Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Το game και για μένα έγινε καλύτερο, ποια το αν καίγεσαι δεν προσφέρει περισσότερο από το αν έχεις skill. (σε πολλά πράγματα άλλο game)

Το μόνο "αρνητικό" είναι όλοι είναι λουσμένοι στα epic, γιατί αυτό που έκανε η Blizzard είναι να κάνει mini reset σε κάθε major patch πράγμα που πρώτη φορά έγινε με το tbc σαν expansion (major reset). (απλά τώρα βλέπεις τα achiv και το itemlvl )

Στο game υπάρχουν πραγματικά δύσκολα encounter για τους "elite" και εύκολα - μέτρια για τους υπόλοιπους.

Σημασία έχει να διασκεδάζεις και να έχεις μέτρο σε όλα όχι μόνο στα mmo.

Έγινε επεξεργασία από FrOsT
  • Like 2

Εγώ το ξεκίνησα το παιχνίδι γιατί μου άρεσε η ιστορία , ήταν αρκετά πολύπλοκο και ήταν challenging. Ακολουθεί /rand συγχωρέστε με ;)

Αρχικά έπεσε ο σχετικός βιασμός του lore, έφεραν εξωγήινα κατσίκια και N.elves που είναι mages και μερικοί χαρακτήρες (πχ Kael'thas) έκάναν respawn πιο γρήγορα από εμένα στο MW2. Και είπα στο guild "lets decapitate him, throw his head in the fiery lavas of MC, and feed his innards to my wolf" (είμουν hunter) αλλά δε με άκουσαν..δεν πειράζει όμως, όταν ξαναεμφανίστηκε σαν ένα τσιράκι στο ΜgT πλέον μου έριξε trinket.

"Skill" vs gear debate:

PVE Ένα υποθετικό σενάριο. Καλός dps παίχτης με 226 ilvl vs μετριο/κακό με..χμ...πόσο έχουν πάει τα welfare αντικείμενα τώρα 252? Ποιος θα βγάλει περισσότερο dmg, ο καλός;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εκτός άμα ο άλλος παίζει farmville ταυτόχρονα ή αποφασίσει να lvlιασει cooking κατά την διάρκεια της μάχης. Και για τα άλλα roles (tank/healer) είναι χειρότερα τα πράγματα.

PVP εδώ τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα (δε μιλάω για gankfests-battlegrounds, αλλά για arena/world pvp). Παρ'αυτά όμως, όταν ο άλλος παίζει με 1 χιλιάρικο resilience και 30k hp και βγάζει όσο dmg βγάζεις εσύ με pve gear όσο ναναι...

Παλιά δεν είχε τέτοια. Είχες gear; Ήξερες να παίζεις. Μπορεί να είχες το IQ περιστεριού, αλλά το γεγονός ότι σε κράτησαν στο guild σήμαινε ή ότι ήξερες ή ότι ήσουν γυναίκα. (στο "ήξερες" ανήκουν και γυναίκες, δε κάνω διαχωρισμό).

Τώρα θα μου πείτε για epeens κτλ. Δεν είναι αυτό. Είναι το πόσο rewarding είναι αυτό που κάνεις.

Έχεις ένα καλό grp, ασχολείσαι με το παιχνίδι, καθαρίζεις ένα raid πρέπει να σε ανταμοίψει. Αράζεις στην orggrimar πάνω στο mount σου, προφανώς έχεις βάλει τον gladiator τίτλο στο όνομα (ΑΥΤΟ είναι epeen) χαζεύεις το νέο σου ιlvl 232 polearm .

Περνάει ο κλασσικός αρσενικός ΒΕ DK από δίπλα σου και βλεπεις ένα polearm που δεν έχεις ξαναδει. To ψάχνεις στο γοουχεντ, drop από HC 5. To περνας στο spreadsheet, καλύτερο από αυτό που έλιωσες να βρεις. /quit

ουφ, όποιος το διάβασε όλο αυτό έχει 1k g από μενα :p

edit: αν και τώρα που το σκέφτομαι το 1k g ούτε ingame τσιγάρα δε μπορείς να αγοράσεις πλέον λογικά ;)

Έγινε επεξεργασία από Volrath

Παλιά ο καμένος δεν είχε ζωή και είχε ρούχα.

Δυστυχώς όμως δεν είναι skill το κάψιμο!

Το skill μετριέται με τα ίδια ρούχα.

