Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Ο rogue end game σε pve παλι combat μετριος sub λιγο καλυτερος.Αssasination μεχρι 87-88 αν φορατε τα legendary λογω του θεικου proq.

Sub pve ομως =no go για 75|+ms pings.

Aπο τι καταλαβα αν γουσταρετε και pve και pvp οι καλυτερες λυσεις ειναι lock και DK.Εχω μια υποψια οτι αργοτερα ισως λογω lore να σκιζει και ο monk και ο druid.Αυτα για το MoP.Παντως δε ενθουσιαστικα ειμαι 87 level με το ζορι ακομα βαριεμε να μπω να levelarw.

Πάντως παράξενο contradiction γιατί τα δικά μου τα καίδια που παίζουμε απο Beta Vanilλα μου λένε πως είναι το καλύτερο leveling experience μέχρι τώρα, και γενικά τους αρέσει.

Τα σπεκς είναι λίγο οτι νάνε και θέλει balancing βέβαια αλλά κλασσικά σε κάθε αρχή.

Πάντως φίλο μου που χάζεψα σε heroic gear blues, να τανκάρει, έσφαζε 3 mobs μονος του... (Warrior), και μετά έσπασε και μουρες σαν SMF...

Γαμώ το κέρατο, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα ναρκωτικά πάλι... με φωνάζουν οι 85άριδες μου!!

Ο rogue end game σε pve παλι combat μετριος sub λιγο καλυτερος.Αssasination μεχρι 87-88 αν φορατε τα legendary λογω του θεικου proq.

Sub pve ομως =no go για 75|+ms pings.

Aπο τι καταλαβα αν γουσταρετε και pve και pvp οι καλυτερες λυσεις ειναι lock και DK.Εχω μια υποψια οτι αργοτερα ισως λογω lore να σκιζει και ο monk και ο druid.Αυτα για το MoP.Παντως δε ενθουσιαστικα ειμαι 87 level με το ζορι ακομα βαριεμε να μπω να levelarw.

Σαν Warrior Fury TG κι εγώ δεν μπορώ να πω καλά λόγια. Βαρετό rotation, ακόμα πιο βαρετές/κονσέρβες quests... έχω μείνει στα 87κάτι lvl και δεν ξέρω αν θα τον συνεχίσω.

Καλο ειναι το leveling Dolly το gameplay εχει αρχισει και κουραζει.Δηλαδη εχοντας ριξει μια ματια στο Tera κρατιεμαι να μην μεταναστευσω εκει.Πρεπει να δω τα καινουρια raids πρωτα γιατι απο τα dungeon η αληθεια δε ενθουσιαστικα τουλαχιστον τα μη heroix

τα hc dungeons ειναι βαρετα και ιδια με τα normal αν θες κατι δυσκολο, πολυ ποιο δυσκολο εχει τα challenge mode αυτων των dungeon. τωρα σε raid.. μεχρι στιγμης ειμαι στο 3ο Boss σε 25man παντα. ειναι καπως ζορικα αλλα με λιγο practice ολα θα ειναι οκ πιστευω

για epic gear η1) αγοραζεις διαφορα world drops που πουλανε AH

αν εισαι κανας φραγαντος,

2)η σικωνεις απο το world raid SHA αν εισαι τυχερος το grp σου να το κανει tag και να ριξει και loot. η λιωνεις σε ολα τα daily quests να πας honored/revered/exalted να παρεις και απο εκει καποια epics. θελει λιωσιμο και χρονο γενικα!

Γαμώ το κέρατο, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα ναρκωτικά πάλι... με φωνάζουν οι 85άριδες μου!!

:hehe: :hehe:

say_7d4f1b_890265.jpg

(Link broke...)

Ευτυχως που ξενερωσα ασχημα με την ιδεα των Panda κ δε το σκεφτομαι καν να ξανακυλησω.

post-119-1416076658,0574_thumb.png

Έγινε επεξεργασία από Samael

Πάντως παράξενο contradiction γιατί τα δικά μου τα καίδια που παίζουμε απο Beta Vanilλα μου λένε πως είναι το καλύτερο leveling experience μέχρι τώρα, και γενικά τους αρέσει.

Τα σπεκς είναι λίγο οτι νάνε και θέλει balancing βέβαια αλλά κλασσικά σε κάθε αρχή.

Πάντως φίλο μου που χάζεψα σε heroic gear blues, να τανκάρει, έσφαζε 3 mobs μονος του... (Warrior), και μετά έσπασε και μουρες σαν SMF...

Να σου δώσω το acc μου να δεις Pandaria να πάθεις; :p

87 level με το Panda Monk, προς το παρον μου αρέσει, αν και εχει πολυ λιώσιμο στα quest και τα instances δε μου φανηκαν δυσκολα. Πολυ aoe και πολυ παιδικά καποια quest.

Παντως βλέπω ακόμα και τωρα νέους παικτες στο wow.

Προσωπικά, αν και νέος παίκτης, βλέπω πολύ καλό lore στο MoP. Το ευχαριστιέμαι τόσο όσο τα πρώτα-πρώτα levels.

