Jump to content



Searching UPS...


sarevock

Recommended Posts

έχω το belkin to 1000αρι, και το προτείνω ανεπιφύλακτα (μπορεί να χρειαστείς μεγαλύτερο βέβαια...). 3 Θετικά:

1)Πλαίσιο (εγγύηση)

2)Αθόρυβο (χωρίς fans)

3)Κανονικές πρίζες στο output.

Έχω και το mustek το 800αρι (αθόρυβο επίσης) αλλά δε σου προτείνω mustek γιατί θα χρειαστείς μεγαλύτερο και τα πιο μεγάλα μοντέλα δεν είναι αθόρυβα. Επίσης πρόσφατα ένας φίλος πήρε το mustek 800 από e-shop και του το έχουν αντικαταστήσει 3 φορές!!!

Τέλος πιστεύω ότι τα Belkin συνδυάζουν ποιότητα και τιμή ενώ πχ APC (που είναι κορυφαία δε λέω) πληρώνεις και τη μάρκα ολίγων τι. Α! μακριά από accupower θα σου πάρουν τα αυτιά!!!

Link to comment
Share on other sites

Τα UPS τα πληρώνεις μια φορά και τα κρατάς μια ζωή, πάρε APC η Merlin Gerin (MGE) αλλά για 1100W(peak load του enermax)+ οθόνη, θες 1500-2100VA UPS!!

Πώς το'πες αυτό; Έχεις ιδέα πόσα UPS έχω στείλει; :011:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπερα παιδια.

Εδω στα προαστια των Χανιων καθε φορα που βρεχει κοβεται το ρευμα.

Με αποτελεσμα καθε φορα που γυρναω σπιτι μου (μετα απο βροχη) να βρισκω το pc (24/7) κλειστο.Εχω ενα ups αλλα και ενα τετοιο http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A//muziek.marktplaats.nl/versterkers-bas-en-gitaar/141781533-voltage-regulator.html%3Fxref%3D1.

Αλλα το ups απ'οτι φαινεται δεν αντεχει τον φορτιο,που καταναλωνει το pc,αλλα και την διαρκεια της διακοπης του ρευματος.

Με αυτα τα δεδομενα επεισα τον πατερα μου να παρω αλλο ups.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας για να επιλεξω ενα καλο ups για τη δουλεια που το θελω.

Χρειαζομαι ενα που να κραταει αρκετη ωρα(1 ωρα περιπου) να αντεχει το φορτιο των 340w χωρις την οθονη,το router και την αντλια του υδροψυκτου για το παραπανω χρονικο διαστημα και να μπορω να του αλλαζω την μπαταρια.Απ'οτι καταλαβα παιζουμε μονο με Merlin Gerin (MGE) ή APC,τα οποια ειναι "ακριβουτσικα".

Ποια μοντελα μου προτεινετε να παρω;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.