έχεις δίκιο άπλα το επίπεδο δυσκολίας ορίζετε στο wow από την 1η του μέρα και μέχρι σήμερα

και σήμερα είναι εντελώς γελιο και βαρετό

έχεις δίκιο άπλα το επίπεδο δυσκολίας ορίζετε στο wow από την 1η του μέρα και μέχρι σήμερα

και σήμερα είναι εντελώς γελιο και βαρετό

Τα δυσκολότερα boss στο game από την 1η μέρα είναι στο wotlk (Lk hc - Yogg+0) μετά πάει ο muru (swp) του tbc και μετά όλα τα άλλα.

είπαμε υπάρχουν δύσκολα και εύκολα, αν ψάχνεις πρόκληση υπάρχει ;)

Τα δυσκολότερα boss στο game από την 1η μέρα είναι στο wotlk (Lk hc - Yogg+0) μετά πάει ο muru (swp) του tbc και μετά όλα τα άλλα.

με τίποτα δεν συγκρίνω το τότε με το τώρα μόνο και μόνο με το κόστος που χρειάζεσαι τα pots κλπ και του τότε

για να μην πω τα proff γενικότερα τι προσφέρουν τότε και τώρα

υπήρχανε σε πολλά επίπεδα δυσκολίας τότε , μην τα ξεχνάμε

χμμ

4H nax40 (βασικά οτιδήποτε από nax40)

C'thun ΑQ40

μέχρι και το 45λεπτο strat ήταν φυστίκι.

Τώρα που το σκέφτομαι και ο lord kazzak (vanilla) σε pvp server ήταν φυστίκι. Άμα έπεφτες κάτω από..χμ..60-80% health νομίζω = wipe, και STANDAR θα ήταν κάποιος rogue από το άλλο faction να κάνει camp εκεί...

Έγινε επεξεργασία από Volrath

με τίποτα δεν συγκρίνω το τότε με το τώρα μόνο και μόνο με το κόστος που χρειάζεσαι τα pots κλπ και του τότε

για να μην πω τα proff γενικότερα τι προσφέρουν τότε και τώρα

υπήρχανε σε πολλά επίπεδα δυσκολίας τότε , μην τα ξεχνάμε

τότε 1 flask και 3 pots (στο try)

τώρα 1 flask και 2 pots (στο try)

Ναι τότε ήταν ποιο δύσκολο να τα βρεις πολύ ποιο χρονοβόρο, ουσιαστικά αυτο άλλαξε το να τρως αιώνες στο farm.

Αυτό άλλαξε στο wotlk, όπως και τα raids έγιναν ποιο εύκολα στο αν μπεις και να σκοτώσεις bosses αλλά ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν bosses που μόνο λίγοι μπορούν να ρίξουν.

Το game άλλαξε και δεν απαιτεί να τρως τρελές ώρες, αλλά εύκολο όσο αφορά το pve και pvp δεν έγινε (τουλάχιστον όχι όταν μιλάμε για όλο το παιχνίδι όχι μόνο τα εύκολα, γιατί εύκολα παντού υπάρχουν), απλά το έκαναν έτσι ώστε να έχει περισσότερος κόσμος πρόσβαση.

@Volrath: αυτοί που τα έχουν σκοτώσει τα λένε αυτά όχι εγώ που μέχρι 1 light και 9/12icc hc έχω atm.

υ.γ. O kazzak tbc δεν ήταν?

• Like 1

τότε 1 flask και 3 pots (στο try)

τώρα 1 flask και 2 pots (στο try)

Ναι τότε ήταν ποιο δύσκολο να τα βρεις πολύ ποιο χρονοβόρο, ουσιαστικά αυτο άλλαξε το να τρως αιώνες στο farm.

Αυτό άλλαξε στο wotlk, όπως και τα raids έγιναν ποιο εύκολα στο αν μπεις και να σκοτώσεις bosses αλλά ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν bosses που μόνο λίγοι μπορούν να ρίξουν.

Το game άλλαξε και δεν απαιτεί να τρως τρελές ώρες, αλλά εύκολο όσο αφορά το pve και pvp δεν έγινε (τουλάχιστον όχι όταν μιλάμε για όλο το παιχνίδι όχι μόνο τα εύκολα, γιατί εύκολα παντού υπάρχουν), απλά το έκαναν έτσι ώστε να έχει περισσότερος κόσμος πρόσβαση.

σωστά

δεν ξέρω για τον lich king πόσο δύσκολος είναι

γιατί τα άλλα είναι οτι νάνε

καλά μην πω για το BC...

