Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Αν και το wow ειναι απο τα πλεον αγαπημένα μου παιχνίδια και εχω και active account (λόγω D3), μου ειναι σχεδον αδύνατον να παίξω. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ ευκολο πλέον, με αποτέλεσμα να μην εχει καμια αξία... Κρίμα γιατι κάποτε ήταν η κορυφή, έπαιζες και ένιωθες οτι ήσουν μέρος σε κάτι πολύ δυνατό, κάτι επικό. Τωρα ειναι απλά time sink. Που ακόμα και αυτό δεν είναι...

Fixed :p

Μ'εχει ξενερωσει εντελως πλεον, me likes dat! Εχει κλεισει οριστικα το κεφαλαιο WoW για μενα.

Αν χρειαστείς SoR εδω είμαστε :p

[MENTION=97]Trooper[/MENTION] αν έχεις annual pass και βάλεις collector's θα πάρεις την αξία του normal σε wow gametime (4 μήνες), τυχαιρουλη :p

Εγω λέω να βάλω το collector's σε άλλο battlenet.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Για ξεπλέιν, γιατί δεν το έπιασα :wall:

από το faq του annual pass

What if I purchase the Diablo III Collector's Edition?

If you decide to purchase the Diablo III Collector's Edition when it's available, and then choose to add your Collector's Edition license key to the Battle.net account associated with your existing World of Warcraft Annual Pass promotion, you will receive all of the benefits associated with the Collector's Edition, plus receive four months of World of Warcraft game time which is eligible towards your 12-month subscription commitment. After you purchase the Diablo III Collector's Edition you just need to input the product key into the Battle.net account associated with your World of Warcraft 12-month commitment and that account will then receive the next 4 months of World of Warcraft game time for free. For example, if you already had a month of game time on the associated World of Warcraft account when you input your Diablo III Collector's Edition product key, it would then be 5 months until your next subscription payment was due.

Επίσεις έχω διαβάσει ότι μπορείς να έχεις μόνο 1 diablo 3 σε κάθε battlenet account.

Άρα αν δεν θέλεις τους έξτρα 4 μήνες συμφέρει να κάνεις 2o account και να έχεις 2 diablo 3 παρά να το βάλεις στο βασικό.

Βέβαια μπορείς να το βάλεις και στο βασικό σου account και να κάνεις το 4μηνο γαργάρα, αλλά ο καθένας το βλέπει όπως τον συμφέρει!

• 2 weeks later...
Ασχετο, καμια αλλαγη στη μηχανη γραφικων εν ετη 2012 ακουστηκε?

Θα σπασει τα ρεκορ μακροβιoτητας στο τελος :p

Σε κάθε xpack κάνουν αλλαγές...

Για δες screenshot και video απο mop beta... τα νεα models είναι αρκετά βελτιωμενα ακόμα και σε σχέση με τα cata models.

Ετοιμάζεται και ανανέωση των παλιών models που δεν έχουν ασχοληθεί απο vanilla, πρώτοι θα είναι οι dwarfs και μετα humans και orcs, άλλα όπως λένε και οι ίδιοι πρέπει να προσεξουν πολύ όταν πάνε να πηραξουν τον χαρακτήρα που ο άλλος βλέπει και παίζει 7 χρονιά τώρα...

Βεβαία αν τώρα μου απαντήσεις οτι εξακολουθουν να φαίνονται "παιδικά" θα σε φτησω...

Υ.γ. εσύ δεν ήσουν που "τέλειωσες" με το wow; :p

Αλλαγες του στιλ texture pack κανουν ρα, για τη μηχανη γραφικων αναρωτηθηκα εγω γιατι ειναι σχεδον ιδια (ναι, με απειρες μετατροπες συμφωνω) με αυτη του Warcraft 3 απ το σωτηριο ετος 2002!

