psyni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 λοιπόν ακούστε προβληματάρα τώρα!είχα ένα pc το οποιο είχα επάνω τα χρ και τα mac και τα έκανα boot με το acronis disk director! έκανα ακόμη ένα partition και πήγα και έκανα εγκατάσταση τα linux backtrack2 ....τα έκανα φορτώνοντας το live cd από το μενού έκανα install και τώρα δεν ανοίγει τίποτα μονο με live cd πάλι ανοίγουν τα linux! από τα linux βλέπω όλα τα partition με cd εγκατάστασης των win δεν βλέπει καθόλου hd ενώ στο bios φορτώνει κανονικά! τι κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιανουάριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Βασικά η ερώτηση είναι, τι θες να σώσεις;Θες να έχεις και τα τρία λειτουργικά;Γιατί προφανώς το Λίνουξ κατα την εγκατάσταση αντικατέστησε το disk director με τον δικό του boot loader, και μάλλον δημιουργήθηκε και πρόβλημα κατα την διαδικασία αυτή και όλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 βασικά μπορώ να αποφύγω το format και να επαναφέρω το σύστημα όπως ήταν με η χωρίς τα linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Ιανουάριος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Αν θες να σώσεις τα windows υπάρχει λύση:Ξεκινάς με το CD εγκατάστασης, μπαίνεις στην Recovery Console και γράφεις fixboot!http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm#How%20to%20Repair%20Windows%20XP%20by%20Installing%20Over%20top%20of%20Existing%20Setup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stred Ιανουάριος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 το έχω απεγκαταστήσει πια το acronis λόγω linux αλλά δεν είχες φτιάξει κάποια δισκέτα αποκατάστασης ή κάτι άλλο? το acronis θα μπορούσε μια χαρα να τα υποστηρίξει όλα αυτά τα λειτουργικά..επίσης ποιόν bootloader σου έχει βάλει το linux backtrack2? αν είναι ο grub ίσως μπορείς με τον qgrabeditor http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=28931να προσθέσεις τα λειτουργικά που σου λείπουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 19, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 μα όταν βάζο τα cd εγκατάστασης δεν βρίσκει καθόλου σκληρό μονο από linux μπορώ να δω τους σκληρούς μου δίσκους και με το ghost το 12! η αλήθεια είναι πως το ghost έκανε δουλειά τρομερή όσον αφορά το backup τον αρχείο γιατί έβαλα τον εξωτερικό και τα τράβηξα! επίσης έσβησα ένα part αλλα πάλι όταν ανοίγω το pc bootarei τα backtrack Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Ιανουάριος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 εγώ στη θέση σου, θα έσβηνα απο τα bios το partition των linux και θα τα έκανα ξανά εγκατάσταση σε καινούριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 19, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 από bios πως να το σβήσω το part ρε doctor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Ιανουάριος 19, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 να σε ρωτήσω κάτι? μήπως η μητρική είναι καινούρια? έχεις πειράξει τα jumpers?:001:VBMAN added 1 Minutes and 29 Seconds later...απλά το σβήνεις... κάνεις boot με cd xp πχ, και το σβήνεις από εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 19, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 όχι laptop είναι fujitsu με προεγκατεστημένα τα win χρpsyni added 2 Minutes and 38 Seconds later...όταν βάζω cd χρ δεν βρίσκει κανέναν δίσκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Ιανουάριος 19, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 drivers του δίσκου για xp έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 19, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 δεν σε καταλαβα αλλα αν ενοεις τους drivers των συσκευων του pc εχω ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Ιανουάριος 19, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 καντους τότε εγκατάσταση και θα τον δεί τον σκληρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 19, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 πως να τους κάνω αφού δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα εκτος από live cd τον linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Ιανουάριος 19, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 τα περισσότερα cd με drivers κάνουν boot μόλις ξεκινάει το pc....αν δεν σου ξεκινάει, μπες τα bios και βάλε ως πρώτο σαν boot το dvd...VBMAN added 12 Minutes and 4 Seconds later...φίλε μου psyni, φεύγω για ταξιδάκι....ελπίζω να σε βοήθησα.....κάνε ότι σου είπα και όλα θα γίνουν...καλή τύχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Ιανουάριος 19, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 έκανες τίποτα φίλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 20, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 δεν γίνετε τίποτα παιδιά τουλάχιστον οποιος το ξαναπάθει αν θέλει να σώσει τα αρχεία ας κατεβάσει το norton ghost boot cd είναι τρομερό, τα πέταξα όλα στον εξωτερικό μου δίσκο θα το κάνω ένα format τώρα και ξανά από την αρχή! η βλακεία είναι ότι είχα και mac tiger μέσα στο laptop και τώρα όλο στήσιμο από την αρχή αλλα δεν βαριέσαι! το hiren's boot cd σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθα αρκετά! καλο θα είναι πάντως οποιος δεν ξέρει από linux ας μην το προκαλεί όπως εγώ! ευχάριστο όλους όσους ενδιαφέρθηκαν, πραγματικα ευχαριστω! φιλε Τριπολιωτη εκανα 1 μηνα στα μερη αεροπορια! καλη φαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Ιανουάριος 20, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 όλα εντάξει τελικά δοξάσοι ο θεός !!!!! μια είναι η λύση σε όλα αυτά! hiren'σ boot cd! οποιος πάθει κάτι αντίστοιχο το msn μου είναι npsychas @ hotmail . com ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Ιανουάριος 20, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Καλύτερα να μην δίνεις έτσι link για e-mail. Το spam καραδοκεί...Η καλύτερη μορφή για φόρουμ είναι "user at company dot com". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.