zyx Φεβρουάριος 22, 2005 #81 Φεβρουάριος 22, 2005 ναι οντος πριν λιγο το εμαθα και εγω στο 40 level θα βαλουμε mail
kender Φεβρουάριος 22, 2005 #82 Φεβρουάριος 22, 2005 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το wow Ελλάδα??Κανένας δεν το χει... και δε μπορώ να βρω και που το προπαραγγάλνω στο πλαίσιο plz βοηθήστε...
Solid Snake Φεβρουάριος 22, 2005 #83 Φεβρουάριος 22, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 18:47] Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το wow Ελλάδα?? Κανένας δεν το χει... και δε μπορώ να βρω και που το προπαραγγάλνω στο πλαίσιο plz βοηθήστε... Α, ρε Kender.......Με συγκινησες ρε αδερφε......Θα προσπαθησω να πεισω την μανα μου,να σου δωσει την πιστωτικη!
kender Φεβρουάριος 22, 2005 #84 Φεβρουάριος 22, 2005 Θελω και εγώ το wow μου αφού ήμουν καλό παιζάααααααααακι :baby:
Borg Φεβρουάριος 22, 2005 #85 Φεβρουάριος 22, 2005 Βρε παιδιά τι κάνω λάθος ? Είμαι 10lvl και έχω τα λεφτά και δεν μπορώ να κάνω train , μήπως δεν κατάλαβα κάτι? Με ένα παιδί που μίλησα μέσω chat του παιχνιδιού με είπε ότι είναι server prob Α και κάτι άσχετο ,new patch
Samael Φεβρουάριος 22, 2005 #86 Φεβρουάριος 22, 2005 Δε πρεπει να εισαι νανος για να ραβεις-κατασκευαζεις οπλα κ πανοπλιες?
Borg Φεβρουάριος 22, 2005 #87 Φεβρουάριος 22, 2005 οχιεγω μπορω μονο στολες ,ρουχα και skinning και στα secobdary skills ψαρας και κατι αλλο δεν θυμαμαι τωρα
Borg Φεβρουάριος 22, 2005 #88 Φεβρουάριος 22, 2005 δεν μπορω να τα σταματησω ενα απο αυτα οι εστω και τα 2?επισης δεν ειχα παρει κατι απο μονο του τα ειχε στην λιστα τον skills ....
Rommel.Gr Φεβρουάριος 22, 2005 #89 Φεβρουάριος 22, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 22:51] δεν μπορω να τα σταματησω ενα απο αυτα οι εστω και τα 2? επισης δεν ειχα παρει κατι απο μονο του τα ειχε στην λιστα τον skills .... Μπορεις να στειλεις το ενα για τσαι και να παρεις καποιο αλλο
Trooper Φεβρουάριος 22, 2005 #90 Φεβρουάριος 22, 2005 Ρε παιδιά οταν κανεις bid σε ενα auction σου παίρνει τα λεφτα , και αν δε το κερδίσεις, δε στα δίνει πίσω ? Τι κουφό ειναι αυτό ?
Borg Φεβρουάριος 22, 2005 #91 Φεβρουάριος 22, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Rommel.Gr Μπορεις να στειλεις το ενα για τσαι και να παρεις καποιο αλλο το εκανα μετα απο 2 λεπτα απο το ποστ ,το ειχα ξεχασει thanx φιλε επαθα πλακα μολις ειδα οτι για το next step του skinning το ποσα λεφτα θελει, ειναι υπερβολη ....
Aias Φεβρουάριος 22, 2005 #92 Φεβρουάριος 22, 2005 stamatas ειχα να δω τα ποστ καιρο και δεν προσεξα το ποστ σου.Αν παιζεις στον ιδιο server μιλα μου γιατι φτιαχνουμε guild εκει και ειμαστε ηδη 5. Ναι εγω ειμαι με τον χαλκα Εδω μια φοτο πανω απο το πτωμα ενος lvl32 gnome.
Aias Φεβρουάριος 22, 2005 #95 Φεβρουάριος 22, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Trooper Ρε παιδιά οταν κανεις bid σε ενα auction σου παίρνει τα λεφτα , και αν δε το κερδίσεις, δε στα δίνει πίσω ? Τι κουφό ειναι αυτό ? Φυσικα και τα περνεις πισω τα λεφτα σου.Στα στελνει το παιχνιδι στο mial box.Πηγαινεις και τα περνεις απο εκει.
dimitris81 Φεβρουάριος 22, 2005 #96 Φεβρουάριος 22, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από kender [Χθες, στις 18:47] Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το wow Ελλάδα??Κανένας δεν το χει... και δε μπορώ να βρω και που το προπαραγγάλνω στο πλαίσιο plz βοηθήστε... www.infoshop.grΠροχτες νυχτα εκλεισα παραγγελια σημερα ηρθε.Λογικα θα εχει ακομα
Borg Φεβρουάριος 23, 2005 #98 Φεβρουάριος 23, 2005 το collectors απο infoshop το πηρα , αρα θα εχει σιγουρα και το standar stock
zyx Φεβρουάριος 23, 2005 #99 Φεβρουάριος 23, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Borg δεν μπορω να τα σταματησω ενα απο αυτα οι εστω και τα 2?επισης δεν ειχα παρει κατι απο μονο του τα ειχε στην λιστα τον skills .... μπορεις να τα σταματησεις οποτε θες. θα πας στο skills θα δεις οτι εχεις 2 ειδικοτητες εινα στα professions θα πατησεις πανω στην ειδικοτητα και κατω θα σου λεει ενα εικονιδιο unlearnsamael ολοι μπορουν να κανουν τα παντα.
Trooper Φεβρουάριος 23, 2005 #100 Φεβρουάριος 23, 2005 thanx zyx για την τσαντούλα! Βρηκα επιτέλους απο που παίρνεις το ταχυδρομείο... Τελικά ειχα κερδίσει τη δημοπρασία και στο ταχυδρομείο με περίμενε το πακετάκι μου Δε ξερω τι skill να διαλέξω. Εχω παρει ενα Alchemy νομίζω, και βρήκα και ενα δέυτερο mining... Να παρω κάποιο άλλο ?
Recommended Posts