Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 20:31]

/bow /bow /bow

Συγχαρητήρια Γιάγκο, μόλις κέρδισες τον τίτλο του Guild Master στο επόμενο mmorpg που θα καταστραφούμε μαζικά! :hehe:

Γιάγκος for President!

Ευχαριστώ αλλά σαν GM μάλλον είμαι για τα μπάζα : )

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 21:17]

Gz φιλτατε :-) ,

αλλαξες το pet σε νυχτεριδα και εβαλες το ονομα του βρυκολακα ;p

’σχετε Γιώργο ο κυνηγός έχει 2-3 ζώα. Τον Davman που γίνεται αόρατος τον έχω για μπουντρούμια.

Η νυχτερίδα χτυπάει με ταχύτητα 1 και είναι η καταστροφή των warlock - priest

Έχω και γουρούνι, αβάφτιστο ακόμα : P

Τι να πω και εγω που πηρα το πρωτο μου tier1 piece και χαρηκα...πηγα και βολτουλα μεχρι ragnaros αλλα βρεθηκα να κανω μπανιο στην πισινα του :p

Απο εδω μεσα εχει φτασει κανεις Kel Thuzad?

Και ναι ως warlck το μονο class που εχω δυσκολια να νικησω ειναι hunters ....το πιο ευκολο ειναι mages ....εκει θεωρω οτι εχω χασει αν μου φανε το μισο health...rogues--->succy ftw.......priest και Palas ειναι boring σε duel ...κανουν ολοι την ωρα heal μεχρι να ερθςι το αναποφευκτο (νικη warlck δλδ) :)

Γενικα απο εδω μεσα εχουμε κανα tier3?

ison , φίλε μου

έχετε πολύ δουλειά ακόμη , αλλά αφού επισκεφτήκατε τον Firerlord ," he who was agient , when this world was joung" , όπως λέει και ο φουκαράς ο Domo , σε καλό δρόμο βρίσκεστε .

χτές πάντως έλαβε τέλος η καρριέρα μου στο ZG , αφού επιτέλους έπεσε το wand της Marlie και το πήρα . ZG και MC τέλος για μένα , τους το είπα και στο guild . Ο,τι ήταν να πάρω το πήρα .΄

Από δω και πέρα μόνο AQ40 , BWL και NAXX .

Ison ο fire mage σε εχει χαλαρα αν εχει πανω απο +350dmg

Με τον δικο μου βιαζω hunters πριν καλα καλα καταλαβουν τι εγινε οταν εχω τα cd μου.

Η τακτικη εναι απλη,Burst dmg!

Presence on mind+Talisman==>Pyro==>Blink κοντα του==>Fire Βlast==>Blast wave==>Cone of cold

Ο μονος τροπος επιβιωσης ειναι να κανει resist το Pyro :p

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 17:54]

Ison ο fire mage σε εχει χαλαρα αν εχει πανω απο +350dmg

Με τον δικο μου βιαζω hunters πριν καλα καλα καταλαβουν τι εγινε οταν εχω τα cd μου.

Η τακτικη εναι απλη,Burst dmg!

Presence on mind+Talisman==>Pyro==>Blink κοντα του==>Fire Βlast==>Blast wave==>Cone of cold

Ο μονος τροπος επιβιωσης ειναι να κανει resist το Pyro :p

Δεν θέλω να σε διαψεύσω απλά να δώσω μια άλλη εκδοχή : )

Μετά το Blink έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις στην παγίδα που είναι πάντα δίπλα .

Εάν δεν μπεις , τότε Scatter Shot Feign Trap και μπαίνεις σίγουρα.

Τώρα περιμένεις να επιβιώσεις από Aimed- Auto Multi : P

Ο Μάγος που μπαίνει στον πάγο και σπάει την παγίδα , έχει κάποιες πιθανότητες.

Ναι μονο που το παραπανω σκηνικο ειναι μεσα σε BG κ οχι σε στημενο Duel :p

Αν μπεις στη παγιδα ειναι δυσκολα τα πραματα, αλλα κ το scatter shot εχει dead zone αν δε κανω λαθος οποτε μετα το blink ειναι λιγο δυσκολα τα πραματα για τον Hunterακο μιας κ ολοι εφνιδιαζονται κ ολα γινονται σε λιγοτερα απο 5sec

Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 23:11]

Τελικά ..WOW has been Erased....