αν τώρα πάω 80lvl σε 15 μέρες και πολύ λέω είμαι ready για high end instance, τόσο άλλαξε :)

αυτό που πρόσεξα το τότε με το τώρα στα instance είναι ότι το πακέτο το έχουν κυρίως οι healers

τότε όλοι

• Like 1

σωστά

δεν ξέρω για τον lich king πόσο δύσκολος είναι

γιατί τα άλλα είναι οτι νάνε

καλά μην πω για το BC...

αν τώρα πάω 80lvl σε 15 μέρες και πολύ λέω είμαι ready για high end instance, τόσο άλλαξε :)

αυτό που πρόσεξα το τότε με το τώρα στα instance είναι ότι το πακέτο το έχουν κυρίως οι healers

τότε όλοι

ναι όπως είπα και πριν σε κάθε major patch τώρα κάνουν softreset στο gear έτσι ώστε "all can see the game content".

BC: Vash(ssc), Kaelthas(tk),Muru(swp) τα 3 ποιο δήσκολα boss στο expac (bosses που διαλούσα guilds)

Βέβεα πάντα υπήρχαν bosses που ήταν δύσκολα-ανίκητα λόγο bugs η overtune (cthun,vash) και boss που απλά μόνο οι καλήτεροι μπορούσαν-ουν να σκοτώσουν (LKhc Yogg+0 Muru)

Gear για high end όχι αλλά σε 10mans δεν θα ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Και τώρα όλοι το έχουν και πολύ πιο ισοροπημένα από ποτέ :yes4:

Δεν λέω ότι δεν έχασε σε ατμόσφαιρα, έχασε, μιας και έκανε άνοιγμα σε μεγαλύτερο κοινό.

Εγώ το ξεκίνησα το παιχνίδι γιατί μου άρεσε η ιστορία , ήταν αρκετά πολύπλοκο και ήταν challenging. Ακολουθεί /rand συγχωρέστε με ;)

Αρχικά έπεσε ο σχετικός βιασμός του lore, έφεραν εξωγήινα κατσίκια και N.elves που είναι mages και μερικοί χαρακτήρες (πχ Kael'thas) έκάναν respawn πιο γρήγορα από εμένα στο MW2. Και είπα στο guild "lets decapitate him, throw his head in the fiery lavas of MC, and feed his innards to my wolf" (είμουν hunter) αλλά δε με άκουσαν..δεν πειράζει όμως, όταν ξαναεμφανίστηκε σαν ένα τσιράκι στο ΜgT πλέον μου έριξε trinket.

"Skill" vs gear debate:

PVE Ένα υποθετικό σενάριο. Καλός dps παίχτης με 226 ilvl vs μετριο/κακό με..χμ...πόσο έχουν πάει τα welfare αντικείμενα τώρα 252? Ποιος θα βγάλει περισσότερο dmg, ο καλός;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εκτός άμα ο άλλος παίζει farmville ταυτόχρονα ή αποφασίσει να lvlιασει cooking κατά την διάρκεια της μάχης. Και για τα άλλα roles (tank/healer) είναι χειρότερα τα πράγματα.

PVP εδώ τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα (δε μιλάω για gankfests-battlegrounds, αλλά για arena/world pvp). Παρ'αυτά όμως, όταν ο άλλος παίζει με 1 χιλιάρικο resilience και 30k hp και βγάζει όσο dmg βγάζεις εσύ με pve gear όσο ναναι...

Παλιά δεν είχε τέτοια. Είχες gear; Ήξερες να παίζεις. Μπορεί να είχες το IQ περιστεριού, αλλά το γεγονός ότι σε κράτησαν στο guild σήμαινε ή ότι ήξερες ή ότι ήσουν γυναίκα. (στο "ήξερες" ανήκουν και γυναίκες, δε κάνω διαχωρισμό).

Τώρα θα μου πείτε για epeens κτλ. Δεν είναι αυτό. Είναι το πόσο rewarding είναι αυτό που κάνεις.

Έχεις ένα καλό grp, ασχολείσαι με το παιχνίδι, καθαρίζεις ένα raid πρέπει να σε ανταμοίψει. Αράζεις στην orggrimar πάνω στο mount σου, προφανώς έχεις βάλει τον gladiator τίτλο στο όνομα (ΑΥΤΟ είναι epeen) χαζεύεις το νέο σου ιlvl 232 polearm .

