Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 Παιδες δωστε τα φωτα σας γιατι θα σαλταρω!Μετακομισα το pc διπλα στην TV και ειπα να το συνδεσω με οπτικη εξοδο στα z5500 μουΗ μητρικη υποστηριζει μεν optical output αλλα θελει μια #$@$# να συνδεθει στην μητρικη (γα την ακριβεια θελει κατι τετοιο )Ανυπομονος γαρ χτυπησα μια audigy bulk η οποια ειδα εχει spdif outΚαι τωρα αρχιζουν τα προβληματαΜε το powerdvd 7 οτι παιζω (αφου εχω βαλει την επιλογη spdif στις ρυθμισεις του powerdvd) παιζει οπως πρεπει , δηλαδη βλεπω τα lοgitech να λενε dolby digital , dts κτλ κτλ .Ο ηχος βγαινει απο ολα τα ηχεια κανονικα.Αριστο αποτελεσμα.Οταν ομως παω στα speaker settings και βαλω 5.1 ηχεια με digital output only και κανω επειτα τεστ ακουω ΜΟΝΟ τα δεξι κα ο αρισερο! Τα αλλα μουγγα!Τι φταιει;Καμμια ιδεα;Υπαρχει καποια αλλη καρτα ηχου ισως που ξερετε πως που δουλευει σωστα μεσv spdif/optical?Mηπως ξερετε αν μπορω να βρω το module της asus για οπτικη εξοδο καπου Ελλαδα;ΥΓ Και τα games μονο στερεο παιζουν!Σωστο ηχο παιρνω μονο απο powerdvd 7 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιανουάριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Το ανταλακτικό που λές πρέπει να το έχω αλλα πρέπει να ψάξω, αν το βρώ θα σου στείλω PM(όχι με την οπτική έξοδο, με την S/PDIF), όσο για την audigy δεν είσαι ο μόνος, αν ψάξεις yahoo θα βρείς πολλούς με το ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιανουάριος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Το ανταλακτικό που λές πρέπει να το έχω αλλα πρέπει να ψάξω, αν το βρώ θα σου στείλω PM(όχι με την οπτική έξοδο, με την S/PDIF), όσο για την audigy δεν είσαι ο μόνος, αν ψάξεις yahoo θα βρείς πολλούς με το ίδιο πρόβλημα.Ριξε ενα πμ αν το βρεις....Τελικα μαλλον θα συνδεσω με τα καρφια την καρτα ηχου με τα logitech z5500 για παιχνιδια/βιντεο κτλ και οποτε βαζω ταινια μεσω powerdvd θα κανω enable την digital εξοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.