MadCatMk21442169156 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 Εν τάχει: Πρόγραμμα: Absolute Sound Recorder Ρυθμίσεις: MP3 44100 Hz, 320 kbps / WMA 44100 Hz, 16 bit, 128 kbps, Stereo Encoder: ??? (Lame υποθέτω) Source: Stereo Mix, 44khz (έχω δυνατότητα να το αλλάξω σε 22 ή και 11, αλλά δε πιστεύω να φταίει) Πρόβλημα: Όταν η μουσική πιάνει "ακραίες" συχνότητες (κοινώς μπαίνουν τα drums & basses), ο ήχος παραμορφώνεται και εμφανίζεται το πρόβλημα της φωτογραφίας. Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τί μπορεί να φταίει... ή να μου προτείνετε κάποιο άλλο ελαυφρί δοκιμασμένο recorder. Ευχαριστώ! <(^.^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Ιανουάριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Αν καταλαβα καλα, ψαχνεις για ενα καλο recorder, (απαντηση, γιατι να στο κανει αυτο που περιγραφεις δε ξερω σιγουρα να στο πω), παντως παρα πολυ καλο ειναι το cool edit pro.Δοκιμασε το, δεν ειχα προβλημα ποτε.Ελπιζω να σε βοηθησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Ιανουάριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Αν καταλαβα καλα, ψαχνεις για ενα καλο recorder, (απαντηση, γιατι να στο κανει αυτο που περιγραφεις δε ξερω σιγουρα να στο πω), παντως παρα πολυ καλο ειναι το cool edit pro.Δοκιμασε το, δεν ειχα προβλημα ποτε.Ελπιζω να σε βοηθησα..Ευχαριστω αν και λύθηκε το "πρόβλημα". Ήμουν έτοιμος να ανοίξω auditor όταν ήρθε η μαγική λέξη... volume.... down to 25%Τραβούσα τα μαλλιά μου κανα μισάωρο να πούμε... είμαι για κλάμματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Ιανουάριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Καθενας εχει κανει ουκ ολιγα..εγω να δεις ανατα χρονια..με το καλυτερο που θυμαμαι, να εχει ξεσυνδεθει η bga απο τη μητρικη, και εγω να εχω φτασει σε φρικη για ωρες..τι να καηκε και δε δινει σημα..λολ(οφ τοπικ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Ιανουάριος 18, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Καθενας εχει κανει ουκ ολιγα..εγω να δεις ανατα χρονια..με το καλυτερο που θυμαμαι, να εχει ξεσυνδεθει η bga απο τη μητρικη, και εγω να εχω φτασει σε φρικη για ωρες..τι να καηκε και δε δινει σημα..λολ(οφ τοπικ)Και το πιο τέλειο είναι ότι χθες, προσπαθούσα επι 1 ώρα να βρω το άρχειο που ήθελα να rippάρω και τελικά ξύπνησα κάπου στις 3 τα χαράματα και μου ήρθε φλασιά LOLΤη φάτσα του πατέρα μου έπρεπε να δεις εκείνη την ώρα :098: Δε πειράζει, τέλος καλό, όλα καλά ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.