Τα Instances τα βλέπω υπέροχα, είναι διαφορετικής αισθητικής από τα προηγούμενα, αλλά τα βρήκα μπαστούνια σε όλα τις πρώτες φορές, γιατί δεν είναι stun & ξύλο όπως τα περισσότερα (όχι όλα) από τα προηγούμενα packs.

Και ναι, επιτέλους αξιοποιώ AoE dps rotation και το καταευχαριστιέμαι :D

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION] ...είπες να μην σε περιμένουμε στο Bf3 γιατί δεν έχεις χρόνο αλλά για WoW ξεχνάμε παιδιά/σκυλιά/γατιά...:smoke:

χαχα, κοίτα, χρόνο δεν βρήκα, αλλά που και που ξεσκάω, ο από πάνω έκανε 87 lvl σε 2 βδομάδες, εγώ 87 σε 3 μήνες και κάτι μαζί με καλοκαιρινή άδεια και με βοήθεια από φίλους :p

Μπέμπα rulez, κολλάει να κοιτάει τα χρωματάκια όταν παίζω :p

Το bf3 θέλει new pc και δυστυχώς μετά το fail του D3, κάπου έπρεπε να παίξω έναν Paladin, δεν πήγαινε άλλο :/

Παντως τα Heroics ειναι σαν να παιζω normal ....σε κανα δυο φαγαμε κατι χαζα wipes ...ολα τα υπολοιπα faceroll (με random grps).

Μεσα σε μια μερα πηγα απο 420 ilevel -->458 ....

Τα dailies για golden lotus δινουν απαραδεκτα λιγο rep...και πρεπει να πας και revered για να ξεκλειδωσεις αλλες 2 factions.

Justice points gear ...ανευ λογου πραγματικα...δεν εχω παρει ουτε ενα.

Valor gear σε συνδυασμο με reps= fail (μεχρι να ανοιξω Shadopan Και την αλλη θα ειμαι σε heroic που λεει ο λογος)

Κατα αλλα κατ εμε απο το πιο ομορφα expansions με φανταστικο art direction.

Αυτα

[MENTION=1146]ison[/MENTION] δεν έχω εμπειρία από Launch άλλων exp, αλλά τα δίναν όλα έτοιμα από τις πρώτες μέρες;

Εννοειτε πως οχι ΑΛΛΑ σου εδιναν επιλογη να φαρμαρεις rep μεχρι να αντεχεις (λεγε με faction tabard--->hc runs) και για οποιο faction ηθελες.

Επισης δεν σε αναγκαζε (βασικο κατ εμε) να κανεις ωποσδηποτε dailies...

Εκτος αυτου τα justice gear οντως αξιζαν (Αν θυμαμαι καλα ειχαν ιδιο ilvl με τα heroics στο cata ..οποτε ανετα συμπληρωνες 1-2 slots απο justice gear.)

Δεν ξέρω αν αυτά τα έχεις δει, έχουν μπει κλπ, έχει ilvl 489 τα παίρνεις με Valor:

The Klaxxi - Faction - World of Warcraft

Τα μπλε ΟΚ, είναι 463, αλλά μου λένε οι φίλοι μου ότι και στο cata δεν έβαλε με τη μία μέσα τα 397 ilvl.

Αν και δεν το έπαιξα τότε, στο BC πως ανεβάζατε rep σε Scryers/Aldor, Sha'tar κλπ αφού η tabard είναι για exalted?

Επίσης, βλέπω ότι οι Klaxxi για παράδειγμα έχουν πάνω από 25 daily quests, από 130 rep ο κάθε ένας, potency για 3250 rep σε μία μέρα. Με την tabard έβγαζα λιγότερα πάντως. Ίσως η λογική είναι να βγαίνει ο κόσμος περισσότερο έξω αντί να χώνεται συνέχεια σε instances φορώντας την tabard. Σίγουρα λέει περισσότερο στους pvp servers με το CRZ.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] έχει και πάνω από 1000 stamina τώρα ρε, όντως από το Cata και μετά θεωρώ ότι ξεφτυλίσανε τα specs.

Καλά συγκεκριμένα Aldor/Scryer που ανέφερες είχαμε και drops απο dungeons Που δινανε ρεπ (armaments αν τα θυμάσει), αλλά γενικά το tabard τα σπάει ή έσπαγε σαν concept.

Το να κάνω daily quests με πονάει πιο πολύ απο κλωτσιά στα φρύδια απο ΜΜΑ athlete.

βέβαια δεν παίζω αλλά κλαίω γιατι μπορώ

Εγώ μιλάω σαν νέος παίκτης, και προσωπικά το cata μου χτύπησε άσχημα. Δεν το έχω "δει" το παιχνίδι, γιατί κοίταξα να lvlάρω σχετικά γρήγορα (87 σε 3 μήνες είναι το γρήγορό μου :hehe: ), αλλά είχα πολύ ωραίο feeling στο core, στο bc, στο wotlk δεν το συζητάμε και τώρα στο MoP. Το Cata πέραν ενός ωραίου quest line με τον Thrall δεν μου είπε κάτι (hordάς ;))