Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Προσπαθησα να κανω αντιγραφα ασφαλειας απο καποιες ταινιες που εχω ηδη αγορασει γιατι αρχιζουν να γρατσουνιζονται απο την χρηση με την βοηθεια του dvd decrypter και του clone dvd.Επελεξα να γραψω μονο την ταινια ,τον ηχο και τους υποτιτλους για να εχω οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα.Αφου η αντιγραφη ολοκληρωθηκε με επιτυχια στο dvd player(sony dav-sc8) δεν μου βγαζει υποτιτλους.Ενω απο το menu του dvd player μου βγαζει να επιλεξω ελληνικους υποτιτλους οταν το επιλεγω δειχνει το εξης μηνυμα <operation currently prohibited by disk>.Το περιεργο ειναι οτι στο power dvd εχει κανονικα υποτιτλους αρα εχουν γραφτει.!!!!! !!!!! !!!!! Τι να παιζει???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Πρέπει να ρυθμίσεις την επιλογή των υποτίτλων απ' το μενού ρυθμίσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αν εννοεις απο το menu του dvd player το εχω κανει.Εχω βαλει στην επιλογη subtitles τον αριθμο 1142 που αντιστοιχει σε ελληνικα.Αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Βάζεις τους υπότιτλους από το τηλεκοντρόλ; Είναι το τετράγωνο με τις τελείτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αυτο παταω και βγαζει το μηνυνα <operation prohibited by disk> και οταν επιλεγω απο το dvd display τα ελληνικα οπου εχει αυτην την επιλογη βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα. Μηπως ειμαι ποντιος ρε παιδια?Κατι αλλο παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Τελικα βρηκα τι εφταιγε και για να μην εχει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα στο dvd decrypter απο default δεν ειναι ενεργοποιημενες ολες οι επιλογες που πρεπει, και συγκεκριμενα στα settings και στην καρτελα file mode-options πρεπει να ενεργοποιηθουν ολες οι επιλογες "remove............" για να σπασει τελειως η προστασια του dvd που δεν επιτρεπει αλλαγες στον ηχο η στους υποτιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Με το CloneDVD είχες το ίδιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Με το clone dvd απλως κανω την συμπιεση και αντιγραφη στο κενο dvd.Το dvd decrypter ειναι για το "ξεκλειδωμα" των ταινειων.Απλα δεν ειχα επιλεξει ολους τους τροπους ξεκλειδωματοςμε αποτελεσμα στο dvd player να μην μπορω να αλλαξω τους υποτιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 χμ και με το clonedvd3 σκετο δε χρειαζεται τπτ αλλο για το 'κλειδωμα' .. απλα εγω εχω παρατηρησει το εξης: οταν γραψω μια ταινια με dvdshrink 3.2 ολα ειναι καλα και στο sony dav sr2 home theater που εχω στο σαλονι και στο philips - δε θυμαμαι τυπο - που εχω για τη μικρουλα οταν γραφω με clonedvd3 τοτε μονο το philips δειχνει την ταινια ενω το sony δεν εμφανιζει τπτ ....σαν να μην υπαρχει ταινια .... καποια εξηγηση? γιατι προτιμω το clonedvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder [Σήμερα, στις 17:39] Με το clone dvd απλως κανω την συμπιεση και αντιγραφη στο κενο dvd.Το dvd decrypter ειναι για το "ξεκλειδωμα" των ταινειων.Απλα δεν ειχα επιλεξει ολους τους τροπους ξεκλειδωματοςμε αποτελεσμα στο dvd player να μην μπορω να αλλαξω τους υποτιτλους. Χρησιμοποιήσε το AnyDVD είναι πολύ πιο απλό και εύχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 16, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Το clove dvd που εχεις ειναι της elby?(http://www.elby.ch/products/clone_dvd/)Γιατι απο οσο ξερω μεχρι 2.7.5.1 εχει βγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 εχεις δικιο μιλαω για το clonedvd 3 ... το clonedvd elby ειναι 2.7.5.1 ....τωρα γιατι εχουν ιδιο ονομα και κανεις δεν παραπονιεται τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.