Jump to content

Προβλημα με το 3dmark 2006 ! ??

panos37

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους/ες. Εχω 2 ιδια pc με Pentium 4 3,2 Prescot, 1 GB Ram kai Geforce 6800. To ενα εχει motherboard gigabyte ga-81g1000 και το αλλο asus p4c800 deluxe.

Μπορει καποιος να μου πει γιατι στο 1ο pc βγαζei 1400 στο 3d mark 2006 ενω στο αλλο (με την asus mobo που ειναι πολυ καλυτερη) βγαζει μονο 850 ????

Περιττο να σας πω οτι εχω δοκιμασει να αλλαξω εναλλαξ μνημες, καρτες και στα 2 -αλλα παντα στο 2ο υπαρχει προβλημα!!!!

Στο μεταξυ σε ολα τα αλλα τεστ ο επεξεργ. η μνημη, και το mobo βγαζει καλα αποτελεσματα (πχ στο everest, sto pcmark κτλ).

Μονο στο 3d mark 2006 υπαρχει αυτη η μεγαλη μειωση...

Οποιος εχει ακουσει κατι ας πει τη γνωμη του. Ευχαριστω προκαταβολικα

Αν μπορείς πόσταρε Screenshots κι απ'τα δύο για να δούμε πού χάνεις ακριβώς.Έχεις τους ίδιους drivers και στα δύο?Λειτουργικό?

Αν μπορείς πόσταρε Screenshots κι απ'τα δύο για να δούμε πού χάνεις ακριβώς.Έχεις τους ίδιους drivers και στα δύο?Λειτουργικό?

Xp pro sp2 integr. sept07 και στα 2. οσο για αποτελεσματα δεν πηρα αλλα θυμαμαι οτι ειχε χαμηλα ss2 + ss3 το προβλημ. pc . Ειναι δυνατο να ειναι τοσο καλυτερη h Gigabyte?

Xλωμό το κόβω να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά.Κάτι άλλο φταίει..

Εννοείς sm2,sm3 χαμηλές τιμές.Κοίταξε με το Cpu-z σε τί ταχύτητα είναι η agp,καθώς επίσης τα ρολόγια της κάρτας..

Μήπως το δεύτερο επιβαρύνεται από κάποιο άλλο πρόγραμμα η απλά δε του έχεις περάσει τους ίδιους drivers?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.