεις αλλα αν ενοεις θεμα φορτου ειναι θεμα windows.

οχου εσυ εχεις μεινει στην εποχη τον EMT 64, 64bit ειναι ολοι αλλα δειξε μου σου λεω ενα προγραμμα 1 προγραμμα που ειναι ποιο γρηγορος μπορεις; τωρα για τον εσωτερικο imc δεν λεει και πολλα γιατι παιζουν και προβληματα βαζοντας μεσα στο cpu τον imc και ισως πεσουν και τα ρολογια και το θεμα αποκρισιμοτητας δλδ εκανα κλικ ανηξε ποιο γρηγορα δεν με ενδιαφερει απλα τα fps και ο χρονος που θα τελειωσω την δουλια μου με νοιαζει. btw η penryn εχουν smp 4.1, linux δεν πιστευω οτι πλεον τα πανε καλυτερα οπως στην εποχη pentium και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξαναγραφεις το linux ος unix αφου το linux ειναι υποσυνολο του unix, multitasking παλι ο c2q τα παει καλυτερα ισως να το εγραψες επειδη παει καλυτερα απο τον athlon? το load balancing δεν ξερω τι εννοεις αλλα αν ενοεις θεμα φορτου ειναι θεμα windows.

Τελικά τα προγράμματα που τρέχεις εσύ στον υπολογιστή σου, ο c2q τα τρέχει πιο γρήγορα; Γιατί αν όντως τα τρέχει και η τιμή του σε καλύπτει, δεν έχεις λόγο να ασχολείσαι με την AMD τουλάχιστον μέχρι να βγάλει CPU που να ανατρέπει τα δεδομένα της χρήσης που κάνεις εσύ.

Επειδή δεν τρέχουμε όλοι τα ίδια, κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν την εντελώς αντίστροφη εντύπωση από αυτήν που έχεις εσύ. Η δική τους πραγματικότητα, δηλαδή οι εφαρμογές που τρέχουν, τους στέλνουν καρφί στην AMD, και η Intel με τα δικά της chips δεν μπορεί να τους καλύψει.

ειδικά εφαρμογές όπως 3dmark, superPI κλπ πάνε πολύ καλά σε intel τόσο που σκέφτομαι το switch! Τι να το κάνεις το Sonar τι να το κάνεις το cubase, το vmware, το Photoshop, τα XP x64, τα 64bit Linux κλπ αυτά είναι για να παίζουν παιδάκια...

καταρχας και εγω amd εχω τωρα τουλαχιστον. Βρειτε μου τα προγραμματα που λετε που ειναι ποιο γρηγορα γιατι αυτο με τα 64bit το εχετε κανει καραμελα και δεν ισχυει πλεον. νομιζω τουλαχιστον.

καταρχας και εγω amd εχω τωρα τουλαχιστον. Βρειτε μου τα προγραμματα που λετε που ειναι ποιο γρηγορα γιατι αυτο με τα 64bit το εχετε κανει καραμελα και δεν ισχυει πλεον. νομιζω τουλαχιστον.

Προγράμματα μπορούμε να σου βρούμε. Με τα δικά σου προγράμματα τι κάνει είναι το θέμα. Τα δικά μας τα τρέχει καλά πάντως.

εγω review βλεπω. Βλεπω οτι στα games και multimedia ειναι ποιο μπροστα και δεν βλεπω ενα προγραμμα που να ειναι ποιο πισω και η τιμη τους δεν ειναι ιδεατερα ανταγωνιστικη ιδιαίτερα δεδομενου οτι τον αλλον μηνα θα εχουμε πτώσεις τιμων των 65nm quad

Τι λέτε?
συμφωνώ.

Δε τα πιστεύω αυτά (είμαι άπιστος θωμάς), κάποια προσωπική εμπειρία να μοιραστείς μαζί μας?

τελικα ειναι χαζος ο κοσμος που δεν παίρνει phenom

δε προσπαθώ να πείσω κανένα, συζήτηση κάνουμε βρε συ, φιλικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.