Περνάει ο κλασσικός αρσενικός ΒΕ DK από δίπλα σου και βλεπεις ένα polearm που δεν έχεις ξαναδει. To ψάχνεις στο γοουχεντ, drop από HC 5. To περνας στο spreadsheet, καλύτερο από αυτό που έλιωσες να βρεις. /quit

ουφ, όποιος το διάβασε όλο αυτό έχει 1k g από μενα :p

edit: αν και τώρα που το σκέφτομαι το 1k g ούτε ingame τσιγάρα δε μπορείς να αγοράσεις πλέον λογικά ;)

Δηλαδή όταν βαράγαμε βάρδιες τρία άτομα για να κάνουμε τον χαρακτήρα μου HW και μετά έριχνα όποιον ήθελα ήμουν παιχταράς;

Πολύ πιο δίκαιο το σύστημα της αρένας.

Η ήταν καλύτερα που 4 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα ρίχναμε ακόμα το καινούριο Boss από τις 10 και δεν μπορούσα να φύγω επειδή είχα υποχρέωση στην Quild. Μόνος σου δε, απλά δεν υπήρχες.

Όσο για το κόστος των pots και τα επίπεδα δυσκολίας των proff, απλά έριξε το μεροκάματο των κινέζων.

Αυτοί που θέλουν να λιώνουν, έχουν την ευχέρεια ακόμα, και με GS 6000+ στο δίνουν να το καταλάβεις. Απλά έδωσε την επιλογή σε κάποιους, να διασκεδάζουν με μια ώρα την ημέρα.

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ

K κατι ακομα, αναλογα με το τι class παιζεις αλλες μαχες σου φαινονται ποιο ευκολες κ αλλες ποιο δυσκολες.

Λιγες ειναι οι μαχες που ειναι καθολικα πολυ δυσκολες.

Σα θυμαμαι τις εποχες που προσπαθουσαμε 3-4 τανκ να κρατηθουμε στις 4 πρωτες θεσεις του aggro list χωρις καποιο add on....με πιανει συγκινηση :p

Kαταραμενε Vael...πως wipe μας κοστισες! :hehe:

• Like 1

φεβρουαριος του 2005, 35lvl mage και δεν είχα staff ...και με ρωτα o samael: γιατί ρε δεν έχεις κανένα όπλο? απαντάω: αφού είμαι μάγος ρε κάνω μαγικά, τι να το κάνω staff? :sarcastic:

Ε ναι δε ξεχνιουνται αυτα! :rofl::rofl::rofl:

Ουτε thottbot δεν υπηρχε τοτε νομιζω ομως, απο noobies αλλο τπτ ημασταν ολοι :D

Δηλαδή όταν βαράγαμε βάρδιες τρία άτομα για να κάνουμε τον χαρακτήρα μου HW και μετά έριχνα όποιον ήθελα ήμουν παιχταράς;

Πολύ πιο δίκαιο το σύστημα της αρένας.

Η αρένα είναι φοβερό feature. Δεν αντιλέγω. Το πόσοι γινόντουσαν high warlords, δε ξέρω άμα θυμάσαι, αλλά ήταν ladder ουσιαστικά. Δηλαδή το πόσοι έπαιρναν το pvp gear ήταν μετρημένοι. Η διαφορά όμως είναι ότι, τότε, έκανες pvp με pve gear. Μπορούσες ΑΝΕΤΑ με μπλε να ξεφτυλίσεις warlords και marshals. Μια φίλη μου, που έλιωνε, είχε πάρει και αυτή τον τίτλο. Είχε hunter, και γω με έναν μπλε/3-4epic rogue της πέταγα τα μάτια έξω. Και τότε hunter >> rogue.

Τώρα όμως έχεις το resilience και τα welfare epic. Κάνεις bg πας και VoA και μπορείς να ντυθείς full rating2k+ χωρις να πατήσεις το πόδι σου arena άμα σου κάτσει καλά. Μόνο τα pvp όπλα δε μπορείς να βρεις. Και μετά βλέπεις έναν mage, με 600 rating, 30k hp 1k res να σου σκάει 7k AB...

Η ήταν καλύτερα που 4 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα ρίχναμε ακόμα το καινούριο Boss από τις 10 και δεν μπορούσα να φύγω επειδή είχα υποχρέωση στην Quild.

Αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε τώρα. Όταν μπαίνεις σε ένα raiding guild, υπάρχουν οι standar μέρες που πάτε raid. Απλά έκαναν τα instances μικρότερα (και αυτό είναι καλό - πάλι δεν αντιλέγω). Όμως ότι loot θα έπαιρνες τότε από την προσπάθεια σου, ήξερες ότι δε θα το έβρισκες αλλού. Όταν μπήκε όμως πχ το ToC, ποιος θα έτρεχε να κάνει 10ρια

ulduar, όταν σε 10!!!! λεπτά έπαιρνες 219 ilvl items κάνοντας κονταρομαχίες....

Μόνος σου δε, απλά δεν υπήρχες.

Όσο για το κόστος των pots και τα επίπεδα δυσκολίας των proff, απλά έριξε το μεροκάματο των κινέζων.

Το wow, το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι single player. That being said, ότι κάνεις τώρα μόνος σου, το έκανες και τότε. Απλά τότε δεν υπήρχε η ανάγκη να λιώνεις σε daily κτλ (οπότε ούτε ανάγκη υπήρχε για "κινέζους"), γιατί δεν υπήρχαν τα crafted boe epic των 10k g. Υπήρχαν τα μπλεδάκια, κανα 2 epic boe (τα #@#$@ t2 bracers πχ, τα κυνηγούσα 1 χρόνο) και το epic mount. Και το να είχες max profession τότε είχε νόημα. Ακόμα θυμάμαι πόσο χαρούμενος ήμουν όταν μου έπεσε το lifesteal enchant.

Αυτοί που θέλουν να λιώνουν, έχουν την ευχέρεια ακόμα, και με GS 6000+ στο δίνουν να το καταλάβεις. Απλά έδωσε την επιλογή σε κάποιους, να διασκεδάζουν με μια ώρα την ημέρα.

Ότι κάνεις τώρα σε μία ώρα, το έκανες και τότε. Προφανώς υπάρχουν τα flying mounts, πιο μικρα dungeons. Όλα αυτά είναι βελτιώσεις. Το να σε ανταμοίβει όμως το παιχνίδι, εσένα και τους 24 φίλους σου όταν κάνεις clear ένα 25ρι με παρόμοια rewards που ανταμοίβει τον άλλο που έκανε 10-20 λεπτά clear ένα 5ρι ΗC όσο να'ναι κάτι πάει λάθος. Και ακόμα χειρότερα, που εσύ λιώνεις αρένες για να τσιμπήσεις το Χ αντικείμενο, και πάει ο άλλος, φρέσκος 80ρης με πρασινάκια του 70 μια φορά VOA του κάθεται το /roll και παίρνει το ίδιο αντικείμενο.

Κατά την γνώμη μου το reward system είναι πολύ λάθος. Προσπαθούν να "ευχαριστήσουν" όλο το φάσμα των παιχτών. Ας το κάνουν τότε όπως είναι στους PTR. Με το που μπαίνεις, φτιάξε χαρακτήρα 80, πάρε full epic gear και καθάρισες. Να σε γλιτώσουν και 50ώρες του να μαζεύεις τουλίπες για να πάρεις epic chest.

Για μένα επίπεδο δυσκολίας = ανάλογο reward. Δώσε μπλε στα 5ρια. Δώσε μικρά epic στα 10ρια. Δώσε καλά epic στα 25ρια. Φτιάξε μεγάλα chain q και crafted για μικρά epic. Χαμήλωσε τα rewards στο VoA, ή κάντο να είναι τόσο μεγάλο/δύσκολο όσο τα άλλα 10/25. Αυτό που γίνεται, reward από 5ρι HC >> 25ρι ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει.

Τώρα τι κάθομαι και λέω...τέσπα, συγνώμη παρασύρθηκα :), απλά μου άρεσε πολύ τότε το παιχνίδι

Μην το βλέπεται μονόπαντα το παιχνίδι.

Αυτή την στιγμή έχει ~10,000,000 χρήστες, και δεν είναι δυνατόν να είναι το ίδιο όπως όταν παίζαμε στο 60.

Καλός ή κακός μέχρι τα πράγματα να πάνε σε φαρμ στατους θέλει λιώσιμο ειδικά αν κυνηγάς server first kills κλπ, και ακόμα και τότε θέλει πρόγραμμα και αφοσίωση (έστω και για 2 απογεύματα την βδομάδα) που το 90% των παιχτών ποια μπορεί να μην διαθέτουν.

Παράλληλα επειδή το drive του παιχνιδιού είναι τα μοβ pixels κάπως πρέπει να κρατήσεις και τους «casuals» μέσα να τα σκάνε.