Α δείτε και αυτό.....άντε μήπως και βοηθήσουμε κανέναν σας να θυμηθεί τι σχήμα έχουν οι γυναίκες...

My FIx...

ΕΤΣΙ ! SAY NO TO DRUGS :banging:

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω

μηπως εχετε υποψη σας ποιος ειναι ο normal server με τους περισσοτερους ελληνες στο horde side? το ρωταω επειδη στο expansion θελω να παιξω belf paladin σε normal server. τερμα οι pvp servers για μενα : Ρ

Mages? Ειλικρινα μεχρι τωρα δεν με εχει φαει κανεις σε duel....τι να πω δεν εχω παιξει και με tier3 να ξερω αλλα τους θεωρω ευκολους ...στην τελικη στο παραδειγαμ σου samael δεν βγαζω felhunter ΑΛΛΑ seduce με succy μετα max range shadowbolt ακολουθουμενα με ολα τα dots και ενα death coil με shadowburn στο καπακι και αντε γεια ο Mage.Αν μου κατσει και κανα shadow trance για instant shadowbolt ακομα καλυτερα ...μεχρι στιμης το dmg μου ειναι 279 με 4Κ++ HP και 5Κ++ MANA

Με horde δεν εχω κανει πολλα duel αν και πιστευω οτι ο warlck εχει μειονεκτημα σε οτιδηποτε δεν ειναι fearable ακριβως επειδη η δυναμη του ειναι τα dots-fear και οχι η burst damage

BTW χτες εφυγε και ONYXIA :) κριμα no nemesis

Loatheb down πριν 3 βδομαδες (σιχαθηκα το SM), και εχουμε κολλησει στον Gothik.Ελπιζουμε οτι θα πεσει αυτη την εβδομαδα αλλα μετα ειναι τα 4 παλικαρια και δεν βλεπω να κανουμε τιποτα ως το expansion.To μισο guild παιζει την Beta και ολοι ειμαστε καπως ξενερωμενοι για farming και hardcore progression.

3 bosses πριν Kel και φαινεται οτι φαγαμε τον γαιδαρο και κολλησαμε στην ουρα.Ειδωμεν.Κανεις αλλος με αντιστοιχα προβληματα?

Αρχική απάντηση από Trooper [Χθες, στις 10:30]

Lol ξανα-μανα τα ιδια .... Οποιος δε θελει δε παιζει, ειναι πολυ απλό...

Ε ναι περα απο τη πλακα που κανουμε , οποιος ειναι ικανος να τον 'καταστρεψει' ενα game τοτε καποια προδιαθεση ειχε και απλα βρισκει τις ευκολες προφασεις.

Το οτι τα online ειναι εθιστικα παντως δεν ειναι ψευδες , απλα τα πιο πολλα πραγματα στη ζωη μπορουν να προκαλεσουνε εθισμο αρα δωρον αδωρον ^^.

Το κάστρο έπεσε...

Στον Genjuros κυκλοφορεί 29 lvl human παλαδίνος που ακούσει στο όνομα Ganju...Αν τον δείτε στο δρόμο σας πείτε γεια,κάντε του ένα buff και πείτε και το παρασύνθημα...:)

(Πάσα προσφορά δεκτή)

:D :D :D

Πέρα από την πλάκα,τα ναρκωτικά της Blizzard και είναι καλά και φτάνουν και για όλους...

Samael για hunter duel εχω το εξης συστημα ...

Voidwalker out ....με το που ξεκιναει το duel ριξε οτι DoT εχεις και κανε βολτες στο max range για να μην σε πιανουν τα ...σκαγια ...κρατα death coil και shadowburn. ....και ακομα βασικοτερο το void ΔΙΠΛΑ σου ....με το που παει το health κατο απο χιλια sacrifice voidwalker και παρε την healtstone ...Πλησιασε τον (οχι πολυ κοντα ισα ισα σε casting range ) και αδειασε οτι εχεις μαζι με νεα DoTs....πιχτου και ενα fear και αντε γεια...με το sacrifice ισε immune σε ολα οποτε εχεις ΑΠΛΕΤΟ χρονο να τον αποτελιωσεις...ετσι εκανα χτες και εφαγα ενα hunter σε duel (ειχε 2/8 τιερ 2 και 6/8 τιερ 1) ...στο χαλαρο μαλιστα :)