Το cartoon style του WoW αυτοι θα ειναι για φτυσιμο αν το αλλαξουν, ειναι σημα κατατεθεν πλεον ;)

Kαι ναι, τελειωσα με το WoW, αλλα ειναι σα μια πρωην που εχεις περασει τοσα κ τοσα μαζι της. Δεν γινεται να την ξεχασεις, ουτε κ να μην ξανααρχοληθεις ποτε μαζι της εστω κ αν δεν της κανεις σεχΧχ :p

Την μηχανή αυτή πολλοί θα πλήρωναν πάρα πολλά για αν την έχουν στα mmo τους ;)

Εκτός από texture packs και νέα εφέ, τα νέα model έχουν πολύ περισσότερα πολύγονα και "κόκαλα", βάλε δίπλα δίπλα έναν human και ένα worgen (μην πω panda) και έχουν μεγάλη διαφορά. Διαφορά μεγάλη έχει και το gear και τα raid, περισσότερα πολύγονα μεγαλύτερο res στα textures. Για αυτό και το update που ετοιμάζουν (στους γνωστούς ρυθμούς...), τα vanillα μοντελς παραπάλιωσαν....

Για να δούμε κάτι ΝΕΟ-NEO, πολύ δύσκολο πριν δούμε νέο Blizz-mmo, όπου εκεί θα μπορέσουν να αφήσουν πίσω και όποια άλλα μλαγκάζια κουβαλάν από τα τόσα χρόνια του wow.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

25/9 , ε ρε λιώσιμο που έρχεται . Πάλι farming πάλι ατέλειωτα μπουντρούμια για ντύσιμο , και πάλι άπειρα dollars για blizz.

Αντε βρε , και καλή χρονιά .

Ήθελα να ξερα , τόσα νέα θύματα σε κάθε expansion που τα βρίσκουν ? βουντού κάνουν ?

• 2 weeks later...

1 μήνα πρίν το mop θα έχουμε το mop prepatch όπου θα γίνει διαθέσιμο οτιδήποτε δεν απαιτεί την νέα ήπειρο και lvlup και δεν χρειάζεται να έχεις αγοράσει κάτι ή κάποια beta access για να τα δεις και να παίξεις.

Λογικά θα υπάρχουν ingame events για την πεοετοιμασία του νέου expack όπως πρίν από κάθε expack, ένα από αυτά απότι φαίνεται θα είναι και η καταστροφή της Theramore από τους Horde-Garrosh

:whistle: Να δεις τι άλλο θα γίνει εκείνες της μέρες. :whistle:

Έγινε επεξεργασία από FrOsT

Σκέφτομαι να το δοκιμάσω το MoP, αν και το Cataclysm ήταν για κλώτσους μαζί με το casual roflcopter LichKing.

Πάνε οι παλιές καλές ημέρες Vanilla.

΄

Κάποιος που να έχει κάνει beta testing το MoP και να μοιραστεί μαζί μας κάποιο θετικό στοιχείο??

Δεν ξέρω τι είχε το vanilla και δεν είχαν τα wotlk-cata αλλά δεν νομίζω να σου αρέσει το mop αν θεωρείς το vanilla την "χρυσή εποχή" του wow.

Εάν δεν έχεις προλάβει 40άρια raid ΜC, BWL ,AQ40 και attuned runs, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σου μεταφέρω το αίσθημα από Vanilla days.

Τότε ήθελες skills και η ατμόσφαιρα ήταν ανατριχιαστική ,επίσης το να έχεις full epic gear ήσουν απλά respect.

Mετά το TBC όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ, γυρόφερναν με epic...Lich King και άλλα ήταν απλά pug raids & roflcopters.

Vanilla Days, Ήταν όντως η Χρυσή Επόχή (χωρίς τα ".." ενδιάμεσα), δυστυχώς, το αναφέρουν εκατομμύρια συνδρομητών.

Θα το δοκιμάσω όμως το MoP, μιας και είμαι Blizz freak victim.

Kάποιο θετικό στοιχείο , πέραν από την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών, που έχει τα χρονάκια της αλλά τα σπαέι για mass pvp?

Y.Γ. Δεν κατηγορώ την Blizzard επειδή άλλαξε target group πελατών ,απλά δεν συμφωνώ με την τακτική αυτή

Το παιχνίδι εξακολουθεί και είναι respect με απίστευτο lore.

Έγινε επεξεργασία από Typhonios