Το κάπως αυτό είναι με badges, και με περιορισμένα frost badges (τώρα).

Τι σε πειράζει αν ο κάθε Χ/Υ casual φοράει και αυτός full epic? Δεν το καταλαβαίνω? Και ΙΔΙΟ item level να είναι τα αντικείμενα σας αν εσύ τα έχεις πάρει από 10/25άρι το itemization των stats είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό και τα αντικείμενα του raider είναι κατά 98% καλύτερα slot to slot από τον άλλο που τα έχει πάρει από badges.

(κλασσικό παράδειγμα items από ToC10-HC, και ToC25-Normal).

Να ντυθεί και ο casual να μην τον κουβαλάω στο daily heroic και πρέπει να το σολάρω, σιγά το πράγμα, το παιχνίδι είναι για να το ευχαριστιούνται όλοι, όχι για να βρίζω εγώ που κάποιοι έχουν παρεμφερή epic με εμένα. Κάτι που είναι λάθος γιατί αν πας ICC, 10/25 ο casual είναι 1-2 tier κάτω στα αντικείμενα του από εσένα έτσι και αλλιώς.

Το θέμα skill τώρα είναι άλλη ιστορία που πάλι πάει και έρχεται από το 60. Τα πράγματα σε αυτό είναι απλά για εμένα μετά από ~6 χρόνια wow και 3χ 80 χαρακτήρες.

Είναι αυτοί που «το έχουν» και αυτοί που «δεν το έχουν». Αν δώσεις στον 1ο ΟΤΙ class θες και 1 βδομάδα θα το μάθει και θα είναι ανταγωνιστικός, στον 2ο, και 1 class να παίζει από beta πάλι κουλός θα είναι. Ο κάθε παίχτης είναι εκεί που αξίζει και αρμόζει, βάση του skill του και των απαιτήσεων του.

Δεν θα δεις hardcore παιχταράδες σε casual guilds, και το ανάποδο. (εκτός εξαιρέσεων πάντα).

Όσον αφορά το θέμα των προκλήσεων ΠΑΝΤΑ υπήρχαν, και σίγουρα υπάρχουν ακόμα και σήμερα.

Από πού να το πάρετε?

Naxx 40 – 4H?

AQ 40 – Uro? CʼThun? Τα trash μετά από emperors ήταν πιο ζόρικα από bosses (mind control ftw). Viscidus

Gruul και ειδικά Magtheridon ΠΡΙΝ το nerf ?

Kazzak με 10 rogues να σου τρώνε τους healers (world pvp FTW)

Alʼar πριν τα 12 nerf?

Muru (Που διάλυσε πιο πολλά guilds από ότι νοικοκυριά ο λοιμός του 14ου αιώνα?)

Yogg 0? (ακόμα και τώρα με 2 tiers Πάνω δεν τον τρώνε guilds).

Και τελευταίο LK και σε normal, αλλά και σε heroic.

Κάτσε να μην βάζανε το 5%-10%-+ buff στο ICC να δούμε ποιος και τι.

Το παιχνίδι αυτή την στιγμή έχει μια ισορροπία που είναι ιδανική για το 99% των παιχτών, και μπορεί πραγματικά να ευχαριστήσει τους πάντες. Είτε θέλεις pve είτε pvp.

Και το reset του gear ανά expansion δεν είναι κακό, σιγά το πράγμα, έτσι και αλλιώς θα λιώσεις στο 85. Άσε που τα Claives είναι feat of strength!

Έγινε επεξεργασία από Dolly
  • Like 2

World 1st Lich King 25HC by Pragaon

imo best encounter στο game το video έχει pov από 2-3 classes κατά την διάρκεια του fight

part1

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Fh7kQkQkLik]YouTube - Paragon VS Lich King 25 Hardmode part 1 of 3[/ame]

part2

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z2ZlnPk7Bwk]YouTube - Paragon VS Lich King 25 Hardmode part 2 of 3[/ame]

part3

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HKDLXauhy7E]YouTube - Paragon VS Lich King 25 Hardmode Part 3 of 3[/ame]

• Like 1

Στο warcraftmovies, το έχει σαν 1 κομμάτι :)

Κοιτάχτε τα DPS meters, και των Paragon, και των For the horde (world 2nd).

3ο guild δεν τον έχει φάει ακόμα.

18 άτομα πάνω απο 11κ dps ;)

και των FtH είναι με το 10% buff χεχε.