Jump to content

Υποτιτλοι με clone dvd

Sir_Builder

Recommended Posts

Προσπαθησα να κανω αντιγραφα ασφαλειας απο καποιες ταινιες που εχω ηδη αγορασει γιατι αρχιζουν να γρατσουνιζονται απο την χρηση με την βοηθεια του dvd decrypter και του clone dvd.Επελεξα να γραψω μονο την ταινια ,τον ηχο και τους υποτιτλους για να εχω οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα.Αφου η αντιγραφη ολοκληρωθηκε με επιτυχια στο dvd player(sony dav-sc8) δεν μου βγαζει υποτιτλους.Ενω απο το menu του dvd player μου βγαζει να επιλεξω ελληνικους υποτιτλους οταν το επιλεγω δειχνει το εξης μηνυμα <operation currently prohibited by disk>.Το περιεργο ειναι οτι στο power dvd εχει κανονικα υποτιτλους αρα εχουν γραφτει.!!!!! !!!!! !!!!! Τι να παιζει????????

Αυτο παταω και βγαζει το μηνυνα <operation prohibited by disk>

και οταν επιλεγω απο το dvd display τα ελληνικα οπου εχει αυτην την επιλογη

βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα.:confused:

Μηπως ειμαι ποντιος ρε παιδια?Κατι αλλο παιζει.

Τελικα βρηκα τι εφταιγε και για να μην εχει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα

στο dvd decrypter απο default δεν ειναι ενεργοποιημενες ολες οι επιλογες που πρεπει,

και συγκεκριμενα στα settings και στην καρτελα file mode-options πρεπει να ενεργοποιηθουν ολες οι επιλογες "remove............" για να σπασει τελειως η προστασια του dvd που δεν επιτρεπει

αλλαγες στον ηχο η στους υποτιτλους.

:cool:

Με το clone dvd απλως κανω την συμπιεση και αντιγραφη στο κενο dvd.Το dvd decrypter ειναι για το "ξεκλειδωμα" των ταινειων.Απλα δεν ειχα επιλεξει ολους τους τροπους ξεκλειδωματος

με αποτελεσμα στο dvd player να μην μπορω να αλλαξω τους υποτιτλους.

χμ και με το clonedvd3 σκετο δε χρειαζεται τπτ αλλο για το 'κλειδωμα' .. απλα εγω εχω παρατηρησει το εξης:

οταν γραψω μια ταινια με dvdshrink 3.2 ολα ειναι καλα και στο sony dav sr2 home theater που εχω στο σαλονι και στο philips - δε θυμαμαι τυπο - που εχω για τη μικρουλα

οταν γραφω με clonedvd3 τοτε μονο το philips δειχνει την ταινια ενω το sony δεν εμφανιζει τπτ ....σαν να μην υπαρχει ταινια ....

καποια εξηγηση? γιατι προτιμω το clonedvd :)

Αρχική απάντηση από Sir_Builder [Σήμερα, στις 17:39]

Με το clone dvd απλως κανω την συμπιεση και αντιγραφη στο κενο dvd.Το dvd decrypter ειναι για το "ξεκλειδωμα" των ταινειων.Απλα δεν ειχα επιλεξει ολους τους τροπους ξεκλειδωματος

με αποτελεσμα στο dvd player να μην μπορω να αλλαξω τους υποτιτλους.

Χρησιμοποιήσε το AnyDVD είναι πολύ πιο απλό και εύχρηστο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.