Jump to content

Lg l1915s 19'με Lg l222ws-bn 22' Αξιζει?

mikelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Lg l1915s 19'με Lg l222ws-bn 22' Αξιζει?

Εχω την 19 και λεω να παρω αυτη απο το e-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168581

Εχω βρει να την δωσω 150ευρω και με 220 περνω την 22

Αξιζει η 22 ειναι μαπα επειδη ειναι η πιο φτηνη σε 22'.Το μονο καλο οτι εχει 5ms.

Eυχαριστω

Kατ' εμε αξιζει. Αλλα θα αξιζε περισσοτερο να κοιταξεις καποια με dvi και 2μς με λιγα χρηματα παραπανω.

Kατ' εμε αξιζει. Αλλα θα αξιζε περισσοτερο να κοιταξεις καποια με dvi και 2μς με λιγα χρηματα παραπανω.

To ιδιο λεω και γω.

Και δεν ειναι και τοοσο μεγαλες οι 22αρες.

Αρκει να υπαρχει χωρος ωστε να καθεσαι στην αναλογη αποσταση για να αποφυγεις τους ιλιγγους...:105::)

Υπάρχει ακομα κοσμος που αγοραζει LG??

Καλά μην υπερβάλουμε. Μια χαρά οθόνες ειναι, εχει και μάπα και αρκετά καλές. Εγώ εχω δει και τις 2 εκδόσεις απο φίλους.

Εξάλου δεν καθονται ολοι ολη μέρα στο pc ωστε να ψάχνουν το "τελειο"

• 2 weeks later...

κα στα 5Μσ μια χαρα εισαι εγω εχω διπλα διπλα οθονες η μια στα 5 και η αλλη (SAMSUNG SM-226BW) στα 2 και δεν καταλαβαινω καμια διαφορα ουτε ακομα στα full hd video......οποτε κανε οτι κρινεις καλυτερο για την τσεπη σου

• 4 weeks later...

Kαλες οι LG και προσιτες αλλα δεν ειναι λιγο φτηνιαρικες στην εμφανιση? Η 22" εχει 0 pixel εγγυηση ή ισχυει ακομα το οριο των 19"?

To ιδιο λεω και γω.

Και δεν ειναι και τοοσο μεγαλες οι 22αρες.

Αρκει να υπαρχει χωρος ωστε να καθεσαι στην αναλογη αποσταση για να αποφυγεις τους ιλιγγους...:105::)

Εγώ λέω το εξής.... ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ 2-3 ΚΑΜΜΕΝΑ PIXELS???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.