Jump to content

World of Warcraft

stamatas

Recommended Posts

ε ,ρε παιδιά μπράβο σας ζηλεύω .

Εγώ που ξανάρχισα το παιχνίδι , τώρα μόλις άρχισα να μαζεύω Τ2 και σεις μου λέτε ότι φτάσατε κιόλας Τ3 .

Αυτός ο .....στης ο vael στο BWL μας έχει βγάλει το λάδι . Ρε παίδες είναι δύσκολος , η απλά εμείς έιμαστε .......μακάλες και δεν τον παίζουμε σωστά . ?

Αρχική απάντηση από Samael

Lol,gz :D

Θελω κ γω κανενα Dreadnaught αλλα το 2010 θα παρω οπως παει....εχουν 2-3 φορες τα dkp μου οι αλλοι στο νεο guild :(

Ε άμα είσαι τανκ είναι βλακεία να μην πάρετε ΟΛΟΙ 4 κομμάτια και μετά να πάτε για παραπάνω...

Φιλε εσυ με τον night elf warrior , δεν ρωταγες πιο πριν ο πιο κακομοιρης char στο pvp ειναι ...

Και μαρεσει που τον δοκιμασες με valor και 2-3 κοματια απο zg .

Φανταζομαι γλεντια οταν εκανες charge σε tier 2 mages/locks + [insert all classes here] ;p

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

Φιλε εσυ με τον night elf warrior , δεν ρωταγες πιο πριν ο πιο κακομοιρης char στο pvp ειναι ...

Και μαρεσει που τον δοκιμασες με valor και 2-3 κοματια απο zg .

Φανταζομαι γλεντια οταν εκανες charge σε tier 2 mages/locks + [insert all classes here] ;p

ο warrior ειναι καλος στο pvp οταν ειναι full-epic, full-buffed, 1300+ crit hit

αλλα αυτο που με ενοχλει, ειναι το λαθος της blizzard, δηλ. blue caster vs blue melee, η ακομη blue caster vs epic melee = caster win, σχεδον παντα!!! η blizzard, με αυτον τον τροπο, μειωνει την αξια, του warrior, και πολλοι παιχτες σαν εμενα θεωρουν τον χρονο που αφιεροσαν στο lvling και gearing του warrior, μια μεγαλη σπαταλη χρονου!! Λιγο πριν κανω delete τον warrior μου, ειδα εναν loladin, με το TUF, και το rank 7-10 armor set, και τον προκαλεσα σε duel. μου ειπε οτι ειναι "dps" loladin (αυτος μου ειπε paladin, :p ) μια class που υπαρχει μονο στο μυαλο καποιων noob. Αnyway, εγω ειχα μονο τα shoulder και helm of valor, τα αλλα ηταν rank 7-8 set με αλλα mix:p 21% crit ειχα στο berseker, αλλα εχασα το duel me ton "dps paladin", και ακομα δεν ειχε κανει heal, και τον ειχα στο 10%... Εxecute missed!!!. αυτο ηταν το τελευταιο μου duel, στο οποιο επρεπε να ειχα κυριαρχησει. Anyway, warriors mostly sucks... :TD: and overpower misses, blizz!!! lol

Αρχική απάντηση από afracten

αλλα αυτο που με ενοχλει, ειναι το λαθος της blizzard, δηλ. blue caster vs blue melee, η ακομη blue caster vs epic melee = caster win, σχεδον παντα!!!

αλλο το duel αλλο το pvp.

σκεψου οτι σε λιγο βγαινει το expansion και βαζει νεα δεδομενα στο παιχνιδι. 2vs2, 3vs3 arena etc.

φαντασου τωρα να παιζεις τον warrior σου σε αρενα 2vs2 και να εισαι team με εναν paladin. πολυ δυνατος συνδιασμος νομιζω.

paladin/warrior >> paladin/caster

άντε τον φάγαμε τελικά τον vael , μας ζώρισε αρκετά αλλά τον ρίξαμε. Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι το droprate του transcendnce (tier 2 για priests) είναι μάλλον πολύ χαμηλό , σαν να πέφτεις από Ακρόπολη και να βρίσκεις δίφραγκο ας πούμε .Τεσπα , βλέπω να φεύγει πολύ DKP τελικά .

afracten χωρίς να θέλω flame να ρίξω ούτε τπτ άλλο μάλλον δεν τον πολυκατείχες τον warrior ο καστερ χωρίς τρινκετ ή σκιλλ δύσκολα έχει εναν warrior.

Πριν πάρω το όποιο gear έχω τώρα τεσπα με IBS και τα μισά item μαιλ επειδή εκείνα δινάνε κριτ κλπ mage/lock χωρίς τρελό gear είχα μιας και δε με είχανε 2 χιτς τώρα με τα xrealm καλά έρχονται οι mage από <curse> με πατάνε κανα δυο fireball και φωνάζουνε NEEEXT....

nikos gz στον βάελ, όλα τα t2 belt ίδιο % δεν είναι?

εδιτ: μπράβο tropper είναι πολυ τελείο το τ3 και φαίνεται θεικό :)

warrior >> all? combat rogue vs warrior τον εχεις "γκομενα" ακομα και Hemo που ειμαι τωρα μονο ο protection warrior μπορει να με δυσκολεψη. και παιζω μονο με ενα cd αν χρειαστη.

για πες μου frost mage - shadow priest - sl warlock πως θα τον κερδισει?

το death wish κανει θαυματα εναντιων priest, lock.

Τον frost mage απλα π ο τ ε. σκωτωνω epic warrior (ιδιο gear με εμενα περιπου δλδ) μονο με rank 1 frostbolt οποιαδηποτε στιγμη. και το εχω κανει πολλες φορες :p