Jump to content

Recommended Posts

μπρει αλλα για εσενα δεν εχει εμφανιστη ακομα σε τη ειδος να σε καταταξουν ;p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:35]

μπρει αλλα για εσενα δεν εχει εμφανιστη ακομα σε τη ειδος να σε καταταξουν ;p

Αυτό είναι προς έπαινον Θόδωρα και όχι προς ψόγον.

Δηλαδή για να εμφανισθεί το είδος του, θα εξελιχθεί και άλλο ο πλανήτης : )

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αυτό είναι προς έπαινον Θόδωρα και όχι προς ψόγον.

Δηλαδή για να εμφανισθεί το είδος του, θα εξελιχθεί και άλλο ο πλανήτης : )

xa0xa0xa0xa0 ;pppppppp

Εγω ειμαι γυρω στα 58κ .

Βαρετα και τα bg πια, φαρμινγκ ατελειωτο .

Πολυ χαρηκα που σας βρηκα εδω παιδες, ειδικα διαβαζοντας τις πρώτες σελιδες έριξα πολυ γελιο :)

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

χαχαχαχουχουχου αλλα βεντουζα ολο ταπωμα πεφτει : p

καταρχην gief my 20g που δεν ξερουμε κ σε τι ποσο θα φτασει :p δευτερον ιδες κ χθες ποιος παιχτης solari κ ποιος δεν ψοφαει, εσυ θες τουλαχιστον 2 healer πισω σου ;p

@naz 65k+ εχει ο 60αρης μου rogue που ειναι κ πιο pure kills ;p 33κ+ εχει ο 70αρης rogue

Μαζευτείτε μια μέρα όλοι με τους χαρακτήρες σας και ελάτε στην d2 , να σας πώ εγώ rogue , μαγείες , mounts , και λοιπές φλωριές . : p

Αρχική απάντηση από zyx [28-01-2008 08:39]

καταρχην gief my 20g που δεν ξερουμε κ σε τι ποσο θα φτασει :p δευτερον ιδες κ χθες ποιος παιχτης solari κ ποιος δεν ψοφαει, εσυ θες τουλαχιστον 2 healer πισω σου ;p

@naz 65k+ εχει ο 60αρης μου rogue που ειναι κ πιο pure kills ;p 33κ+ εχει ο 70αρης rogue

pozeras , noobas και αριστεροστροφος. nerf : p

Παιδιά:) . Για night-elf hunters ξέρετε μήπως ποια είναι τα καλύτερα talents που πρεπει κανείς να βάλει?:help: Έχω στο jenjurus lvl 40(πάω 41 σε λίγο) hunter αλλά έχο κανει βλακείες με τα talents μου..Είναι ο πρώτος μου χαρακτήρας και δεν ξέρω πολλά πράγματα..Από την αρχή δεν έδινα σημασία στα talents και τα έκανα στην τύχη:unsure: ..Και τώρα έχω ξοδέψει όλα τα talent points σε διαφορα μερη..markmanship survival και beast mastery:TD: :tomato: ...Τώρα θα κάνω unlearn τα talents μου και θα τα βάλω απο την αρχή..Όμως..σε ποια τάξη να βάλω τα περισσότερα ή και όλα?Στο markmaship?

Αρχική απάντηση από MANOSPC

Παιδιά:) . Για night-elf hunters ξέρετε μήπως ποια είναι τα καλύτερα talents που πρεπει κανείς να βάλει?:help: Έχω στο jenjurus lvl 40(πάω 41 σε λίγο) hunter αλλά έχο κανει βλακείες με τα talents μου..Είναι ο πρώτος μου χαρακτήρας και δεν ξέρω πολλά πράγματα..Από την αρχή δεν έδινα σημασία στα talents και τα έκανα στην τύχη:unsure: ..Και τώρα έχω ξοδέψει όλα τα talent points σε διαφορα μερη..markmanship survival και beast mastery:TD: :tomato: ...Τώρα θα κάνω unlearn τα talents μου και θα τα βάλω απο την αρχή..Όμως..σε ποια τάξη να βάλω τα περισσότερα ή και όλα?Στο markmaship?

Για lvl-up και ψιλοsurvival φάση μέχρι το 40

click here

και μέχρι το 70 κάτι τέτοιο από BM

http://www.wowhead.com/?talent=cVbh0xgRquVoEMboV

efficiency, imp conccusive, endurance training, imp AotHawk, rapid kill τα βάζεις ανάλογα με το αν θες raid ή arenes στο τέλος. Το spirit Bond είναι καλό για lvl-up και farm, από κει και πέρα υπάρχουν καλύτερα.

ΥΓ. Night elf *glass cannon* huntress (κοινώς pve/raids spec)

$1.2 billion έβγαλε η Blizzard το '07.

Not bad...

Its no secret that the World of Warcraft is one of the biggest cash cows in todays games industry a point further punctuated by the $1.2 billion in revenue raked in by Blizzard Entertainment in 2007. Blizzard Entertainments parent company, Vivendi Games, brought in a total of $1.5 billion, which puts into perspective the contributions that World of Warcraft brings to the publisher.

dailytech.com