spiderdim1442169203 Ιανουάριος 20, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 bios εχω την τελευταια εκδοση, f11. Εκανα το test με το orthos και εδειξε 63 σε full loadστο είπε και ο MUL πιο πριν...όταν ακουμπάς την ψυχτρα και το chipset ....καίνε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gskrekos Ιανουάριος 20, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 εγω εχω το συστημα της υπογραφης εχω πιασει μαξ 33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιανουάριος 20, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 η ψύκτρα του chipset ειναι λιγο ζεστή. Η ψύκτρα του επεξεργαστη μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο δροσερή ομως στο κατω μερος της δηλαδη αναμεσα στο mobo και στην ψυκτρα διπλα στον επεξεργαστη ειναι πολύ ζεστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladrial Ιανουάριος 20, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Κατι ασχετο , αμα αφησω σε amd x2 4800 @ 2860 το bus στα 1140 θα εχω προβλημα? Το εχω μερικες μερες και δεν εχω προβληματα,πρεπει να το κατεβασω η θα ειναι οκ? H cpu paei full load ~54 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιανουάριος 20, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Κατι ασχετο , αμα αφησω σε amd x2 4800 @ 2860 το bus στα 1140 θα εχω προβλημα? Το εχω μερικες μερες και δεν εχω προβληματα,πρεπει να το κατεβασω η θα ειναι οκ? H cpu paei full load ~54 Cαπο τη στιγμη που δεν σου κανει ''νερα'' το pc νομιζω οτι εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιανουάριος 20, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Βγαλε ξανα την ψυχτρα και τον επεξεργαστη και καθαρισε την παστα με Arctic Silver remover η οποιο αλλο καθαριστικο κανει γι'αυτη την δουλεια.Μετα βαλε λιγη παστα(Arctic Silver 5 κατα προτιμηση)επανω στον επεξεργαστη και αν μπορεις απλωσε την σε ολη την επιφανεια του.Τοσο λιγη παστα πρεπει να βαλεις που οταν την απλωσεις θα πρεπει να βλεπεις τα γραμματα που ειναι επανω στον επεξεργαστη,το μονο που κανει η παστα ειναι να κλεινει τους πορους που εχουν τα μεταλλα για να γινεται καλλιτερη απαγωγη θερμοτητας.Τοποθετησε την ψυχτρα και προσεξε να κλειδωσει σωστα.Αν συνεχισεις να εχεις προβλημα τοτε μαλλον πας για aftermarket ψυχτρα.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιανουάριος 20, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 αν βάλω υδρόψυξη πόση μείωση λες να έχω? στο περίπου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 20, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 αν βάλω υδρόψυξη πόση μείωση λες να έχω? στο περίπου..Αξίζει να δώσεις 120 ευρώ? Δώσε 30-40 και θα εισαι οκ.... επίσης καλο θα ειναι το κουτι σου να εχει καλό ρευμα αερα μεσα..να μην μενει μεσα ο ζεστος αερας και συσσωρεύεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιανουάριος 20, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 ετσι κι αλλιώς το σκεφτομουν για ύδωρ αλλά οπως τη βλέπω δεν τη γλιτώνω... δεν με χαλάει κιόλας... αερα έχει μεσα. μπροστα ειναι δυο 12 αρηδες που βάζουν πισω ενας 12 αρης που βγαζει και πάνω άλλος ένας 8άρης που βγάζει και αυτός. πέρα απο αυτό δεν ξέρω τι γίνεται και ζεστένεται τοσο. θα δοκιμάσω και αυτο που πρότεινε και ο φίλος ο stealth άν και εχθές πάλι αλλάξα την πάστα, και έβαλα αυτήνα δοκιμάσω και τίποτα τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιανουάριος 20, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 θα δοκιμάσω και αυτο που πρότεινε και ο φίλος ο stealth άν και εχθές πάλι αλλάξα την πάστα, και έβαλα αυτήνα δοκιμάσω και τίποτα τέτοιο?Oχι οχι ταινια στον επεξεργαστη,θα κανει τα πραγματα ακομη χειρoτερα.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιανουάριος 20, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 οκ θα βάλω την πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Ιανουάριος 20, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 ποτε αλλαξες bios πριν αλλαξεις το εκανε? μαμακιες θα σου δειχνει λογικα κ γω ετσι ειμουν αλλα με το τελευταιο bios επαισα 20+ βαθμους στην μαξιμους φορμουλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Ιανουάριος 20, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 εαν ειναι πραγματικοι οι 50-60 βαθμοι η ψυκτρα θα πρεπει να καιει...για πες μας καιει τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιανουάριος 21, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 πριν αναβαθμισω τη bios δεν θυμαμαι την θερμοκρασια, βασικα δεν ειχα κοιταξει καν. πάντως η ψυκτρα δεν καιει. μαλλον θα γραφει λάθος θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιανουάριος 21, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 πάντως η ψυκτρα δεν καιει. μαλλον θα γραφει λάθος θερμοκρασια Yπαρχει παντα και η πιθανοτητα για καποιο λογο να μην περνα η θερμοκρασια στην ψυχτρα(κακη εγκατασταση και μην γινεται καλη απαγωγη θερμοτητας)οποτε παλι δεν θα εκαιγε η ψυχτρα. Αυτο που ειναι ανησυχητικο ειναι οτι και το Bios δινει την ιδια θερμοκρασια,δεν μπορει να ειναι ολοι οι σενσορες χαλασμενοι. Εκτος και αν εισαι απο τους ατυχους και το καπακι του επεξεργαστη δεν κανει καλη επαφη με τον επεξεργαστη και γι'αυτο ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες. Τοτε μονο το ξεκαπακωμα σε σωζει,ο Α-L-I-V-E ειναι ο ειδικος. stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιανουάριος 21, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 οπότε θα βάλω καμία υδρόψυξη να τελειώνουμε. Αμα δεν πέσει ούτε έτσι, τότε οχι ξεκαπάκωμα, αλλά ξεPinισμα με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Να μου πείς ούτε καν Pins δεν έχει αλλά τεσπα.:098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιανουάριος 21, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 οπότε θα βάλω καμία υδρόψυξη να τελειώνουμε. Αμα δεν πέσει ούτε έτσι, τότε οχι ξεκαπάκωμα, αλλά ξεPinισμα με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Να μου πείς ούτε καν Pins δεν έχει αλλά τεσπα.:098:φιλε μου αρκετοι εχουν τον επεξεργαστη σου κλοκαρισμενο και εχουν τους μισους βαθμους απο εσενα....δοκιμασε μια αλλη ψυχτρα γιατι ισως φταιει αυτη που εχεις....για να γλιτωσεις χρηματα στο λεω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.