Jump to content

ποιο κουτι από τα εξης 2

fontas21

Recommended Posts

Έχω πάρει φίλε Fonta το πρώτο κουτί εδώ περίπου και ένα μήνα και είμαι ευχαριστημένος γιατί είναι όμορφο, το σύστημα δεν ανεβάζει θερμοκρασίες και είναι και σχετικά ήσυχο(ακούγονται ελάχιστα τα fans).Πιστεύω πολύ καλή αγορά γιαυτά τα χρήματα.

Και εγω το 2o θα επελεγα. Και σαν ομορφια μου αρεσει περισσοτερο και σαν εσωτερικο το θεωρω περισσοτερο λειτουργικο (αν και το cm με την καθετη τοποθετηση των δισκων βοηθαει στο cable management). Εχει και μια θεση παραπανω για δισκο.

το σκεφτηκα αλλα δεν εχω το χωρο δυστυχως.μπορω να το κανω αλλα βαριεμαι να τρεχω στο νοσοκομειο τη γυναικα μου με εγκεφαλικο μολις δει την αλλαγη επιπλων

το σκεφτηκα αλλα δεν εχω το χωρο δυστυχως.μπορω να το κανω αλλα βαριεμαι να τρεχω στο νοσοκομειο τη γυναικα μου με εγκεφαλικο μολις δει την αλλαγη επιπλων

λολ....

ε παρε το δευτερο και εισαι τζετ

εγω λεω αυτο αλλη φαση

Νομίζω πως θα της αρέσει κι όλας

Ωραίο timing... πάνω που σκεφτόμουνα ή να αναβαθμίσω το υπάρχον κουτί με ένα πανελάκι ή να το αλλάξω εντελώς... Δεν με ενδιαφέρουν πλέον τα φρου-φρου και χρώματα αλλά παραπάνω η ησυχία και η καλή ψύξη. Καμιά λύση που να μην θέλει πολλά και να αξίζει και τα λεφτά της; Π.χ. με 2 12άρηδες και ηχομονωτική επένδυση (ή και χωρίς το τελευταίο, νομίζω υπάρχει και μόνη της και φτιάχνεις στα μέτρα σου)

nognir ακριβως το ιδιο ψαχνω και εγω,ενα ησυχο και με καλη ροη αερα κουτι.τωρα αν εχει και λιγο διακριτικο στυλ,καλοδεχουμενο

Να ρωτησω κατι εν μερει ασχετο. Οταν οι δισκοι τοποθετουνται καθετα και οχι με τον παραδοσιακο τροπο η ροη του αερα δεν χαλαει? Ψυχονται οπως οι τοποθετημενοι κανονικα? Η ερωτηση αφορα και την περιπτωση που οι σκληροι αεριζονται απο φορφουρι στα πλαινα του κουτιου οπως βλεπουμε σε καποια μοντελα της chieftec και την περιπτωση που ψυχονται απο φουρφουρι στο μπροστα μερος.

Οπως το σκεφτομαι στην πρωτη εχουμε καλη ψυξη των σκληρων αλλα χαλαει η ροη του αερα. Στη δευτερη δεν εχουμε καλη ψυξη των σκληρων αλλα ουτε και σωστη ροη αερα που δυσκολευεται να περασει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.